ojdå

ja tänka sig här kommer ett litet inlägg till! imorgon är det den första september, med andra ord är detta sommarens sista dag (enligt mig). hösten har kommit och det känns faktiskt ganska bra. jag ser verkligen fram emot en höst fylld av MYS och lite fest såklart. är så glad att jag har min älskling att mysa med, tiden bara flyger iväg och vi är fortfarande tillsammans. helt sjukt är det egentligen, men på ett bra sätt såklart. kan knappt fatta vilken tur jag har haft som hittat någon som jag trivs med såhär bra. gah jag älskar dig baby! fan vad tråkigt inlägg det var inte alls meningen hoppas ni förlåter mig. imorgon måste jag fixa över alla bilder till denna datan så kanske det blir lite mer liv i den här jävla bloggen.

it's a wild world

ännu en underbar helg till ända. fredagen var nästan helt perfekt med massa shopping (älskade skoooor!!!) och god mat med favvo-vänner och sedan fest med alla! verkligen en superlyckad dag/kväll. lördagen var ju inte lika rolig, iaf inte på morgonen men det är sånt man får ta. kvällen bestod av pizza med andy i oxie och sedan massa godisätande till skräckfilm med andy och pat. vi blev lite skrämda så bestämde oss för att stanna hos andy under natten. somnade gjorde väl jag och a vid halv sju haha, efter sjukligt många skämt hahahaha. går ej att beskriva!!! lite segt att jag var tvungen att stiga upp vid halv tio dock, skulle ut och övningsköra med mami och papi hela förmiddagen. vi körde och kollade på massa fåglar nere i ljungen och skanör. riktigt skönt att vara ute i det underbara vädret faktiskt fast nu är jag riktigt trött. men jag har ändå bestämt mig för att spara sovandet till inatt, blir så seg annars ju och har ganska mkt att göra idag. eller ja det beror på hur man ser det haha. ska träna, sola, plugga lite och käka med familjen. gissa vem som kommer sova gott inatt?

är jag verkligen 18 år??

ibland undrar jag hur pass bra min ålder stämmer överrens med mitt psyke. idag kom jag nämnligen på att det kommit ut ett nytt the sims spel så nu är jag skitglad! ringde andy direkt och han blev lika lycklig haha. nu är det nedladdat så ska spela hela natten lång yees. 18? snarare 12!


man vet aldrig

en lång men samtidigt kort dag. haft tre lektioner men massa dötid så har blivit långt på ngt sätt haha. började med att jag vaknade hos baby  vid halv åtta tiden, oscar hämtade oss en halvtimme senare och körde till skolan. men eftersom jag började först två timmar senare åkte jag hem och sov lite hihi. första lektionen var matte men behövde bara vara där i typ tio minuter så sen blev det lunch. nästa lektion var likadan så efter den blev det espresso house med nördarna i klassen haha. efetr det var det ytterligare en lektion som varade i tio minuter och sen blev det till att cykla hem. så nu ligger jag här i min säng och vilar mig igen haha. en låång vilodag. ska snart ner och träna och sola, men funderar på att käka först faktiskt. imorn blir det dock allt annat än lugnt, ska till lund med pat direkt efter skolan och shoppa loss ordentligt. sen blir det middag/förfest med andy&co och sedan hem till simon för fest. ska bli najs!!



skitväder

jävla regn. har inte lust att göra ngt alls i detta väder, inte ens träna lockar! skit.

allt detta snack

sitter och funderar över det här med tjejsnack. jag har en kompis som jag känner väldigt bra men vi träffas inte så ofta, och ibland kan det gå veckor utan att vi knappt snackas vid. men sedan när vi snackar så är det direkt in på godbitarna: killar, kärlek, sex och kläder. undrar om det verkligen är sant att killar skvallrar lika mkt som vi tjejer?



 två tjejer som livnär sig på skvaller i skolan

hungrig

fan vad jag är hungrig hela tiden

igång

jaha, då var skolan igång på riktigt då. känns lite tungt att veta att jag måste sitta med läxor säkert en timme idag. haha inte mkt egentligen men efter att haft sommarlov känns det jobbigt. har iaf haft en helt perfekt helg enligt mig. i fredags var det malmöfestivalen ju, i lördags blev det film-mys hos mig med josefin, simon och patrik. helt underbart mysigt i höstrusket! jag och josefin handlade massa onyttigheter så fixade killarna film. naturligtvis blev det en skräckis och den var verkligen bra. var skiträdd hela tiden haha och det är så det ska vara. sen igår var jag och simon och åt på elysée, fondue. det var riktigt gott och mättande. vi dog nästan så fick promenera hem för att bränna lite haha. sen blev det mer film! glömde att jag var och shoppade med pat oxå igår, riktigt kul och effektivt var det.

idag blir det nog bara träning och läxor innan kvällen. ska se ngn film som börjar kl 9, kommer inte ihåg vad den heter men har för mig att den skulle vara bra! hörs

trötthet

varför är man alltid så trött på helgen? fast idag är iof en ganska skön dag att vara trött på, regnet vräker ner och det känns okej att sitta inne. dock inte lika kul att jag nog börjar jobba klockan tre.. ska göra allt som står i min makt för att slippa undan! ikväll blir det nog utgång med josefin &co för att fira henne lite, hon fyller ju år imorn. igår blev det malmöfestivalen på kvällen, var ganska mysigt men inte så kul som det var när man var liten. visst det är kul att träffa massa människor (för det gör man verkligen hela tiden, alltid massor av gamla ansikten) men i det hela stora är det rätt överskattat. åkte hem till simon med värsta skoskavet och sov sjukt gott. inte så kul att ta bussen hem vid tio idag dock, men med ett paraply blev det lite lättare. nu ska jag boka bord på elysee till mig och babe imorn och sedan blir det gymet.

flyger i mina gympaskor

tufft! gårdagen blev jobbig med skola till fyra sen direkt till jobb till tio. men pengarna sitter fint sen så får väl kämpa på. idag var det underbart med sovmorgon och sedan rätt chilla lektioner förrutom sista; engelska! gah hatar det redan, äckligt jobbig lärare. efter skolan halvsov jag till OS, rätt bra underhållning ändå haha. träning och solning och slutligen dusch har blivit kvällsprogrammet, jag fjällar som bara den och vägrar bli blek redan. sitter nu och väntar på att älskling ska komma och hämta mig så ska jag sova hos honom. behöver verkligen lite kramar och mys. har varit inne i en jobbig period ett tag men nu börjar jag se ljuset. mina p-piller har gjort mig riktigt deprimerad och gråtfärdig för minsta lilla så nu ska jag lägga av med dem och hoppas att allt blir lite bättre :)

min syster drog till paris igår och ska stanna där nu ett halvår ungefär. ska åka och hälsa på henne i slutet av oktober och det ska bli riktigt roligt! verkligen något att se fram emot nu när hösten närmar sig. en annan rolig sak är min lön som kommer på fredag, fick lönespecifikationen idag och gissa om jag blev glad! så nästa vecka blir det höstshopping för hela slanten, hade velat i helgen men då är det jobb som gäller. hoppas kunna hitta på ngt med älskling på söndag dock, faktiskt varit tsm i sjutton månader då.

until next time, bye

gäsp?

hur kan jag vara trött klockan elva på kvällen? tråkigt som fan men sant så nu blir det sängen och en bok innan jag somnar. börjar åtta imorn bitti och slutar halv fyra, hemskt!!!!!

skola...

blev inget mer skrivande igår, blev trött och somnade istället! idag vart det upp tidigt för att dra sig till skolan, kan ju säga att det kändes knäppt. samling i aulan med alla treor, rektorn började snacka om studenten den 3 juni och det känns inte såå långt bort ändå! uppsamlingen i klassrummet var lite segare, massa schemasnack som varade i två timmar och sen läxa (?!) till imorn. bah verkligen back to reality där ja. 

efter skolan stack vi in till stan lite, träffade andy och anna en stund. stannade bara en timme eller så och kan säga att malmöfestivalen verkligen är överskattad! det enda som finns att göra är ju att äta och det är inte direkt mitt största intresse så. aja tog mig hemåt och stack ut och körde med mamma istället. det gick faktiskt bra och körkortet kändes inte så jättelångt bort. fast så är dte alltid, vissa dagar går det skitbra och andra skitdåligt.

middag på jp's med mamma blev det oxå, sen in till stan igen för att snacka med dom på jobb. så nu ska jag jobba fredag, lördag och kanske söndag. bläääää. behöver lite baby-mys, chips och film känner jag. men baby jobbar och chips kan fedeglömmas efter min sommar! så det blir snart ner till gymet och ikväll blir det väl bara att packa upp resterna från resan och göra läxa. shit vilket liv!

snabbis

ikväll ska jag försöka skriva ett ordentligt inlägg om hela resan med bilder och sånt men just nu får det bli en kortis. resan har vart riktigt härlig, allt har gått sjukt bra. förrutom josefins kamera kanske haha!igår blev det bara att komma hem och duscha, baby kom hit så var vi här nån timme sen fixa vi oss och stack hem till simon och slutligen in till stan där vi mötte jasmina och josse. de hade fått vip-biljetter till rix fm festivalens efterfest så vi bangade inte. vi drog till moriskan men det var sjukt fattigt och trött som jag var kändes det skönt att vända på klacken efter en timme eller så och åka hem till simon istället. 
idag har det inte hänt så mkt, sov till tolv sen körde simon mig hem för nån timme sen. tänkte packa upp men har inte gått så bra... nu blir det en macka sen träning och dusch! härligt som fan att vara hemma men saknar allt där nere sjuktmkt. 

hemma!

nu har jag kommit hem från paradiset! ska skriva och lägga in bilder imorn men nu ska jag ut och festa med min älskling och några till, ses!

hejdå!

nu kommer nervositeten krypande, om ca en timme kommer pappa och hämtar mig och sedan beger vi oss till sturup. ska bli så himla skoj att åka! känns bara som att jag glömt ngt, men så känns det ju alltid. nu ska jag ha det riktigt kul och festa och sola tills jag stupar (nästan iaf), vädret är toppen där nere så känn er avis. kommer sakna alla mina babes och simon jättemkt men det är ju bara en vecka hihi. ciao ciao!!




bild från gårdagen hos andy



lovade ju några bilder från igår men har inte tid att lägga in fler!

snart dags

ja då var sista kvällen innan jag åker över. kunde inte varit en bättre sådan heller. var hos andy och åt supergod mat, får se om jag hinner lägga in ngn bild imorn bitti så kan ni få se hur jäkla gott det var. har börjat bli lite smått nervös men eftersom det är josefin jag åker med borde allt gå bra, hon är ju trots allt min högra hand! ska nog hinna med ett inlägg imorn bitti men nu blir det att ringa baby och prata lite, han är så bra på att få mig att känna mig lugn oavsett hur nervös jag är. bästa älskling som kommer bli så saknad. aja nu ska vi inte tänka så, en vecka kommer gå alldeles för fort och när jag kommer hem är det ju malmöfestivalen hihi. godnatt hoppas jag hinner med ett inlägg imorn som sagt, annars ses vi om en vecka!

äntligen

fått mkt gjort idag! började på gymet vid tolv, blev riktigt svettigt. efter det började packningen, och tro det eller ej men jag blev klar. det som återstår är att försöka stänga den... lämnar det till imorn! baby kom hem till mig vid tre så packade jag klart och bytte om. fyra körde vi och hämtade upp pat och tog en snabbis till coop innan vi begav oss till oxie där jag fick säga hejdå till min älskling :( kommer va jobbigt att inte ha ngn att pussa på i en vecka! nu sitter jag i andys kök och väntar på att maten ska bli klar. vi ska ha mysig middag och snack, alltid lika trevligt. sista kvällen i sverige, underbart! pat kallar jag måste diska haha, men uppdatering kommer innan jag sticker!

packa?!

jag borde verkligen sätta igång med att packa men har ingen ro i kroppen, jag vet ju ungefär vad som ska med så känner mig inte så stressad som jag borde. dagens planering ser ut som följande: gymet och träna, duscha, packa, handla inför resan, träffa älskling och sen hem till andy ikv och käka. borde sätta igång kanske?

pust

fan vad glad jag blev när jag förstod att jag klarat halkan! det var inte alls så roligt som alla säger, jag tyckte mest det var läskigt. köra  och snurra och ha noll koll på bilen var inget för mig. men det gick iaf så nu är jag jävligt glad rent ut sagt. har precis ätit så ska snart bege mig till gymet och svettas lite, bara en liiiten power-nap först...

gaah

hej igen. om ca en timme ska jag ge mig iväg för halkan så kan inte riktigt komma på ngt att göra nu som jag har ro med. träna blir nog lite tajt, sola känns som då måste jag duscha efter och det hinner jag inte. så här sitter jag och bara väntar, blää! fattar inte varför jag är så nervig för detta. borde tänka på att jag åker om två dagar istället, längtar skitmkt så hoppas bara att allt går bra med halkan nu så jag kan lägga det bakom mig och koncentrera på resan. äsch, ska gå och ta ngt att äta sen sticker jag nog fan. wish me luck!!!!

nervös!!

igår blev det bio med simon och hans kompisar. vi såg mumien och den var verkligen inte bra! sämsta filmen jag sett på länge, fast det är ändå ngt mysigt med hela biogrejen så blev en bra kväll ändå. efter filmen stack vi hem till simon och skulle kolla film, fast jag var skittrött så gick och lade mig haha. idag var det sebbe som störde sig extremt mkt och väckte oss allt för tidigt, av till stan bar det. jag tog bussen hem nästan direkt för ville hem och förbereda mig mentalt för halkan idag. är sjukligt nervös och känns som det kommer gå rent åt helvete. alla säger att det är det lättaste som finns och sånt men fan asså, har dålig känsla.. önska mig lycka till så lovar jag att skriva ikv när jag är hemma!

ella elle la

jag är trött:( varit i staden HELA dagen, körlektionen i morse gick bra med lilla snyggingen på plats i baksätet. verkligen mkt roligare att köra när man har ngn mer än min tjockis till körlärare att titta på! efter det så mötte jag josefin i parken så sola vi en pyttestund innan vi började shoppa. baah hittade alldeles för mkt så nu är jag riktigt fattig igen. hemskt känns det. nu ligger jag i sängen med anna och lyssnar på ella elle la på repeat. enda låten jag har på datorn :( tur den är bra iaf hihi. strax dax för gymet sen blir det förhoppningsvis bio ikv. ciaiao

gäsp

usch det är verkligen för tidigt att gå upp klockan åtta när man är ledig. vaknade och såg att solen sken, hoppas det håller i sig ett tag så kankse man kan sola lite i parken oxå :) nä, nu ska jag ge mig iväg till körskolan för dubbellektion sen blir det stan med josefin och handla massa bra-att-ha-saker till resan. nu känns det verkligen att det närmar sig! update kommer senare, ciao njut av solen nu!

fill in

oj, glömde att jag skulle lägga in ngn bild ju. tyvärr har bara de gamla bilderna hunnit överföras så får bli en riktigt gammal bild från 2006, enjoy :)





bland trötthet och skitsnack

jag blir så irriterad på folk som inte kan sluta snacka skit!! ett litet ynka missförstånd uppstår och plötsligt är det världens grej som alla på ngt sätt blivit indragna i? jag borde inte bry mig, jag borde stå över sånt skit. men jag avskyr att bli anklagad över saker som jag aldrig gjort. och jag vet precis vad jag har sagt och till vem, det är inte upp till mig att förklara. tro vad ni vill men våga inte komma med falska anklagelser!

kvällen lider mot natt, jag ligger på samma ställe som jag legat de närmsta timmarna; sängen. har äntligen läst ut min bok, gåtornas palats av dan brown. riktigt spännande och fängslande, perfekt för lata sommardagar vare sig det är på en handduk på stranden eller under ett täcke i blåsten. så nu när den är slut borde jag försöka sova, men har så mkt  i mina tankar att det inte känns lönt. har inte riktigt gjort klart läxan på körskolan till imorn heller, men den får nog vänta till frukosten... vad jag verkligen borde göra nu är en inköpslista för morgondagens shopping, måste skriva upp nummer på allt smink och så så att jag får rätt nyans. japp, så får det bli. lista nu, sova sen. första dagen på bloggen är nu slut, godnatt!

segt, segt, segt

gud vad segt det går. håller på att flytta över alla bilder från den andra datorn till denna, mamma tjatar om att jag tar upp all plats på den stora datorn så. hoppas allt blir lite smidigare nu när jag flyttat bort hälften. kvällen närmar sig och jag tror faktiskt jag ska vara hemma och se ngn film eller liknande, inte så sugen på att ta mig ut i detta vädret plus att jag har körlektion halv tio imorn, för tidigt enligt mig. nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite i min otroligt spännande bok som är skriven av han som skrev da vinci koden. rekommenderar!! skriver nog lite senare igen och lägger upp några bilder när de är färdiga. until then ciao

pust!

tillbaka från gymet, känns riktigt bra att ha varit där redan. ska snart hoppa in i duschen och bli lite fräsch och sedan får vi se vad dagen bjuder på. imorgon blir det iaf körlektion och sen stan hela dagen med josefin, vi ska ordna allt inför resan och så. ska bli riktigt kul att få komma igång med packningen, måste leta upp min resväska!


uppdatering

jupp, jag ska försöka uppdatera några gånger varje dag och detta är en seg dag så lär bli ett par inlägg haha. har gjort en väldigt lös plan för dagen; göra min körskoleläxa inför lektionen imorn, gå ner till gymet och träna och kanske sola lite. ja det var i princip allt, ah älska sommarlovet! fast om två veckor är det dags för skolskitet igen, men först en vecka på kreta med josefin. FY fan vad jag längtar, satt uppe igår och gjorde en extremt noggrann packlista haha. såhär ser den ut i korta drag:
* kläder
* skor
* pengar
* bikini






vad mer behöver man egentligen?


en gång till

ja ni, det här med blogg har ju blivit en ny slags trend. alla har en blogg, vissa mer intressanta än andra... jag har försökt mig på det tidigare men aldrig riktigt orkat. men igår köpte jag mig en bärbar dator och kom att tänka på att det kan vara ganska mysigt att ligga i sin säng och skriva lite. så därför har jag nu bestämt mig för att börja blogga, see you soon!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0