Woho



Ja, vädret kan jag ju verkligen inte klaga på! Strålande sol och runt 26 grader. Åh det låter perfekt! Inte sådär svettigt varmt som det var på kreta förra sommarn, det var för fan 40 grader dygnet runt där, a little too much for me. Nä detta ska bli jättekul!

Nu avslutar jag här. Höres om en vecka eller lite mer. Have fun, cause I WILL =)

Bye bye

Packningen är färdig. Resväskan är nu stängd! Proud of myself.

Syrran har precis stuckit hemåt. Vi har käkat pizza, druckit cola och degat i sängen. Mysigt! Jag ska hem till simon och sova där inatt, så jag antar att han kommer och hämtar mig om en timme eller så. Blir en tidig kväll för ska som sagt upp vid fem typ. Jobbigt! Men blir nog bra.

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Hatar att ha dötid. Sims har jag tröttnat på dessutom. Man kan inte spela för mkt är min slutsats.

Oh ska kolla vädret på rhodos, skriver strax =)

Hur svårt kan det vara?

Blev några timmars sims där ja, men bara för att jag äntligen kan snabbspola hihi!

Nu är jag i full färd med att packa, det går inte jättebra för väskan börjar bli full och jag har inte ens kommit halvvägs på min lista. Svårt att packa ju! Tar alltid med för mkt, hälften kommer ligga kvar oanvänt i väskan när jag kommer hem igen. Well well.

Syster min kommer hit om någon timme, hon ska lämna av en klänning (gash väskan kommer aldrig gå att stänga!) och så ska vi käka middag. Efter det ska jag nog ta mig till coop och handla lite att ha på flyget imorn och sen kanske inom body shop (min nya favvobutik) på mobilia och köpa ngt fint hihi. Blir så glad av shopping så kan väl unna mig nått härligt där inne.

Ikväll ska jag antingen sova hos simon eller josefin, vi måste ju va på sturup vid halv sex imorn bitti och ngn måste köra mig eftersom mami inte är hemma. Men får se hur det blir med det! Nu ska jag packa vidare och sen blir det att se ett avsnitt privileged tror jag. Ciao!


skönaste sommaroutfiten

Stress

Jag börjar känna mig lite smått stressad.. Har inte packat ett dugg och inte gjort mkt annat heller, tur att jag har växlat pengar iaf! Jag orkar inte riktigt sätta igång så jag ska ta och spela lite sims tror jag, hehe. Pussarrrr

Poh

Helt plötsligt börjar jag känna mig lite stressad.. När man bokar en resa brukar man ju ha några veckor på sig att förbereda, men nu kom jag på att allt jag ska handla, växla pengar och sånt där, det måste jag göra idag och imorn. Gah.

Galenskaparna

Helt otippat så har jag och josefin nu bokat en resa till rhodos, och vi åker på söndag! Helt sjukt haha. Visst vi kommer missa högsommarvärmen här hemma och ja, det kommer säkert va lika fint här hemma som där nere. Men i dont care, för vi ska sola, bada, festa, festa, festa, sola, sola, sola!!! Det kommer bli galet =) Vi bor på ett hotell med 18-års åldersgräns så kommer nog bli fullt drag! Plötsligt känns allt så mkt enklare.

Har precis räknat alla pengarna i spargrisen, det fanns 2981,50. Så har bara gjort av med 18,50 från studenten, grymt jobbat måste jag säga. Imorn får jag se till att fixa in pengarna på kontot eller nått, what ever jag ska ändå på semester om några dagar =D

Äntligen

Ja, äntligen känns det verkligen som sommarlov. För första gången denna sommar. Datorn är inte min bästa kompis längre och jag börjar bli brun! Åh jag älskar sommaren. Nu ska sätta mig på balkongen och läsa twilight del två, mysigt vill jag lova. Ciao peeps!

Njut av sommaren!

Dagarna flyger förbi och det känns som jag för en gångs skull hinner med. Det måste vara solen som gör det! Att sitta vid datorn hinner jag knappt, det finns så mkt annat jag hellre gör. Som att läääsa, det bästa jag vet för tillfället =) Så det är precis vad jag ska göra nu, lägga mig i sängen och läsa. Är helt slut i kroppen efter träningen med elin, 3,5km powerwalk i backe på gymmet, styrketräning och därefter ca 4km promenad med skitsnack. Underbart! Så nu ska det bli skönt att lägga sig i sängen och bara läsa hihi. Vädret ska bli toppen imorn så det blir det till att, tro det eller ej, ligga ute i solen och läsa mer.

Om ni är uttråkade så ladda ner serien privileged, mkt bra. Eller läs shantaram! 900 sidor äventyr, mumma.

Suck

Hela idag känns som en stor suck. Jag har tråkigt. Jag ska snart duscha, inte bara för att bli ren utan mest för att jag inte har ngt annat att göra. Och då är det illa.

Suck.

Damn

Gårdagen var rolig. Jätterolig faktiskt. Men idag har det inte vatt lika roligt. Inte roligt alls faktiskt. Min syrra träffade Zlatan på statoil idag, han handlade bensin och gav en krona i dricks. Han är en hyvens kille han Zlatan.

Midsommar!

Glad midsommar allihopa! Sola lite på balkongen nu, sedan träna. Josefin kommer hit vid tre så då blir det fixning för middagen här hemma. Later tonight drar vi till johannes och festar. Kommer bli fett ös hela dagen ´för jag är så sjuukt taggad. Laaaater.

I did it

Vad fint det blev på rummet! Känns knappt igen ju. Me likey. Nu skulle jag ladda upp bilder sa jag, men nej för det går så jäkla sakta! Men har lagt in bilder på facebook så knappa in där =)

Mitt i

Håller på att städa rummet, jadå jag fick tummen ur.. Alltid när jag ska städa så blir det lix att jag fastnar mitt i någonstans och istället för att göra det nödvändiga som att bädda, dammsuga och damma av så börjar jag ändra om, putsa och rensa ut i sminklådan mm. Aldrig blir det då klart! MEN nu när jag har fixat hela byrån och till o med städat undan alla gamla fotoalbum och sådant så känns det faktiskt som att det kommer bli väldigt bra när jag väl blir klar. Alltid ngt ju! Håll tummarna för att jag blir klar idag =)

Måste göra

Städa mitt rum
Ta ut de fem soppåsar som står på mitt rum
Slänga alla blommor från studenten
Fixa mina tack-kort
Hämta ut mina stipendiepengar som kommit
Betala min skuld till baby

Göra allt detta idag? Njä tveksamt. Imorgon är det midsommar!!

Jag var i köpenhamn igår med simon, det var övermysigt och jag handlade den parfymen jag letat efter jättelänge så allt är på topp nu! Ska städa lite på rummet nu, kan ju hinna med nån av sakerna på listan ju.. Ikväll kommer emelie och per och käkar här, ska bli mkt trevligt för var jättelängesen jag träffa henne! Det är ju ändå min syster =)

Puss ska slänga in lite pics laaaaater

Shoppsan sa

Blev en ordentlig shoppingtur på stan med simon, levent och pontus. Fick handlat en massa fint och några riktiga klipp, tex ett par chinos för 200kr, överbilligt! Riktigt roligt var det med god lunch på mando med. Perfekt dag =)

Jag ska alldeles strax bege mig ner till gymmet, fast är rädd för att det kommer va riktigt mkt folk där nu så vetifan om jag ska skippa det. Ikväll ska jag till pat och inatt till simon och sova, för vi ska till köpenhamn imorn. Mys!!


Hoppsan sa

Solen tittar fram liiite smått men det fick bli jeans istället för shorts ändå. Har väldigt svårt för att dra på mig jeans på sommaren, shorts är både snyggare och skönare ju! Jag ska strax in till stan och se om jag kan hitta ngt på rean. Behöver jeans tyvärr hehe.. Jeans måste vara det tråkigaste att ha på sig, handla och prova. Men måste man så måste man =)

Dagarna har bara sprungit iväg. Det känns som hela min sommar kommer vara såhär. Bara sitta hemma eller hos simon, kolla på tv, sola lite, spela lite sims, slöa framför datorn, se nån dålig film, ja ni förstår. Lite träning ska väl klämmas in oxå.

Nä, nu ska jag kolla lite bloggar och så innan simon kommer och hämtar upp mig. Min dator har varit kaputt (?) så har inte vatt inne på länge hihi. PUSS

Dags för fest!

Ja här sitter jag med ett glas vin och försöker komma på en outfit för kvällen. Det går sådääär. Tror jag tar min gröna klänning med ett svart skärp men inte helt säker än! Jag tror bara jag ska sitta på lilla torg eller möllan och inte dra vidare så behöver ju inte ta värsta partyoutfiten känner jag. Jag ska strax ta bussen till gustav och möta upp de andra, eller ja om tjugo min. Känns som jag får plundra spargrisen till busspengar...

Jag borde nog ta och packa väska och så nu, ska hem till simon inatt. Imorgon ska det bli fint väder (?) så ska packa bikini och lite sånt så vi kan sola och bada om det blir så! Mys vill jag lova.


Pappa och jag på min födelsedag, idag är det jasminas tur att bli 19!

Tiden flyger iväg

Ojsan. Klockan är redan sju och jag har inte ens hoppar in i duschen än, och då tränade jag ändå vid tre haha. Skabbigt värre!

Jag ska alldeles strax lägga mig i badet tror jag, känns som jag behöver det. Cyklade några km på gymet faktiskt och känner redan träningsvärken, mysko tycker jag för jag cyklar ändå varje dag ju. Men men, det kan va joggingen oxå. Varken joggat eller cyklat på gymmet på jättelänge, men känner att jag behöver byta träningsteknik så får nog bli det ett tag framöver. Roligt!

Nä, badet nu. Ikväll blir det att fira jasmina som fyller år. Mysigt!

Jäkla seg morgon

Tänk att jag vaknade halv ett. Det är inte okej!! Fast iof så somna jga inte förrän typ fyra inatt, fastnade framför miami ink och LA ink hehe. Älskar de programmen! Men när man vaknar såhär sent så blir allt så seeegt. Har précis käkat frukost och funderar på vad jag ska hitta på nu. Klockan fyra ska jag va hos pappa och äta middag men fram tills dess vet jag inte om jag ska till stan och lämna tillbaka ett par byxor, om jag ska träna, om jag ska kolla på disney channel eller om jag ska spela sims. Svårt va? Jobbigt att va ledig hela tiden, det finns ju inte så mkt att göra! Tror det blir lite tv-tittande fram till fyra och sen gymmet efter det. Ciao!

Dagarna som gått

I onsdags var det som sagt lite chillfest hos simon. Det var supersupertrevligt och alla var på det! Hände ganska roliga saker och blev ngt utav en borgarfest tror jag man skulle kunna säga hihi. Dock var det inte lika kul att stiga upp kl nio dagen efter för att fixa sig inför skolavslutningen. Eller ja, fixa och fixa. Det var mest att dra på sig en klänning och sätta studentmössan på huvudet! Avslutningen i sig var tråkig. Att sitta i kyrkan och lyssna på tal och skit är inte min grej. Då var det roligare att sitta med klassen i en sal efteråt och snacka, lyssna på dikter vi skrev i ettan och dricka smultroncider. Mumma!

Efter den officiella avslutningen drog de normala i klassen vidare till lilla torg och fridays. Vi käkade och snackade för kanske sista gången =( Lite sorgligt! Efter middagen körde oscar mig och simon hem. VI somnade i simons säng och vaknade typ vid sex, inte okej!! Väldigt slitna drog vi och käkade på kinarestaurang och senare på kvällen kom josefin och patrik och vi kollade lite film och så. Blev mysigt och en ganska tidig kväll.

Idag har det som sagt regnat hela jäkla dagen och jag har inte gjort ngt alls. Kom inte hem från simon förräns vid tre och sedan har det bara blivit käk och the sims. Nu ska jag strax träffa pat så får vi se om vi kan komma på ngt roligt att göra!

Tråkigt att alla ska till kb idag och jag inte har några pengar =(


Simsfällan

När det ösregnar och blåser en hel dag finns det bara en vettig sak att göra; spela sims. Perfekt tidsfördriv faktiskt, ska fortsätta nu hihi.


Why kill myself?

Jo för det blir så mkt snyggare med mina 14cm killerheels såklart. Idag är det mys med vin och champagne hemma hos simon. Jag har alltid svårt för klädseln till sånna här saker, blir alltid för overdressed eller så. Men inte idag nej. Har tatt på mig en lång klänningstunika i slapp modell med ett skärp i midjan och sedan en lång kofta över. Mkt mys, men sedan på med klackarna så blir det lite mer party. Jag tror jag har hittat den gyllene medelvägen.

Today

Det senaste dygnet har jag hunnit med 14h simsspelande, 2h sömn och träning. Hur det sen blir 24h vet jag inte, jag fick inte heller ihop det. Nu blir det dusch och ikväll bär det av hem till simon för mys och sällskap.

Supershopping

Åh vad det var roligt att shoppa idag! Jag och sofie var grymma och hann väl bara med tre butiker innan pengarna var slut haha. Eller inte slut men ja, vår budget var definitivt överskriden.. Men fick iaf ett par snygga byxor, lite lyx till mig själv och en berlock till mitt armband. Så det var naajs! Hittade inte så mkt annat, letade efter en snygg kavaj men det fanns ingenstans tyvärr.

NU har jag precis duschat med mina nya badsaker och smörjt in mig så nu luktar jag jättegott haha, papaya! Jag ska strax klä på mig lite myskläder sen bär det av hem till andy för simsspelande, woho.



Bye bye, baby i miss yoooou.

Mornin' peeps

Vad härligt att vakna upp och känna att man har sovit så himla gott!

Jag ska strax sticka iväg och sola, känner att jag behöver det. Sedan blir det hem och fixa lite och så småningom in till stan med sofie. Det är shopping som står på listan idag, mumma. Nä du, om jag ska hinna nånting alls innan stan så får jag nog sticka till solariet nu, jobbigt att det inte ligger precis hääär. Men vill man ha det bästa så vill man!


Fina 3d-glasögon haha

My Bloody Valentine

Vad är det med dessa skräckfilmer som handlar om alla hjärtans dag? Alltid så ska det hittas en blodig kroppsdel i en chokladkartong. Det är fan nästan kult på det.

Jag har precis kommit hem från bion som ni kanske förstår. Såg my bloody valentine i 3d med sofie, andy, pat och andreas. Den var ändå helt okej, trots alla onödiga slashereffekter. Spännande att försöka lista ut vem mördaren är och sånt ju! Dessutom såg man riktigt rolig ut i 3d-glasögonen hihi. Ska lägga upp bild imorn!

Saknar babyboy här i sängen. Älskar när han håller om mig och när jag kan ligga på hans bröst. Det är fan mys på hög nivå. Tur att det är sommar och ledighet nu, så vi kan träffas oftare än vad det blivit på sistone.

Nä, nu ska jag nog ta och sova tror jag. Imorgon är det tisdag och jag ska gå i stan och shoppa lite kläder hade jag tänkt. På kvällen blir det sims-maraton hemma hos andy, alla ska ta med sin egen dator så ska vi sitta där och spela haha. Övernördiga men kommer bli roligt! NIGHTY!

Shoot it

Hejhopp. Idag är jag grinig och inte alls på humör. Allt känns tråkigt, trist och fel. Vet inte vad som är fel egentligen men inget blir som jag vill. Ska nog gå ner till gymmet strax och försöka glömma bort allt. Ikväll blir det 3D-skräckfilm, läbbigt. Tror inte jag kommer våga se så mkt, speciellt inte när inté simon ska med.. Och dessutom måste jag sova ensam efetråt, nej fyfan.

Go Federer

"Spännande" tennismatch nu, söderling lär inte ha nån chans mot bäste federer. Men kul att en svensk är i final ändå =)

Gymet var najs, ser redan framemot morgondagens träning. Svett is the shit.

Back to reality?

Söndagen har startat som de flesta söndagar, i sängen. Men nu har jag tatt mig upp och slitit mig från orlando bloom och johnny depp i pirates. Dumma tv1000 som inte släpper en! Jag ska alldeles strax hoppa i träningskläderna och ta mig ner till gymet, tro det eller ej. Det känns konstigt att skriva det igen, det var ju ett bra tag sen det blev ngn träning. Med prag, studenter och baksmälla har träningen fått lida. Men jag har saknat det så mkt så det ska bli härligt att komma igång igen. Synd bara att jag har världens hosta, så ngn konditionsträning lär det inte bli.

Jag längtar efter vanlig mat, ingen jäkla studentmat. Jag längtar efter att dricka VATTEN istället för all bubblig champagne, cider och läsk. Welcome back to life säger jag.


Depp hepp sepp

Jag är lite deppig idag. Om det beror på all alkohol jag hällde i mig igår vet jag inte, men det är inte roligt alls. Jag saknar simon och jag hatar att inte kunna göra precis det jag vill. Ska nog inte skriva mer om detta, vissa saker vill man ha för sig själv.

Fick några jättesöta bilder från mateusz, lägger upp en sån istället =)


polski och jag


PUSS

New dress


Igår köpte jag denna underbara klänning på zara. Älskar den!!

Gäsp

Denna dag har verkligen försvunnit snabbt. Jag har inte gjort ngt vettigt, bara legat i sängen och läst twilight och ätit ostbågar hihi. Mitt sommarlov kommer nog bestå av sånna här dagar. Ligga i sängen om det är fult väder och ligga på stranden om det är fint. Kommer få ligga mkt i sommar med andra ord, hehehe.

Nu ska jag slänga upp bilderna från igår, eller ja jag ska lägga in dem på datorn först. Sen ska jag slänga upp dem hihi.

Nu är jag sliten

Jag får lite små-ångest när alla lägger in sina studentbilder. Jag borde oxå göra det men jag orkar fan inte.

Igår var det pats tur, det var underbart roligt hela kvällen även om fötterna gjorde ont. Jag shottade och var på det bästa humöret jag kunde, det var helt enkelt en perfekt kväll! Även om pat var lite trött hehe.. Idag är jag dock seg. Seg och sliten. Fan vad skönt att studenterna är över för min del! Det är fan slitigt!!

Idag ska jag ligga i sängen hela dagen och äta ostbågar tror jag. Perfekt kväll ju! Men nu blir det lite twilight och duntäcke, brr. På måndag börjar livet!

Och förresten så träffade jag viktor från klassen åp bussen igår, det var fan redan nostalgi. Jag saknar min klass redan. Hur fan ska detta gå?!

Fler studenter

God morgon!

Igår var det dags för sofie att ta studenten. Kallt som fan var det, men hur kul som helst ändå! Vi var på plats på rönnen ett bra tag innan utsläppet, frös nästan ihjäl då. Men när de väl sprang ut så släppte kylan lite grann. Vi blev körda hem till sofie och där började vi dricka lite champagne i väntan på studenten. När hon kom blev det mat, tårta och chips. Och cider såklart! Allt som allt var det en superrolig kväll, alla var glada och fulla =) Precis som det ska va!

Idag är det dags för pat, anna och andy. Men tror bara jag hinner till pat tyvärr =( GRATTIS TILL ANNA OCH ANDY ÄNDÅÅÅ!!

Ska möta upp josefin i stan vid halv tre så borde väl hoppa in i duschen nu. Egentligen måste jag städa mitt rum, det ser helt jäkla hemskt ut, men det får nog vänta. Blir en lång dag med utspark, studentfest och utgång till amiralen ikväll. Får nog bli platta skor idag med hehe.


Pust!

Studenten var underbar. Jag kan itne beskriva hur jäkla glad jag var hela dagen. Vart man än gick så man studenter med stora leenden på läpparna, helt fantastiskt. Hela dagen var perfekt, allt gick som det skulle. Och  regnet såg vi inte en skymt av!

Idag är jag lite seg, men inte alls så farligt. Igår var jag nog mest berusad av lycka.


Fick en ny kamera igår, den är dödligt bra.

Har fått jättesöta berlocker till mitt sabo-armband med, ska slänga upp lite bilder senare men inte lönt förrän jag fått från alla andra.

Nu ska jag chilla här hemma i nån timme till, läsa lite twilight tror jag. Sen bär det av in till stan för presenthandling och ikväll blir det utspark och studentfirande med sofie och josse. Härligt!!!

Fy fan vad jag är bra!

Spännande är vad det är. Om en kvart bär det av hem till maddi för champagnefrulle och sång. Tror det kommer bli en perfekt uppladdning inför dagen! Jag är nervös, känner mig stressad och jag förstår inte var man ska lägga väskan när man springer ut?!

Petristudent igår, hos kent och levent, det var supertrevligt och jag blev bara mer taggad inför idag. GAAH.


Hos kent igår. Det var sol och mys!

The day before tomorrow

God middag!

Har varit uppe nu några timmar och fixat med maten inför imorn. Jag och mamma har "slitit" i köket hela morgonen och nu börjar vi få ordning på det. Tror att allt kommer bli jättegott (kanske inte den där potatisen som stinker basilika dock...). Nu sitter jag här i sängen och funderar på hur jag ska lägga upp dagen. Klockan ett ska jag vara nere i västra hamnen för att handla inför champagnefrukosten så jag vet itne riktigt om jag ska sticka till stan innan eller efter det, lite svårt där. Men tror det får bli efter faktiskt. Vi har lite till att fixa här hemma och dessutom måste jag väl platta mitt hår i ca 20min innan jag kan gå ut. För om jag inte plattar det så ser jag ut som ett troll, det är så kort! Men med plattång, hårspray och lite tur så ska det nog bli bra imorn.

Ut i solen hinner jag nog inte idag, det får vänta. Lite synd efetrsom det ska bli regn på min fina student imorn. Men men, that's life. Tror vi kommer ha riktigt skoj ändå, våta eller ej!

Snart dax

Det är ofattbart att jag tar studenten om två dagar. Är så stolt över mig själv hihi =)

Denna kväll har bara vatt seg. Jag har legat i sängen hela tiden och glott på tv men inte så mkt mer. Jävla tur att jag är trött redan, för fy vad drygt det hade varit att ligga såhär ännu fler timmar. Att glo på tv alldeles ensam är inte min grej riktigt. Okej om man är flera men när jag är ensam så passar en bok bättre, synd att twilight är hos baby..

Imorgon blir det fix inför studenten hela dagen.
- laga mat
- handla mer mat
- handla dricka till champagnefrukost
- handla studentpresenter
- fixa snacks till champagnefrukost med classmates hihi
- leta upp kofta, väska och nagellack till studentoutfiten

Dessutom ska jag helst på en student oxå, men det får komma i sista hand, tråkig som jag är. Grattis till studenten Kent om jag inte dyker upp =)

Nä, shantaram kallar! Godnatt, och godnatt till dig med simon fastän du inte vill komma hit.


Sho bre

Hehe.

Ligger i sängen och glor på project runway, rättså underhållande. Önskar att jag vore lika kreativ.. Oops, pausen är slut. Skriver mer efter.

Magen är inte nådigt röd

Ja det är fan tur att man inte ska visa magen på studenten, för herregud vad röd jag blivit idag. Har visserligen legat ute i solen mellan halv tolv och nu men inte trodde jag att jag hade bränt mig så! Fast som tur är verkar det bara vara magen så ansikte och ben har klarat sig fint. Har vatt noga med att smörja ansiktet med min fina solfaktor 20, men magen fick bara olja =( Aja, lärt mig ngt till nästa gång!

Nu är det dags för lite lunch/middag och sedan blir det dusch, härligt. Känner mig alldeles oljigt och fettig, vilket jag oxå är. Så, på med nudlarna och in med en macka i rostemaskinen så blir det nog bra.

Herregud

Jag har gjort det igen. Jag har klippt av mig håret. DOCK inte lika kort som sist, men fortfarande kort. Gah, så typiskt mig. Men jaja, det behövdes. Jag har panik-plattat det nu och med lite tur (vilket ej händer eftersom det ska regna) så kanske det kan hålla sig platt på onsdag med. Vi får la se!

Nu ska jag strax sticka ner till västra hamnen och sola med elin, ska bli najs att komma ut i solen. Sen får vi se om jag ska in till stan och fixa med studentpresenter, blir nog hur bra som helst. Nä, nu ska jag lägga mig på gräset och invänta elins klågerupsbuss. Buss-puss.

RSS 2.0