Så ung och så lojal

Att rensa ut bland sin skit inför en flytt är inte lätt. Hittat en miljon små lappar, texter, foton, stenar (?) och småsaker som symboliserat viktiga dagar, stunder och perioder för mig. Roligt att titta igenom och minnas. Men samtidigt väcker alla dessa minnen så mycket känslor som man en gång fylldes av. Läskigt! Hur kunde man känna så starkt över något som man knappt minns idag? Det är iof rätt skönt att veta, att oavsett hur jobbigt något känns nu så kommer det säkert vara bortglömt om ett år haha.

Det allra roligaste var att kolla igenom alla studentsaker. Fick ju en bok där alla nära skrev en hälsning. Så fint att läsa nu, verkligen! Den ska jag spara för alltid <3

Många känslor i min kropp nu. Jag flyttar hemifrån om en vecka. Jag är säker på att det kommer bli något utav det roligaste jag nånsin kommer uppleva men samtidigt är det så mycket som ska fixas. Så mycket ansvar som läggs på mina axlar. Fast ansvar är inget problem egentligen. Jag gillar ansvar!

Idag har jag hunnit fixa massor. Försäkring, bredband, betalat hyra, betalat räkningar, skrivit flyttkort och rensat ut både hos syster och här. Känns bra! Imorgon blir det jobb tidigt och sen väntas massa trevligheter framåt kvällen. Först träff med de bästa i stan, ska se NRJ in the park och dricka vin. Efter det förfest och slutligen utgång. Kommer säkert bli underbart =)

Ska försöka hålla igång bloggen nu. Varför? Jo, jag läste mina gamla dagböcker (herregud på dem!) och insåg hur fantastiskt roligt det är att läsa detta i efterhand. Och till Josefin, så att du kan följa mig i höst (dvs läsa och rädda mig när jag får panik).

Nu blir det sängen.


RSS 2.0