Long time no blogging

Hehe

De senaste dagarna har jag haft fullt upp med annat så inte blivit ngt bloggande. Lördagen var supershoppingdag med josefin som slutade med mys på möllan. Söndagen var det jobb och sedan middag för pappa här hemma. Slutade med att simon kom hit och vi såg film på kvällen. Såg slumdog millionarie, var inte alls så bra som jag hoppats på dock =(

Igår var det måndag ja, jag och baby gick i stan oc jag köpte världens finaste klocka hihi. Sedan åkte vi hem till simon och var där hela dagen, käkade och sånt. På kvällen kom josefin och johannes så kollade vi transformers2 och käkade glass. Super!

Idag har det inte blivit så mkt, kom hem för en stund sen och ska strax se gossip girl och desperate. Mumma! Ikväll blir det träning (äntligen!) och kanske en fika. Jobb tidigt imorn så! Toodels lovies

Gäsp

Är så trött i hela kroppen. Jobb tar på en vill jag lova! Det gick iaf bra idag, börjar känna mig ganska säker i jobbet på statoil nu. Har dock fått en massa att tänka på vad gäller jobb framöver och har verkligen ingen aning om hur jag vill göra. Får väl snacka lite med min kloka familj och se om jag kan komma fram till ngt vettigt!

Tvn min är fortfarande sönder, dvdn oxå. Så blir varken film eller tv ikväll, blää. Så nu vet jag inte vad jag ska göra, känns tradigt att sova redan eftersom jag är ledig imorn. Vill ju ta vara på en ledig kväll hihi. Ska nog lägga mig i sängen med datorn och kolla ngt program på tv play. Men först, ta bort smink och borsta tänderna. Godnatt!

När man är kär blir allting lite ljusare

Hade en mysig kväll igår med planka på elysée (gott som fan) och sedan hyrfilmer hemma hos simon. Såg bröllopsduellen men den var inte så rolig som jag trodde den skulle va, fast ändå helt okej!

Idag har det inte hänt så mkt, nyss kommit hem faktiskt. Håller på att ladda ner det nya avsnittet av greys, dubbelavsnitt (YES). Så det ska jag se om några minuter hihi. Annars händer det inte så mkt idag, börjar ju jobba om tre-fyra timmar och jobbar till tolv inatt. Så blir nog inte så mkt annat ikväll. Men imorn är jag ledig så då blir det shopping i stan!! Me like. Ska träffa elin oxå för hon har kommit hem till malmö under helgen, åhh.

Nu ska jag göra en macka eller ngt och kolla greys, toodles!

Underbar dag!

Dasgen började med att jag och simon skulle köra till nova lund. Hm ja det gick ju sådär! Körde helt fel i en timme typ, blev superarga båda två och när vi väl kom fram så bara surade vi. Men sen blev det bättre hihi. Jag hatar att köra fel!! Hittade iaf ett par skor där så inte helt fel =)

Sedan åkte jag in till stan och vandrade runt. Handlade lite smått, bla det mest perfekta läppstiftet man kan tänka sig. Verkligen precis vad jag letat efter! Underbart när sånt händer hihi. Dessutom hittade jag en perfekt jacka, jättefin dunjacka. Dock lite dyr så vet inte alls hur jag ska göra med det. Får se!

Nu måste jag duscha och fixa mig snabbt för ska möta simon i stan om två timmar. Vi ska äta på elysée och sen kanske bio eller ngt, firar 2,5 år idag! Sinnes vad länge du stått ut med mig baby <3

Tjoho!

Hej alla!

Jag är så glad just nu. Livet är super! Har jobbat tills nu ungefär, hunnit käka middag med mamma oxå. FÅtt lönebesked, är så nöjd eftersom det blev hela 3000 mer än förväntat. Dessutom har alla varit supertrevliga på jobb idag och gett mig komplimanger vilket alltid uppskattas. Eller ja, pat uppmärksammade mitt flottiga hår men annars så ;)

Jag ska alldeles strax duscha, eller blir nog ett bad. Ikväll ska jag nog träffa simon, och imorn blir det shopping! I love.

Seg morgon...

Fasen vad segt det var att gå upp idag. Men uppe är jag, även om jag just nu ligger i sängen. Ska bara borsta tänderna och sedan bär det av till jobb. Men eftersom jag är ledig imorm så känns det ändå helt okej! Lix åtta timmar till frihet, det klarar jag av lätt som en plätt! Dessutom ska jag träffa älskling idag och imorn, och jag får lön imorn! Hallelujiah!! Ser ni, I'll be just fine =)

Ut i blåsten

Nu ska jag iväg och fika med pat och sofie. Fasar för att cykla i denna blåst. Antingen kommer man frysa ihjäl eller kommer man att bli svettig. Jag vet inte vilket som är värst. Inget av det är bra iaf!

Hur ska man kunna vänta en hel vecka?!

Åh, gossip girl kan ju inte bara sluta så. Blä nu vill jag se nästa avsnitt på direkten men det är ju rätt så omöjligt.


Det snyggaste tv-paret nånsin!

Jobb, jobb, jobb

Känns som att allt jag gör är att jobba för tillfället. Men det är väl så ibland antar jag!

Grattis till pappa som fyller år idag =)

Ja, precis kommit hem från jobb då, käkat rostade mackor med ost och skinka och nu ligger jag i sängen. (Det är så fint och städat i mitt rum!!) Håller på att ladda ner det nya gossip girl avsnittet så ska se på det alldeles strax. Sedan får vi se vad som händer. Funderar på att gå ner till gymmet idag, första gången på två veckor eller ngt. Känner mig så pass frisk nu så ska nog inte vara ngn fara!

Som sagt; nu säng och gossip girl!

Det blev en hemmakväll

Var egentligen tänkt att jag skulle gå och se coco avant chanel med pat och sofie ikv men jag orkade verkligen inte. Ligger redan nerbäddad och ska alldeles strax stänga ner och sova. Är så otroligt trött och har två tidiga morgnar kvar. Fast det är på statoil nu så då går tiden lite snabbare iaf, när man har ngn där att snacka med =)

Nä, lite bloggläsning nu och sedan sova. Sounds like a plan!

Värsta workouten!

Det är jobbigt att städa! Iaf om man städar mitt rum. Har lyckats fixa till garderoben iaf, rensat ut och lagt allt i ordning. Blev ganska bra. Har börjat lite på rummet oxå men fick lite ångest när jag såg hyllorna, speciellt sminkhyllan. Det är kaaos =(

Men vafan, det är min egen röra så är väl bara att sätta igång.

Skakis på jobb

Hej på er!

Känner mig på topp idag! Har jobbat, gått lite i stan och även solat idag. Fått tre blåmärken på låret har jag oxå lyckats med, gick rakt in i dörren på jobb, aj säger jag bara. Började nästan gråta framför kunderna..

På tal om kunder så hände det en obehaglig sak imorse. Jag stod själv i butiken när en man kom in. Han var nog alkoholpåverkad och antagligen alkoholist. Han hade lix den där depserata blicken. Så ville han ha öl, men det säljer vi inte så då ville han ha cigg. När jag tog fram dem försökte han sno dem ur min hand utan att betala. Arg blev jag och drog tillbaka dem och sa att han fick gå ut ur butiken annars skulle jag ringa polisen. Men han gick inte ut utan var bara allmänt äcklig, sa att han inte brydde sig om jag ringde polisen. Sen gick han till läsken och tog en burk och började öppna den, jag blev förbannad och tog burken från honom och sa att han skulle gå ut nu. Han vägrade fortfarande och försökte ta sig in bakom kassan för han ville tvätta sina händer (?), sure lix. Men jag tog tag i honom och tänkte typ dra ut honom men då kom det äntligen in några andra kunder i butiken. Han lugnade ner sig då och gick själv ut efter typ fem min. Sån himla tur att han inte kom tillbaka sen igen.

Efteråt var jag hel skakig och tänkte på vad som kunde hänt. Man vet ju inte om han hade blivit aggressiv om det hade pågått längre. Och ska man verkligen ringa polisen för en sådan sak? Jag har verkligen ingen aning!

Nog om sådana tråkiga saker och över till andra minst lika tråkiga. Det är nämnligen dags för städning här hemma, mitt rum är fortfarande kaos och nu har jag kommit på att bekymmret är garderoben. Så det blir storstädning av garderoben nu så jag kan få in alla kläder som slängts på golvet. Tror jag ska fota detta, det är verkligen helt fucking kaos!

Godnatt!

Sådärja. Ännu en jobbdag avklarad. Har hunnit med att duscha oxå, känner mig på topp hihi. Fast trött är jag, i hela kroppen och i huvudet, så det ska bli skönt att sova. Ska alldeles strax lägga mig i sängen och titta lite tv innan jag måste sova, ska ju upp tiidigt imorn så några timmars sömn måste jag få. Men först ska jag skörda på farmville haha =( Puss!

Söndagstankar och helgen som gick

Ännu en vecka är slut. Ute är det strålande sol och tjugo grader varmt men trots det så känner man att hösten lurar bakom hörnet. Det är kalla kvällar och morgnar. Jag har inget emot det dock, ge mig höst och mörker! Det är så mysigt, speciellt nu när man inte behöver gå till skolan hihi.

Igår blev det som sagt cuba cafe, det var roligt och trevligt. Vi drack drinkar och dansade, perfekt med andra ord. Tror jag har några bilder som jag kan lägga ut ikväll. Hinner inte nu dock för ska strax in till stan för att jobba. Kommer nog gå bra idag, söndagar är alltid härliga och idag är det dessutom kampanjbyte. Så blir nog bra!

I veckan blir det mest jobb, fast på torsdag är jag ledig så då ska jag va med baby! Elin kommer hem till helgen med ju, underbart.

Nä, nu ska jag ta och fixa mig lite och sedan cykla till jobb, vi ses.


Är ni lika konstiga som jag ibland?

Min blogg är blå. Inte eftersom att jag tycker det är en fin färg eller för att den på ngt sätt skulle representera mig. Faktum är att jag hatar färgen blå och därför tvingar jag mig själv till att välja den. Det blir så ibland, när jag avskyr ngt så bara måste jag ha det ändå, bara för att, och för att jag tycker det är så extremt fjantigt att man kan tycka en färg är ful. Då bestämmer jag mig för att en färg inte ska få styra över mitt liv och därmed väljer jag just den jag hatar.

Mitt huvud är fullt av sådana här tankar. Inte konstigt jag får huvudvärk så ofta!

Förstår inte...

... hur jag har överlevt utan bränna och mörkt hår så länge. Det är ju såhär jag ska se ut =)

Åh

Jag blir glad av shopping =)

Varit i lund idag och hälsat på sis, det var riktigt roligt! Kul att åka tåg hihi. Har iaf varit en underbar dag med perfket väder. Ligger i sängen nu (daah) och har precis sett VMA, ganska roligt. Pappa kom precis hit och ska laga middag, så fram tills dess blir det inte så mkt gjort. Men ikväll blir det party party iaf, ska ut med pat och sofie mfl. Tror det kan bli skojjigt!

Kanske ska platta håret lite nu dock, har en känsla av att det är ganska risigt och lockigt efter två dagar i knut...

Home sweet home

Jag älskar att komma hem på kvällen och bara kunna njuta av att sitta, rakt upp och ner, i köket. Allt är så tyst jämnfört med jobb och det ringer i öronen av allt larm de är vana vid. Jag har precis läst lite bloggar och klappat min ko i farmville. Ätit lite kex med ost på har jag oxå gjort. Nu ska jag tvätta bort sminket och krypa ner i sängen, om jag itne hade vatt så trött skulle jag tänt lite ljus och haft´mysigt. Men jag kommer soman inom fem min efter jag släckt lampan så känns inte särskilt lönt. Får bli en annan dag =)

Imorgon är jag ledig (wiho) så det blir utgång på kvällen. Ska bli roligt! Men på dagen ska jag nog inom lund och hälsa på sis och även försöka hinna städa lite, mitt rum + garderob är KAOS. Verkligen kaos.

Nä, godnatt på er!

I love shopping

Efter en dag i stan är jag som pånyttfödd. Jag älskar det! Nu ska jag jobba och tjäna mer shoppingpengar, woho!

Tjoho

Strax dags att cykla till jobb då, pressis idag. Känns nästan som att man ska jobba "hemma" för allt är så vanligt och hemtrevligt där haha. Känner till allt och kan allt där. Det ska faktiskt bli helt okej att jobba idag =)

FÖrkylningen vägrar dock släppa, blir galen på det snart! Aja, får väl spruta näsan full med nässpray nu och käka nån halstablett på jobb. Ciaoo

Toodles

Jag skriver nog de mest meningslösa rubrikerna?

Har duschat, dratt på mig lite kläder och plattat håret. Med andra ord är jag redo för att möta upp josse i stan. Eller ja, om en halvtimme ska jag va inne så kan ju chilla lite. Tar cykeln idag så sparar jag pengar och framförallt tid. Det är sorgligt bra att det går snabbare att cykla in till stan än det tar att åka buss.

Ringde från jobb idag och undrade om jag ville jobba ikv. Jag sa nej. Kan för fan inte jobba hela tiden. Nä, ikväll ska jag vara ledig och vara med mina vänner hihi. Kanske träffa älskling oxå, vi får se. Det är jobbigt att vara tsm med ngn ibland, att hitta tid åt varandra. Och då menar jag tid när båda har lust och vilja, för man kan ju inte träffas bara för att man ska träffas. If you know what I mean. Aja, det löser sig!

Nu ska jag nog måla mina naglar, de ser så tråkiga ut. Aja, höres gör vi. Idag blir det potatismos och köttbullar, jag längtar redan till middagen.

Varför blir jag inte frisk??

Förlylningen sitter i och det är jobbigt tycker jag. Jag vill kunna träna och må bra igen! Men nä, här hostas det och snoras. Usch!

Igår var jag hemma hela dagen, glodde på tv och sånt. Sen vid sju mötte jag upp pat sofie mfl och satt på lilla torg några timmar och snackade. Det var mysigt men kyligt. Jäklar vad kallt det blir på kvällarna nu alltså!

Nu har jag precis vaknat, så blir väl frulle alldeles strax. Sofie fyller år idag så vi ska hitta på ngt ikv. Men först blir det matteplugg med josse hihi, undrar dock om jag kommer ihåg ett piss.. Aja, ska nog gå fint!

Ledig idag OCH imorgon, känns underbart. Men sedan blir det jobb igen. Aja, pengar pengar pengar.

Lediga morgnar är de bästa

Tog en riktigt lång sovmorgon idag och har precis ätit frukost. Hostar och snorar gör jag så hoppar nog över träningen idag oxå, sätter igång imorn istället. Min tre-dagarsledighet känns underbar just nu, ska nog lägga mig i sängen igen och slöa vid tvn. Åh, underbart!

SUCK

Gah jag vill inte vara förkyld. Hör inget på mitt ena öra heller, lite jobbigt! På tal om jobbiga saker så ska jag strax till jobb, börjar ju om en timme. Efter jobb blir det iaf mys med josefin, ingen av oss har lust att dra ut så blir naturgodis för hela slanten. Mums =) Nu ska jag käka lite flingor eller ngt och ta en macka, ses mes.

Blir nog ganska bra

Nyduschad, insmörjd och i myskläder. Ska sätta mig i soffan, ja ni hörde rätt jag har tröttnat på sängen, och se ngn film och äta yougurt med musli (sockermusli hihi). Tror det kommer bli en ganska så perfekt fredagskväll faktiskt =)

What to do

Fredagskväll. Jag ligger i sängen, snorar och har mig. Vet inte om jag ska göra ngt alls ikväll. Duscha borde jag väl iof göra i vilket fall som helst.. Känner inte för det dock.

Gäsp.

Om jag inte hade vatt förkyld och hostig hade jag kanske kunnat tvinga mig ner till gymmet men nu går inte ens det, så får väl bli ett varmt bad kanske. Josefin och jag sitter och funderar på om/vad vi ska hitta på. Känns inte som vi har en enda plan for now. Nä, ett bad låter fint nu.

True blood

Nu efter jobb, banken, fika och köttbullsmackor är det dags för true blood. Mm, ligga i sängen under täcket och kolla på vampyrer, inte helt fel!

Konsten att rycka upp sig

Skaka av dig deppigheten och gör ngt!

Har precis slängt på mig kläder, sminkat mig en snabbis och planerat in ett biobesök. Tror det kan få mig på lite bättre humör. Bussen går om femton minuter så jag ska välja jacka, väska och skor sen beger jag mig. Vi ska se gamer, tror inte den är jättebra men jag behöver ngt att vila ögonen på, behöver komma ut. Efter bion ska jag hem och sova direkt, upp halv sex imorn är inte nådigt.. Aja, jag kommer klara det galant.


En jobbig dag

Denna dag har varit tung. Förkylningen hänger över mig som ett regnmoln och trots att jag försöker vara positiv för det mesta så har det inte gått idag. Allt känns jobbigt, tråkigt och out of my league. I need a break!

Men, pauser har man inte tid med just nu. Idag har jag varit ledig och spenderat hela dagen i sängen. Bara legat där och glott på onödiga tvprogram. Ibland är det skönt, men idag har det bara känts hopplöst. Jag hatar att känna såhär men jag vet att man gör det ibland. Det är en jäkla tur att man vet att det går över på en dag, annars hade det fan ta mig varit jobbigt.

Jag antar att jag bara är lite ovan. Jag har ingen aning om hur mitt liv kommer att se ut i framtiden. För bara en månad sen hade jag en plan, jag skulle plugga till arkitekt och jag skulle älska det. Sen förändrades allt över en natt och nu vet jag varken ut eller in. Jag vet att jag gjorde rätt i att inte börja plugga, that I can tell. Men allt känns så svårt just idag, så främmande.

Ska försöka att glömma allt som finns i huvudet. Mamma kommer snart hem med mat så ska fixa till lite här i köket. Vi hörs. I'll be fine.

Dags att ta tag i mig själv

Nu har jag segat en timme så får väl se till att hoppa in i duschen nu. Vill se matchen ikväll så om jag snabbar mig med dusch så hinner jag nog. Baby slutar vid sju så ska väl träffa honom sen när han har ätit och sånt. Hörs imorgon för tror inte jag kommer blogga mer. Imorn ska jag dessutom fixa kod och internetbank till mitt visakort som kom häromdagen! Wiho, lönen som fattas nu bara sen ska jag handla massor på asos =)

Pust

Sådär, tre dagar på statoil är avklarade. Jag har lärt mig mkt och har mkt kvar att lära, mest stolt över att jag tankade och parkerade en lastbil idag! Att jag sen misslyckades med att parkera två st gör inte så mkt hihi. Det tar tid att lära sig ju.

Nu sitter jag i sängen, under täcket of course. Är ledig imorgon vilket känns underbart! Ska vara med simon ikväll och bara mysa, se film och så. Känns som ngt jag behöver.

Läsa bloggar nu, äntligen.

Superwoman

Jag klarar av allt i hela världen. Det finns inte en enda sak jag inte kan göra! Nu väntar jobb, ciao.


Inte okej

Så trött. Så förkyld. Så ont i halsen.

Jag känner mig inte 100%ig idag så att säga. Strax bär det av mot jobb. Får se om jag orkar med hela dagen, hoppas redan på att slippa passet ikväll för känner på mig att det inte kommer att gå särskilt bra.. Åh har inte tid att vara sjuk! Inte nu!

Hoppas ni sover gott iaf, och inte ens funderar på att kliva upp på ett par timmar =)

I lied

Okej, jag hann visst med att läsa igenom mina bloggar. Det är fan ett beroende! Känner ni igen er?

Ryggen värker och halsen smärtar

Klagomål javisst!

Är så trött efter jobb, vet inte varför. Det var inte särskilt mkt folk, inte så mkt att göra. Men trots det är jag riktigt trött. Kommer nog somna inom en timme och orkar inte ens läsa bloggar (!!) som jag alltid alltid gör haha. Ska bädda ner mig nu, ligger redan i sängen och har borstat tänderna, tvättat av sminket, borstat igenom håret och tatt på mig sovkläderna, och jag kom hem för tjugo minuter sen. Haha, snacka om att vara trött.

Nä, hoppas det finns ngt roligt på tvn nu så man kan somna in. Imorgon är det som sagt jobb hela dagen men ska nog hinna blogga lite mellan statoil och pressis, runt tolv-ett då alltså ;)

Godnatt alla fina <3

Time to go

Har ätit, fixat mig lite och nästan klätt på mig. Dags att cykla till jobb om några minuter! Tror det kommer bli helt ok idag, är massa att fixa på söndagar så även om det är tomt där så finns det nog lite att göra. Ska ta med min melody club-skiva så det finns lite najs musik att lyssna på oxå, istället för skitradion.

När jag kommer hem ikväll hoppas jag att det finns ngn bra film på tv så att jag kan krypa ner under täcket, tända lite ljus och bara njuta av hösten. Jag älskar hösten. Drog fram pälsen och stövlarna igår och jag tror de åker på nu oxå. Bara knäppt att det ska bli 23graders värme i veckan? Mystiskt.


Söndag

Igår blev det middag med simons familj, mysigt. Senare på kvällen kom lite kompisar så kollade vi på film och sånt. Dock var jag cptrött och kände mig sjuk så lite tradigt.. Vill inte bli sjuk nu!

Blev hemkörd av simon imorse, han skulle jobba idag. Det ska jag med om två timmar så ligger bara i sängen och kopplar av. Riktigt skönt. Har en riktig jobbvecka framför mig så kommer nog inte hända särskilt mkt roligt.

Nä, nu ska jag kolla på biggest looser och mysa i sängen. Puss hej!

Segt


Morgnar dödar mig. Jag är förkyld, nyser och snorar. Jag vill inte! Inte nu.

På gång i blåsten

Jag är bäst på att vara effektiv numera. Har redan hunnit vara på statoil i fyra timmar, gjort en massa utbildningar och fått skriva under anställningskontrakt m.m, har dessutom hunnit käka en tidig middag OCH nu har jag tjugo minuter över innan jag ska cykla till jobb. Känner mig på topp =)

Satan vad det blåser!

Såg ju hostel igår, det gick fan bra. Trodde ju vi skulle drömma skit men nä, jag somnade nästan direkt (kan ha varit en direkt effekt av att jag steg upp halv sex på morgonen igår). Känder iaf bra, jag har mött en av mina värsta rädslor hihi. Feeling good.

Nu ska jag kolla lite i min kalender (börjar låta och känna mig som mamma..) och planera lite skit. Efter jobb, slutar lite över tio ikv, så ska jag nog träffa simon och några andra. Mamma och pappa har ju åkt iväg på liten weekendresa så jag är ensam hemma, me like.

Puss och ses! Hälsa på mig på pressbyrån, jag är så fasligt ensam där =( (hihi)


Face your fears

Vi kommer kanske att dö.
Vi kommer definitivt drömma mardrömmar.
Jag kommer aldrig kunna somna.
Jag kommer vara rädd i en evighet.
Vi ska se hostel2. Min värsta skräck. Jag är rädd.

Hey babe

Inte lite snygg den här hunken.


Svag

Fy vad svag jag är! Hela kroppen skakar såhär efter träningen, känns som den kommer kolapsa snart haha. Fattig kropp :(

Aja, funderar på att börja gruppträning på nautilus. Mamma ska börja där och tyckte om det så kan nog bli bra. Roligt för behöver lite variation i träning =)

Nä, nu ska jag duscha tror jag. Eller ja, läsa lite bloggar och sen duscha. Ciaaao!

Jag höll mig vaken

Trodde seriöst att jag skulle somna idag på jobb. Så tomt i regnet att jag fick sätta på rockmusik på hög volym för att inte somna. När chefen kom och löste av mig sa han ja här var det liv. Hehe, det var det faktiskt.

Har precis käkat riktigt god kyckling med sallad, champinjoner och creme fraiche. Mkt gott så nu är jag nöjd! Ska vila lite i sängen nu, hoppas där går ngn serie. Sen blir det gymmet och ikväll ska jag träffa pat. Perfekt =)

Vilka bloggar läser jag?

Tänkte att det kanske kunde vara lite roligt att veta, ni kanske kan hitta någon ny att följa!

Blondinbella, of course. Hon verkar så himla cool och självsäker. Hon är söt (även fast hon var snyggare i blondt hår!), framgångsrik och smart. Dessutom har hon humor! Thumbs up.

Kenza, även här ett of course. Snyggare tjej får man leta efter. Hon verkar vara en såndär tjej som inte riktigt fattat hur hon lyckats bli så känd, hon vet nog inte heller hur snygg hon är. Smart tjej iaf, som verkligen är en next door girl tycker jag. Inte alls snobbig eller kaxig, hon verkar vara sig själv till 100%. Me like.

Stina-lee. Riktigt go tjej! Snygg stil, smarta texter. Dock är hon gravid, men har man följt henne så pass länge innan så slutar man inte bara för att hon ska ha ett barn. Känns nästan som att min kompis ska föda haha, sjukt!

(Efter detta orkade jag inte göra fler länkar...)

Kissie. Roligt att läsa hennes texter även om de inte är ett dugg seriösa. Inget intellektuellt med henne inte, inga smarta texter, men roligt är det!

Gynning. Så chic, så glam. Man bara måste läsa! Att hon dessutom är skåning och har vunnit big brother samt är en skandalkvinna gör det bara roligare.

Emmys blogg om sex läser jag oxå. Den är rolig och smart. Handlar inte så mkt om sex egentligen utan mer om fördomar och tankar om hela kille-tjej-grejen. Bör läsas tkr jag =)

Hm, de är nog dessa jag följer slaviskt. Typ fem ggr om dagen är jag minst inne, sjukt egentligen. Annars ögnar jag igenom paows (paulinadanielsson) blogg sådär en gång i veckan kanske, och även natachapeyre ibland. Elin kling inte så ofta (läs: om jag är superuttråkad) men det händer. Sen blir det förstås att man slinker in på nån kompis blogg då och då, speciellt om det är ngt som hänt en helg kanske och vill se vad en speciell människa skriver hihi.

Oj, glömde ju att jag läser storstadspojken med, blondinbellas boyfriend. Ganska kul att läsa utifrån killens perspektiv i ett förhållande. Inte för att det är det hans blogg handlar om men det är iaf därför jag läser den hihi.

Tror nog det var allt!

YES

Åh, jag kom på att jag aldrig såg klart alla avsnitt av privileged, glömde helt bort det för ett bra tag sen men nu kom jag på det igen hihi. Överbra, för det betyder att min kväll är säkrad!

Så nu ska jag nog ta mig ner till affären och köpa lite choklad, sedan upp och kolla privileged (fan avd svprt ord att stava egentligen..) hela kvällen. Helt perfekt.


Degar i sängen

Att få lägga sig i sängen och bara glo på tv och läsa bloggar på datorn såhär efter middagen är fan det bästa. Jag älskar att inte behöva göra ngt!

Kvällens planer, hm, har inga! Ska bara göra exakt vad jag känner för, känns som det behövs. Så antingen stannar jag i sängen hela kvällen eller så blir det träning och en film ikväll. Only time will tell. Vad sägs om det va?

Morgnar alltså

Jag avskyr att siga upp på morgonen, och nej då menar jag inte nu klockan tolv. Nä faktum är att jag vatt hemma sen tio, fick gå upp kl 9 på min lediga dag med andra ord. Är sur på simon nu =) Så jag har sängvägrat och kollat på sex and the city-filmen istället.

Vet inte vad jag ska hitta på idag. Inget vettigt iaf. Träningen får vänta tills efetr middagen och sånt, så kanske blir att spela sims eller nått annat nu. Känner för att ha riktigt tråkigt så att jag kan skylla allt på simon sen, han förtjänar det! Ja, jag är lite psyco. Får alltid ett sånt behov av att få den som jag tkr gjort fel att känna dåligt samvete. Och ofta låter jag det gå alldeles för långt. Dessutom förlorar jag själv på det, eftersom jag tvingar mig att ha tråkigt eller fortsätta vara sur. Så för att rise above så att säga ska jag nog skicka ett sms och säga förlåt för mitt knäppa beteende imorse. Eller?


September!!

Åh ny månad, me like. Har fixat så att jag är ledig imorn så ikväll ska jag träffa simon, mysigt. Jobbat sen sju imorse har jag gjort så börjar bli liiite trött nu. Ska dock ner till gymmet och hoppas på att det piggar upp mig lite, det tror jag det kommer göra.

Hm, just det ja. Fick ett mail från statoil att de vill anställa mig, så ska ner där snarast och gå nån utbildning. Gud vad roligt! (Haha ofta man blir så glad för ett jobb.. Men tror faktiskt det kommer passa mig utmärkt.)

Förresten, jag och josefin ska fixa biljetter till skövde så att vi kan åka och hälsa på elin om några veckor, det ser jag framemot. Hoppas det inte kör sig med allt jobb nu bara, hade ju vatt typiskt.

Nä, nu ska glada jag ner på gymmet och svettas lite.

RSS 2.0