Lite ångest är det allt

Ja, det känns alltid lite tråkigt när man har ca tjugo minuter kvar här hemma innan man måste ge sig av till jobb.. Egentligen har jag inget emot att jobba, det är nog mer en slags inbiten vana att inte tycka om att arbeta. Speciellt inte när det finns så mkt annat jag hellre hade gjort.

Nu ska jag läsa lite bloggar tror jag, dra ut på mina tjugo minuter. Har ingen aning om hur länge jag jobbar idag, men hoppas att det inte blir alltför sent. Aja, pussi puss.

Ny vecka!

Jag älskar när en ny vecka börjar, iaf nu när man inte går i skolan hihi. Det blir som en nystart liksom, man kan glömma allt från förra veckan, om man nu vill det, och börja om på nytt. Denna vecka tex ska inte alls bli som den förra. Jag ska jobba mkt mer, med andra ord jag ska tjäna pengar till höstshoppingen, och jag ska träna och ha roligt. Ser ni, en ny start!

Har börjat denna härliga måndag med ett träningspass och ska strax duscha. 13.20 börjar jobb idag, ska inventera så blir nog inte lika tråkigt som vanligt hihi. Förresten så kommer älskling hem idag, men lär inte hinna träffas i veckan för jag börjar 06.30 alla dagar fram tills lördag hehe. Så blir väl mest sova och jobba och träna under vardagarna, men till helgen då jäklar ska det mysas och festas. Me like =)

Nä, duschen nu tror jag. Luktar inte jättegott..

Såg förresten inglorious basterds igår ju, den var skitbra! Riktigt rolig och fartfylld film, ah seee den.

Dagen efter dagen efter

Igår var inte jätterolig. Efter fredagens utgång var jag mer än lagom sliten och ändå var jag tvungen att börja jobba kl elva. Jag dog nästan! Fick stanna typ fem ggr på väg till jobb för att jag inte orkade cykla vidare. Aja, kom till jobb iaf och överlevde, på väg hem köpte jag chinabox som slukades till finnkampen.

Fredagen var mkt roligare. Slöt upp med josefin här hemma efter jobb, vi fixade och drack gott vin. Ja, det var faktiskt gott! Fick skjuts till möllan, hehe, och mötte upp de andra på retro. Det var hur roligt som helst! Kul att träffa alla =) Sedan blev det käk på stippes, inte lika kul haha. Blev hemkörd av josefins mamma oxå, supersnällt.

Söndagen har startat med att jag läst ut flyga drake, så himla bra bok. Synd att filmen suger bara.. Jag ska snaart ner till gymmet och ikväll blir det middag hos sis och sedan bio. Ska se inglorious bastards med mamma. Underbart.

Veckan som kommer består av jobb. Uteslutande jobb. Vill helst inte prata om det =)


Svett

Idag är det så varmt att man svettas vad man än gör.

Sömnig!

Hur kan jag vara såhär trött redan?! Förstår inte.. Aja, ska bli skönt att sova hihi. har vatt ute och gått en lång runda med pat precis, riktigt skönt var det. Roligt att snacka lite =)

Imorgon ska jag till mormor och hälsa på, ska bli roligt för det var längesen. Lite god mat kanske man får oxå hihi, mumma.

Nä, nighty night. Sleep tight!

Nu börjar det nog

Det blir inget arkitektpluggande i höst. jag hade svårt för att bestämma mig, men jag tror att jag gjorde rätt val. Om något inte känns helt rätt så är det antagligen inte det heller, inte just nu i alla fall.

I höst blir det istället jobb, förhoppningsvis ganska mycket. Pressbyrån och kanske statoil, roligt! Jag har beställt ett visa-kort och känner mig lite halvvuxen.

Det är svårt att fatta beslut ibland. Tur att man har många kloka människor runt omkring sig som man kan väga för- och nackdelar med.

Galet förvirrad

Jag vet itne vad jag ska ta mig till! Jobb eller plugg i höst? Fick ett samtal från lunds tekniska att det fanns en plats ledig till mig på arkitektprogrammet. För en månad sen hade jag tagit den utan tvekan. Nu sitter jag här med jobbintervju på fredag och är redan uppbokad på tider för september. Vad ska jag göra, please someone help me!!

I love asos

Kolla in själva, asos.com har allt jag vill ha. Min lön kommer inte vara länge kan jag lova...

Been a while

Nu har jag jobbat klart min hemska vecka! Känns underbart. Nu känner jag mig sådär sömnig och trött i hela kroppen och det är jätteskönt, iaf när man inte ska göra ngt alls. Imorgon är det arkitektupprop och jag får se om jag går dit. Vill jag plugga eller vill jag inte plugga? I don't know!

Vilket fall som helst så ska jag lägga mig i sängen nu och glo på tvn, känns som en bra söndagssyssla.

The wedding

Jag älskar american pie, bästa filmerna verkligen! Ska njuta av knäppa filmen nu och prova lite outfits för morgondagens tjejkväll/avsked med elin och josefin. Kommer bli sorgligt, elin sticker ju på söndag =(

Skönt att sova ordentligt för en gångs skull

Inatt för första natten på länge som jag kudne somna direkt, woho. Fatta så pigg och utvilad jag känner mig idag! Underbart =) Synd bara att jag ska jobba nu när det äntligen blivit fint väder.. Aja, thats life i guess.

Ikväll ska jag träffa baby, känns som det var jättelängesen men har väl inte ens gått en vecka haha. När båda jobbar olika tider så blir det lite svårt att hinna.

Nä, ska borsta tänderna och fixa till mig lite nu, sen sticker jag om knappt en timme. See ya

Äntligen lite bus

Idag innan jobb passade jag på att handla lite brun utan sol, äntligen! Ska strax smörja in mig, orkar inte vara blek längre och vågar inte sola med de jäkla soleksemen..

Jobb gick bra idag, hyfsat snabbt och fick sluta två timmar tidigare så var naajs. Imorgon ska jag dock upp halv sex så efter insmörjning blir det bara lite tv och sen sova.

Nä, busa nu hihi, me love. 2 and a half men på tvn med så jag överlever ;)

Pointless

Sådär, då var dagen över. Jag har inte gjort en enda vettig sak, förrutom att snacka med mormor och byta tider på jobb. Aja, man får väl ha sånna här dagar ibland. Eller?

Jag ska strax sova, känner mig lite trött tack vare min sömnlösa natt så kommer nog gå snabbt att somna, yes. Hatar att ligga vaken om nätterna.. Imorgon blir det morgonträning och sedan jobb mellan 12-22. Efter det ska jag sooova för på tisdag börjar jag halv sju... Hemska tanke!

Godnatt!

God only knows why I keep holding on

Om ni vill lyssna på musik i dess perfektion så sätt igång Melody Club - Goodbye to romance. Hela albumet är lovely.

Carry-me UF

Hur längesen var det inte man skrev det namnet? För bara någon månad sen gick det inte en dag utan att det diskuterades och jobbades med.

Carry-me var ett UF-företag som jag och tre kompisar sysslade med som projektarbete i trean. Vi valde att tillverka våra egna armband som var skitsnygga =) Det var lätt det roligaste ämnet i skolan, men oxå det som krävde mest tid och arbete. Det är roligt att tänka tillbaka på alla dagar när vi satt och pysslade med våra smycken, eller när vi skrev våra helt fantastiska rapporter haha, fan vad vi överdrev och fjäskade i dem. Åh, jag saknar det. Vi var det bästa teamet ever, det är synd att det är över nu.


Varför är det så svårt?

Plugga eller inte plugga i höst? Läsa ngt jag inte vill bara för att, eller vänta ett år för att läsa ngt jag tror att jag vill? Kunde inte sova inatt för låg och tänkte på allt, allt är så svårt och jag vet inte alls vad jag ska göra. Hur ska man kunna bestämma sig NU för vad man vill göra resten av livet? Det är för fan omöjligt.

Jag vet iaf vad jag vill göra idag, alltid en början. Idag vill jag ligga i sängen och kolla på djurpolisen och äta kanelbullar. Mumma me like. Jobb hela veckan så idag vilar jag upp mig =)


Söndag

Jag drömde att orlando bloom kom in och handlade av mig på pressbyrån. Han gav mig tusen kronor i dricks, hade gjort slut med miranada kerr och ville träffa mig på kvällen. Någonstans tänkte jag nog att det var för bra för att vara sant men det var trevligt ändå =) Vi höll hand! Det du.

Börjar se ett mönster här

Jag känner mig sliten. Jag är inte van vid att jobba! Fattar inte hur alla i min gamla klass orkade att plugga och jobba samtidigt, det hade varit omöjligt för mig. Idag har jag jobbat från tolv till nio, sen blev jag körd hem av simon. Snällt =)

Imorgon är jag dock ledig, wiho. Så ska nog träna lite och sova ordentligt. Är typ redan trött haha. Fredag och lördag blir det jobb, malmöfestivalen börjar ju så mkt att göra på pressis. Ska jobba med sis dock så ganska roligt blir det nog.

Nä, om man ska ta och tvätta av sig lite och sedan krypa ner under täcket. CSI vid tolv får nog bli sista programmet, me love. Och btw så var det mys att träffa älsklingen igår. I love you baby!

Dagen snart slut.

Men bättre sent än aldrig?

Igår blev det etage efetr jobb, trodde inte jag skulle orka men jodå. Förfestade hos anna och sedan blev vi så snällt körda in till stan. Kul att det ösregna.. Men var roligt på etage, kul att träffa massa människor. Men svettigt =(

Idag vaknade jag kvart i två.. Lite segt men vadfan. Kollade sagan om ringen, trean och sedan blev dte mat med mamma. Nu har jag precis kommit upp från gymmet, ska duscha. Kl nio kommer simon coh hämtar mig så blir det mys. Imorgon är det jobb igen, känns bra =)

Nä, måste duscha nu! Puss

Varför vill jag läsa juridik?

Jag om någon vet hur svårt det är att välja vad man ska läsa, vare sig det handlar om gymnasiet eller universitet. Med mina toppbetyg har jag kunnat välja i princip vad som helst, och nej det blir inte lättare när man har så många valmöjligheter. När jag slutade högstadiet ville jag nästan ha liite sämre betyg så att jag helt enkelt inte kunde välja bland så många linjer och skolor.. Jag valde en medelväg, samhälle ekonomi. Såhär i efterhand ett bra val, men inte gjorde det mig klokare. Det enda jag verkligen lärde mig var att jag inte ville läsa mer ekonomi haha.

Något som jag varit intresserad av under hela gymnasietiden är juridik. Vi hade ett par kurser som  handlade om just det ämnet och på något sätt kände jag att jo, det var detta jag ville hålla på med. Chansen att få hjälpa människor som blivit utnyttjade på något sätt utav andra människor, företag eller rentutav staten, lockade mig. Jag känner att om jag kan hjälpa oskyldiga människor så kommer de här åren med hårt studerande som jag har framför mig att löna sig big time.

Jag har alltid älskat att vinna argumentationer med hjälp utav konkret fakta, så vad bättre än att ha en lagbok att stödja sig på? Att få sätta dit en brottsling med hjälp utav ord (bevis krävs såklart också, men själva utgången kräver en grym argumentation) är faktiskt en stor dröm för mig. Ord, omformuleringar och argumentationer ligger mig varmt om hjärtat hihi. Det tror jag nog alla som känner mig håller med om ;)


Ojsan

Hur kan dagarna gå så snabbt??

Idag har jag visserligen jobbat, men jag menar jag slutade kl halv sex och nu är klockan snart nio! Har inte gjort ett dugg sen dess =) Eller jo, ätit choklad!

Jag har lite ont i magen men ska nog gå ner och träna snart ändå. Känner mig rastlös och behöver sätta på hög musik och svettas lite. Klockan elva börjar john tucker must die (ja, jag har a thing för girl movies) så jag ska se till att va tillbaka tills dess.

Imorgon tror jag att jag ska börja med att sluta (hmm) käka massa onyttigheter, vilket är i princip omöjligt när man jobbar på pressbyrån, iaf för mig. Man hinenr inte direkt käka ngt så blir bara en massa smått hela dagarna. Känns inte bra för sockret gör mig pigg även fast jag är trött haha. Men ja, kan inte va så svårt att ta med sig lite frukt eller ngt ju. Ska ge det en chans iaf!

Jobb imrogon igen, ganska skoj faktiskt. Sedan är det en chill vecka, ska nog bara träna, läsa och njuta av den sista ledigheten. Till helgen börjar malmöfestivalen så då blir det jobb igen, och sedan är det inte ens två veckor kvar till skolstart! Nervöst vill jag lova. Men jag ska bli den bästa juristen ever =)

Segheten har tagit över min kropp

Igår var det fest. Och idag märks det att det var fest igår. Jag är seg, slö och allmänt hängig. Dessutom är jag deppig, mest för att jag är så slö. Det ena leder till det andra förstår ni. Men som min pappa sa, det kan hända även den bäste.

Igår var hur som helst jätteroligt. Har lagt in lite bilder på facebook så kika där, tar jättelång tid att ladda upp bilder här tyvärr. Vi var hos patrik först, drack lite och åt god apelsinchokladkaka, mumsigt värre. Vid ett drog vi ut till kb, som tyvärr spelade KASS musik. Men ja, det var ganska roligt ändå. Sen blev det mat och slutligen hem till simon för min och simons del.

Dagen idag har mest varit, som sagt, seg. Har solat lite, badat lite. Annars inget.

Oh, igår träffade jag ju tjejerna från klassen. Det var jättemysigt och jag har fan saknat dem alla! Det kändes precis som vi inte alls vatt ifrån varandra utan allt var precis som förr. Åh, jag saknar allt med skolan. Okej inte allt, men mycket. Har iaf bestämt att vi ska träffas redan på fredag och ha en utekväll. Det kommer bli awesome.

Funderar på om jag ska gå ner till gymmet, det brukar funka när man är seg. Men är inte helt säker på att min kropp pallar.. Så kanske bara ska gå och lägga mig istället, imorgon är ju en ny dag. Blir lite jobb på eftermiddagen och sedan får vi se. Gymmet känns som ett säkert kort imorn, saknar att springa lite faktiskt =)

Nä, ska nog värma upp en kanelbulle och sätta igång sagan om ringen eller ngt. Bästa filmerna ju, ciao puss bella.

Rhodos-nostalgi


dricka vatten ur bakisdunken om morgnarna

Tja alla fina!

Vilken härlig dag! Är på strålande humör, kan bero på att jag köpte världens finaste skor idag =) Kan oxå bero på att det är sommar i luften, jag lyssnar på bom bom pow och det är fest ikväll. Me likey!

Idag har jag träffat tjejerna från klassen, jättemys var det. Har saknat dem =( Vi bestämde att det blir fest tsm nästa helg, mumma.

Nä, nu ska jag ta en dusch tror jag, sen är det väl dags att öppna vinet. Åh livet är bra härligt ibland.

Jisses

Herregud vad mätt jag är!! Har ätit chips, ostdipp, naturgodis och vanligt godis så nu är jag MÄTT =) Men kändes najs hihi, jag och elin sitter här i sängen alldeles fullproppade och trötta.

Imorgon blir det träning på morgonen och sedan solande om vädret tillåter.


vi är lite crazy

Trött!!

Åh, gick upp halv sex (!) idag för att jobba. När jag slutat så däckade jag här på soffan, skönt. Nu sitter jag och väntar på att elin ska komma hit, vi ska träna och sen bara se film eller ngt.

Fick en kommentar om vad som händer med mig nu till höst. Och ja, jag ska börja plugga juridik i lund om mindre än en månad.. Lite läskigt men det kommer nog bli super! Juridik är ngt som alltid varit extra spännande enligt mig och jag vet att jag kommer tat älska att jobba med det.

Nu kom elin, puss

Need a break

Idag regnar det och då blir jag depp! Alltså ska jag krypa ner i badet med en bra bok och glömma bort allt =)

Woho

Sitter och spelar kaspten krook, det går bra! Ikväll blir det buddha eller chili, vi har inte bestämt oss än. Blir iaf super i vilket fall som helst. Vi är NÖJDA!!

Äntligen

Hej hopp!

Jag har jobbat idga, woho. Det kändes faktiskt bra, kom ihåg det mesta. Fick komplimanger för min 5euros-klocka från paris dessutom hehe.

Nu sitter jag och värmer upp med en xider och musik, strax kommer josefin och elin hit och sen blir det party för hela slanten.

Det enda som stör mig denna kväll är mina soleksem, det KLIAR så jag blir galen =(


RSS 2.0