Another day in paradise

Lycka när man vaknar och ser att solen valt att hälsa på. Simon ska strax komma och hämta mig, vi ska hem till honom för mys i solen och poolen hela dagen. Lite twilight ska jag hinna läsa oxå, överbra bok! Dock har jag lyckats bränna mig på näsan så får väl se till att smörja in mig ordentligt idag. Inte min starka sida direkt, det där med att smörja in. När jag frågade mamma om vi hade ngn solkräm med solskyddsfaktor hemma sa hon bara oj det har jag inte använt på flera år. DÅ vet jag var jag fått det ifrån iaf! Önskar jag vore lite mer som sis ibland, hon har alltid bra koll på det där.

Jag tror att jag hänger hos simon hela dagen och kvällen, det är ju så fint väder och då är det mysigt att sitta i en stor trädgård och umgås. Saknar lite att inte ha ngn trädgård, men vafan stan slår ändå allt. Nära till allt ju =)

Imorgon ska jag klippa mig, lite scary men är ett måste. Tydligen ska det bli upp emot 30 grader oxå så lär ligga och dåsa hela morgondagen oxå. Summan av detta blir att jag inte lär uppdatera här, så ut i solen nu allihopa och njut av värmen! Cause I will.

Pics och lite sånt

Nu har jag lagt in lite bilder på facebook. Pragresan får bli helt dokumenterad där för har varken lust eller tid att berätta om allt som hände där. Men jag ska slänga upp lite bilder från idag nu tänkte jag, har ju vatt så fint väder =)


varit sol och fint hos simon idag. badade i poolen första gången i år!


fick hemska linjer efter min nya bikini, aja får sola bort dem!


lakanet till vårt flak! jag stavade mitt namn fel =(


glada och rena innan utsparken, vad som hände sen vet ni ju redan...

Synd att datorn är så seg när man ska lägga in bilder på bloggen, men ja, facebook finns det bilder som sagt. Nu ska jag spela sims och äta chips, älska min hemma-lördag <3

Robinson

Ellinor vann robinson! Grymt bra tkr jag, fast synd att anna inte kunde vinna. Men när det stod mellan ellinor och jarmo i finalen så hejade jag lätt på ellinor, så det var ju bra =)

Nu ska jag faktiskt sätta igång och lägga in bilder från kamera och mobil. Det är prag, utspark och lite annat som ska in. Så ge mig några minuter så ska jag nog få upp lite bilder på facebook och här.

För så är det

Sol och fint väder går före datorn. Idag badade jag för första gången i år, mysigt. Visserligen i en pool men ändå!

Utsparken...

Äntligen börjar man känna sig lite fräsch igen! Utsparken igår var mest ett enda stort matkrig som slutade i kanalen, inte helt okej men det var iaf riktigt roligt haha. Med ägg, sirap, grillmarinad, smör och ketcgup i håret och överallt annars så kändes det riktigt najs att duscha vill jag lova. Så igår blev det bara en dusch och sedan tidigt ner i sängen. Därför vaknade jag redan nio idag och har hunnit spela sims hihi. Om en timme ska vi åka till mormor och fira hennes födelsedag och lite mors dag med tror jag. Simon ska med så blir nog rätt mys, nu ska jag ta en snabb dusch och sedan fixa mig lite. Ha en nice dag, puss!

Nu får det väl snart räcka+praha

Jag kan inte fatta att jag är 19 år gammal och fortfarande är helt fast i the sims. Snacka om att inte ha ngt eget liv, leva genom en liten påhittad gubbe lix..

Hm tänkte att jag skulle berätta lite om prague. Vi åkte ju buss ner och det var rätt jobbigt alltsammans så finns ju en del att säga hehe. Men blir ju roligare om jag kan visa bilder med så ska nog vänta tills imorn när jag har lagt in alla bilder, smaaart!!

Fast måste berätta snabbt om vårt strippklubbsbesök haha, det var överdrivet roligt. Stripporna var mest skabbiga men de dansa ju bra, marina och maddi gillade iaf det ;) Jag satt med victor i en fåtölj och när strippservitören kom och ville att vi skulle beställa (det var jättedyr dricka där så man ville inte handla men va typ tvungen annars blev man utkastad) så låtsades vi att vi va tsm och typ höll på så gick hon igen haha. Ändå smart idé!

Another fun grej var att när vi tog taxi från hotellet (jaja hostel dåå) till beer factory en kväll så hade marina med sig två par skor, ett par klackar och ett par låga iaf hon skulle få skoskav. Som sagt så åkte vi med taxin, hoppade av och betalade och när taxin kört kommer marina på att hon glömt sina klackar i taxin. Hon får en lätt ångestattack och börjar springa efetr alla gråa taxibilar haha, såg roligt ut har jag hört ;) Sen lät hon såhär resten av kvällen:

Åh, god dricka! Men mina skoooor.
Haha fan vad kul. Men mina skoooor är borta!!
Fan vad ful! MIna skor =(

Nu ska jag spela lite mer i think, inte så att jag har nått bättre för mig ju! Bilder imorn som sagt =) Nighty night!

Hehe

Jag fastnade visst framför sims.. Ska fortsätta spela nån timme till, sen blir det soova. Imorn är det ju utsparkslekar så det blir tungt! Måste vara utvilad;) Vi ska klä ut oss till hippies, känns som att typ hälften kommer ha en fläta i håret and that's it. Aja, jag ska försöka gå all in iaf, lite roligare då ju.

Pragbilder har jag inte ens lagt in på datan, borde nog göra det ikväll men får se om jag giter. Det var iaf en mkt rolig resa, nog roligare än förra även fast den förra var sjukt mkt galnare! Denna gången var det mkt mer chill och vi tjejer hade så kul tsm, nu kommer det bli ännu tråkigare att vi inte kommer träffas så ofta.. Usch!

Men ja, simsa lite nu sen sova. Pussi

Ojsan sa

Det blev visst ingen mer update igår. Jag var för trött helt enkelt. Dagen firades hos pappa med god mat och presenter, helt perfekt. Sen stack jag och simon till möllan där vi mötte upp pat, andy, sofie, angelica och johannes. Blev en cider och snack, ganska mysigt. Trötta som vi var stack jag och simon hem här vid elva och sen blev det inte så mkt mer.

Idag har det blivit skola, solning och stan. Nu ska jag installera the sims 3 som simon har fixat till mig. Så om det hoppas lär jag va upptagen med det hela dagen, wiie.

ÄNTLIGEN

Åh, äntligen ska jag få sova. Snacka om att jag har längtat efter min säng hihi. Nu ska jag dra in datorn dit, krypa ner under täcket och läsa bloggar, övernajs. Ska skriva ett inlägg sen om allt SJUKT som hänt haha, men som sagt, det tar vi sen ;)

HEM

Nu ska vi strax sticka hem, det ska bli overnajs! Har vatt segt idag, trotta och bakis. Men nu ska jag dricka activia och bli frasch igen hehe. NAAAT!!!!!

PUSSA, btw serri utgang imorn??? Inte okej...

Greetings from Prague

Maste forst saga att mina fotter ar CPACKLIGA!!

Jag och marina ska ut och kopa frukost nu, mkt gott. Igar var det svettigt och sa, men anda roligt. Ikvall blir det galet tror jag, jag ar taggad! Ah, nu ska jag gaaa, hejda pat i miss you!! (jag leker cp har oxa, mkt uppskattat!)

On the road

Ja, snart iaf. Nervositeten har infunnit sig så allt är som det ska. Hade ju nästan blivit mer nervös om jag inte var nervös hehe. Jag har precis gjort en god macka med kyckling och sallad som jag ska ha med mig på bussen, blir nog super. Pappsi kommer och hämtar mig om tjugo minuter och jag springer mest runt och tror att jag har glömt ngt.. Hoppas jag inte har gjort det! Men brukar inte glömma saker så är nog inga problem alls.

Resväskan är jättetung. Det är verkligen tur att vi inte ska flyga för jag vetifan om jag hade hamnat under 20kg-gränsen.. Illa då vi ska va borta i fyra-fem dagar, äsch! Bättre att ha med sig för mkt än för lite, right?

Nä nu är jag jättenervös, gah. Ska nog ta och sätta mig i sängen och njuta av en sista lugn stund på länge. För när jag kommer hem är det som sagt födelsedag (UTGÅNG ALLIHOPA!), utspark, helg, student och alla andras studenter. Fest i massor med andra ord, but I like!

Ha det fint, pat jag ringer så fort jag kommit inom sverige rikes gräns igen, så på tisdag vid sex på morgonen hihi. I know you love me <3

PUSS allaaaaa, updates kommer (förhoppningsvis, om jag inte är helt out of control..)


Nervöst?

Nja, inte så farligt än! Ska nog gå bra hihi, brukar bli mest nervös om man åker på morgonen så denna gång ska jag nog allt klara mig från resfebern!

Skolan gick bra idag, provet var simpelt så nu lär jag ha mvg i religion. Alltid skoj!

Hm ja, packat och klart här. Har rakat benen dagen till ära, känner att jag är på G. Natural beauty kör vi idag, sova med smink och hår är inte så roligt, mkt skönare att köra på chill. Tror alla känner så faktiskt. Imorn har vi planerat att lägga oss på nått grönområde och sola lite om vädret tillåter, då kanske våra 8 timmar utan rum kan gå liite snabbare. Får väl hoppas på det!

Eftersom vi har internet och dator på hostlet så ska jag skriva lite i bloggen om vad vi hittar på, bra för mig själv oxå så jag kommer ihåg allt sjukt som händer! Så ni (iaf du PAT) kommer inte sakna mig lika mkt som jag kommer sakna er!! Gah, men vi ses om en vecka och på tisdagen när vi kommer hem så är det min födelsedag och utgång för alla som vill =)

Good mornin'

Vad i helvete var det för storm inatt?? Vid fyra vaknade jag utav att det åskade, ösregnade och blixtrade. Vadå oväntat? Jag trodde det var sommar nu ju! Inte kunde man somna om heller för regnet smattrade jättehårt mot fönsterblecket. Jobbigt där ja..

Nu är jag iaf vaken och uppe. Josefin är på väg hit för vår träning, hrm. Känns väl inte direkt som det jag helst gör nu på morgonen men det ska ändå bli skönt med tanke på att jag inte kommer kunna träna på en hel vecka, tradigt nu när man börjar se resultat ju.

Idag är det som sagt prag. Jag hoppas det blir lika galet och roligt som förra året men jag tvivlar på det för nu kommer det finnas ca 2000 svenskar i staden. Inte alls lika kul som sist när där fanns typ 100 ju! Aja, vi får se till att ha kul ändå, och vi har ju vår ensamma söndag ;)

Nä, nu ska träningskläderna på, ciao.

Hehe

Till freja; haha jaa det gör jag med! ska man träna så ska man fan ha värsta träningskläderna, mkt roligare då ju =)
 
Kvällen har artat sig riktigt bra. Pat kom som sagt hit innan, det blev packning och snack, även lite coop där jag köpte lite stuff inför resan. Det känns inte alls som att vi ska åka imorn men det ska bli roligt iaf =) Jag åker inte förrän vid halv fyra så ska hinna uppdatera imorgon med. Jag ska även försöka skriva lite ifrån prag, men mer om det imorn.

Nu ska jag lägga mig och INTE läsa religionen igen, tack vare mateusz ;)

Btw så var träningen skittråkig idag, känns bra att svackan kommer lagom till prag, nighty!!

In the summertime

Idag har det varit härligt sommarväder, precis som igår. Synd bara att hela himlen har vatt täckt av dis, känns inte som att man vill ut och sola då direkt. Men värmen och solen gör mig glad ändå.

Kollar på prognosen för prag de närmsta dagarna och ser att det ska bli ca 25 grader på dagarna, med lite moln och regn och sol. Känns ganska lagom, att det är inte är värsta hettan men ändå varmt och skönt! Åh det ska bli skoj. Pat ska snart komma hit och hjälpa mig att packa, får säga hejdå till henne med ju =( Tråkigt att man inte kan ta med sig alla kompisar oxå ju! Men men, det är ju en klassresa.

Pluggningen får komma i sista hand idag, ska nog ta och träna lite sen så då kan jag läsa igenom alla sidorna på förbränningen, blir nog bra.

Nä, nu ska jag snoka på facebook och lite bloggar. Och lyssna på melody club såklart. Life's good.

Tjoo

Åh jag har lyckats på mvg i MaC, snacka om att jag är glad! En sådan start på dagen och allt blir så mkt roligare och bättre. Att mitt finansieringsprov gick åt skogen känns inte så hemskt, och att jag ska plugga religion nu känns oxå helt okej. Har växlat pengar och fixat en massa inför imorn så om jag fixar packingen ikväll ska det vara lugnt inför morgondagen =)

Men det är som sagt ett prov kvar, bäst att jag pluggar lite nu hihi. What ever, inget kan förstöra mitt humör idag!

Lista

Jag är into listor. De är roliga att göra och bra att ha.

Vad som ska fixas i stan
- handla hårspray, mkt viktigt
- växla pengar, oxå viktigt
- handla sminkborttagningsservetter
- apoteket och hämta recept, köpa ibumetin?

Ja det var det, inte mkt märkte jag nu.. Tråkigt! Men när jag skriver min pack-lista inför prag så blir det mer. Gjorde en kort igår, ska ha med mig alldeles för mkt men det är fan svårt när det är fyra utgångar på raken, massa kläder och skor ju.

Och snälla ni, lyssna på Melody Club's nya skiva, Goodbye to Romance, den är helt underbar. High soceity girl är fem tummar upp. Och såklart Oh Cancy call me. Den är nog nästan bättre när jag tänker efter.

Ofattbart!!

Min sista pluggdag på hur länge som helst har startat! Det känns helt sjukt måste jag säga.

Idag är det varmt, härligt. Jag ska strax sticka till skolan och få reda på mitt maC nationella, nervöst må jag säga. Efter det blir det stan med josefin och fixa lite saker inför prag IMORGON. Hihi. Sen är det ju prov i finansiering som jag inte orkar tänka på just nu. Det får som sagt gå som det går!

Nu ska jag klä på mig och dra till skolan, have a nice day.


Lovely

Åh pappa ringde och sa att mina skor hade kommit! Jag stack dit direkt och ja, de är helt underbara hihi. Nu längtar jag ännu mer till studenten ju. Dessutom kom mamma med lite tjeckiska pengar här precis, gör ju inte längtan efter prag mindre direkt. Längtan är en härlig känsla =)


love it!


vädret idag var ju inte helt fel

Bryr jag mig ens?

Det är helt seriöst TVÅ dagar kvar av skolan för min del. Det känns iaf så. Och då måste jag fråga mig själv om jag ens bryr mig om pluggningen? Herregud två dagar! Iof har jag prov båda dagarna så det vore ju bra att plugga.. Men det finns ju så himlans mkt annat jag hellre gör, det är lix det som är problemet här känner jag. Lås in mig i ett kalt rum några dagar för provet så kan jag säkert plugga fint, men ge mig för fan inte fint väder, kompisbråk (som är roligt när man inte själv är med) och en resa. Alla vet ju hur mkt man kan hålla på att förbereda en resa, man ska packa, tvätta, ordna saker, växla pengar och LÄNGTA. Inte har jag tid med det egentligen, men det känns ju nödvändigt ändå.

Jag ska nog ta tag i kragen och göra en sista uppgift i finansiering, sen får det bli att läsa sammanfattningen en gång innan jag ska sova. Sen får det gå som det går imorn helt enkelt. Religionen får helt vänta tills imorn, varken tid eller lust för den idag.

Imorgon har jag en hel del att göra dessutom. Ska handla lite nödvändigheter till prag, växla (jag skrev just växla med ks, läskigt!) pengar, packa och säga hejdå till pat. Gah kommer sakna henne i prags vimmel, men ska försöka uppdatera bloggen lite under veckan så kan nog bli roligt för er här hemma med =) Har ju dator på hostlet så blir naajs. Ska packa ner min bowie-skiva, yees.

Nä, nu blir det mer finansiering, det är ju så himla viktigt att lära siglix..


fina! haha

Två dagar kvar..

Ja, om två dagar är det prag som gäller! Helt sjukt egentligen.

Idag är det underbart väder, jag har legat ute och solat nu i två timmar men höll på att få värmeslag för var hungrig och törstig haha. Så nu har jag käkat mackor och ska strax sätta igång med pluggandet. Pluggade liiite där ute i solen men det var mysigare att lyssna på the clash och david bowie.

Idag blir det nog bara plugg, och ja ikväll ska jag hem till pappa med all tvätt som ska med till prag. Mamma hinner inte tvätta innan jag åker jag nä jag kan inte tvätta själv.. Annars har jag inga planer alls! Eller jo, jag ska se det nya desperate-avsnittet såklart =)

Kan ju inte alltid vara på topp!

Det känns inte lika lätt att plugga idag som igår, tror det beror på att jag skriver sammanfattning vilket är den tråkigaste delen i pluggningen. Men jag har bara två kapitel kvar så det ska gå om jag så ska sitta med den hela dagen. Förhoppningsvis är jag klar om nån timme dock, hade blivit svårt att inte klaga om jag skulle suttit med den resten av dagen.

Planen ser ut som så att det blir plugg fram till fem ungefär, sedan ner till gymmet och läsa religionen en gång. Efter det blir det middag och ikväll ska jag va med simon. Seg start men perfekt slut på min söndag =)

Och förresten blev jag lite sur över att Lukas åkte ur robinson igår, bah. Han är den som förtjänar att vinna mest av alla, utan fula pakter och bara genom att va grym på tävlingarna borde han ha vunnit alltihopa! Att han dessutom är trevlig att titta på är väl inget minus. Nu får jag hoppas på Anna, hon och Lukas var mina favoriter. Heja Anna!

Klagofri dag 2

Jag kör på samma sätt som igår! Att inte klaga ska bli min nya grej, allt blir ju så mkt lättare då.

Egentligen skulle jag upp vid tio men när klockan ringde så somnade jag om direkt. Vilken tur att jag ändå vaknade hyfsat tidigt haha. Jag ska se klart robinsonreprisen från igår och sedan blir det plugg resten av dagen. Likabra det för på onsdag är det PRAG. Det är så sjukt och det kommer bli helt galet, gah jag längtar!

See ya later!

Sometimes you just get lucky

Nyss hemkommen från pat och lördagsmys. Så fort jag kom hem såg jag klart den sista kvarten på nya greys. Så himla bra och så mitt i prick! Tyvärr kan jag inte avslöja nått men GAH. Om du inte kollar på greys så börja nu säger jag bara. Världens bästa serie LÄTT.

It might be gone tomorrow. Så sant.

Bilduppladdningen funkar ej märker jag. Tror vi alla överlever! Nu ska jag strax sova, måste vila upp mig inför stora pluggdagen imorn hihi. Nighty night!

Jadå!

Min anti-klag-dag går utmärkt! Jag tror att man presterar bättre om man låter bli att tänka på hur jobbigt det är och istället fokuserar på att göra ett visst antal uppgifter, läsa ett visst antal sidor. Och visst är det så, jag har hunnit med mer än jag trott och dessutom känns det inte så hemskt som jag trodde. Jag kan ju faktiskt det mesta!

Ska fortsätta plugga nu för det känns som sagt oväntat bra. Lika bra att hålla kvar på det spåret då ju. Vid fem ska jag hem till pappa och äta så efter det blir det chill istället. Ciao!

Saturday

Idag ska jag låta bli att klaga, blir ett spännande test!

Igår var jag på bio med simon på kvällen, vi såg änglar och demoner (som alla andra i Malmö verkar det som..) och den var helt okej. Den var bra och så men eftersom jag jämför med boken hela tiden så sjönk den lite. Har man inte läst boken är den nog jättebra!

Efter filmen stack vi hem till mig och sen blev det inte så mkt mer. Vi kollade lite på tv men båda var helt slut så vi slockna ganska snabbt, dessutom skulle ju simon upp tio idag. Jobbigt tidigt tycker jag haha! Så nu har vi käkat frukost och han har stuckit och jobbat.

Idag ska jag försöka plugga lite finansiering och även göra klart en turistbroschyr om Malmö. Träning ska det med bli lite senare och ikväll ska jag träffa pat! Längesen hihi. Vi och sofie och josefin tror jag ska kolla melodifestivalen och fixa inför studenten. Underbart.

(se ett helt inlägg utan klagomål)


starkare än pippi!

Fan inte okej

Matten gick urdåligt! Så himla besviken på mig själv att jag inte orkar göra nått. Om jag ändå hade kunnat bara sitta rakt upp och ned, det hade vatt skönt. Men nej, nu måste jag börja plugga religion och finansiering. Hoppas ni har en trevligare fredag!

Update

Hann visst med att blogga en gång till =)

Har precis hoppat i myskläderna (dvs jag bytte från leggings och tjocketröja till mjukis och hood-tröja, känns som min vardagsklädsel = myskläder numer) och sitter här och väntar på att simon ska komma och hämta mig. Imorgon är det som sagt bara nationella i skolan så ska se till att vara bekvämt klädd och inte ha nått hår i vägen som kan störa min koncentration, fullt fokus med andra ord! Ska nog handla nån dricka att ha med mig med, brukar bli bättre då. Känns som jag ska skriva värsta provet men det är ju faktiskt bara nationella. Med lite tur och mycket koncentration och lugn så ska det nog gå utmärkt.

Nä, nu ska jag ta mig ut och hem till älskling. Ska räkna lite matte och sedan hoppas jag att få se lite gossip girl, underbart. Ciao!!

One done, three to go

Såja. Ett prov skrivet med ett hyfsat resultat, är jag säker på. Imorgon blir det matte C nationella så jag lär ju inte skriva ngt här idag. Har pluggat hela dagen och ska strax hem till simon och fortsätta. Hörs imorn när jag fått mitt liv tillbaka =) Lycka till alla matte c:are!!

Negativiteten flödar

Jag förstår inte var jag ska hitta kraften till att orka plugga stenhårt sex dagar i rad. Jag förstår inte hur jag ska hinna. Jag förstår inte vad som ska hindra mig från att ge upp.

Det är jobbigt att ta studenten. Jobbigare än jag trodde. Jag vet att allt hänger på mig och det gör faktiskt inte saken lättare. Att veta att OM jag kämpar den sista veckan och OM jag skriver bra på de sista proven, då blir allt bra, det är jobbigt att känna den pressen. Jag har alltid sagt att allt är möjligt om man bara vill tillräckligt mycket. Men att sitta i situationen där allt verkligen är möjligt om man bara kämpar in i det sista, det är fan jobbigt.

Jag ska sluta nu. Jag ska lägga ner med pluggandet för ikväll. Provet imorgon får gå som det går. Nu behöver jag lite egen-tid med sängen. Och kanske en skål med äpple, banan och vaniljglass.

Vad du inte ska göra om du behöver plugga

Sätta dig i sängen
Lyssna på musik
Prata med en kompis om det ni ska plugga på, för då pratar man bara om annat
Planera vad du ska göra senare

Kan någon vara snäll och ge mig tips på vad man ska göra istället? Jag kan ju tänka mig att det är ungefär tvärtemot vad jag gör men då blir ju allt så tråkigt att jag somnar istället. Finns det ingen mellanväg? Antagligen inte, för då borde jag ha funnit den efter allt detta plugg som fyllt mitt liv de senaste tre åren. Hur ska jag orka med de sista proven? Jag känner att jag gömmer mig bakom självbedrägeri och gör mig själv ofri, jäkla Sartre. Jag vill också vara en fri existentiell vara-för-sig, jag vill inte vara ett äckel!


Suck

Det är jobbigt med skolan just nu. Det är tungt, mycket och svårt.

Idag har jag vatt igång hela dagen känns det som. Stack till skolan vid tio-tiden, hade en diskussion i religion som mest handlade om islams kvinnosyn. Ganska intressant tycker jag så det var ändå helt okej. Men svårt att få fram sina åsikter och tankar i en klassdiskussion med 25 andra.. När den lektionen var slut så var även skoldagen slut, underbart! Jag mötte upp sis, och anja, utanför skolan och vi begav oss hem till henne. Väl där satte jag igång med mattepluggningen och det gick väl helt okej. Jag klarar det nog om jag bara låter bli att stress och slarva. Tyvärr är det inte min starka sida att ta det lugnt och tänka efter ordentligt men eftersom hela mitt betyg hänger på det här provet ska jag verkligen försöka lugna ner mig lite!

Vi hann även med att laga jättegod grönsaks/skink-paj med hembakad bröd och sallad till. Underbart gott och helt sjukt mättande. Nu har jag cyklat hem och hunnit räkna lite mer matte och ska väl snart ta tag i filosofin. Har ju prov i det imorn men eftersom jag bara behöver ett vg på provet så kan jag inte riktigt koncentrera mig. Men en eller två gånger till ska jag nog lyckas läsa det. Synd bara att jag är så trött efter natten, jag och josefin låg och snacka och läste gamla noveller som jag skrev i typ femman tills klockan blev tre haha..

Helgen blir lugn och fylld utav plugg. Det enda jag ser framemot är lördagskvällen då jag ska kolla på melodifestivalen med pat och josefin (?) och testa frisyrer till studenten, det ska bli riktigt roligt! Annars är det väl som sagt mest plugg.. Eller jag ska nog hinna med att träffa älskling lite oxå =)


Vi är småfula men glada!





Full rulle!

Kvällen har varit najs. Josefin kom hit vid åtta-tiden, vi satte igång direkt och körde en uppvärming av diskussionen vi ska ha i religion imorn, hittade rättså bra fakta som vi ska ta och skriva ner nu. Efter det stack vi ner till gymmet och körde stenhårt i nästan två timmar, hann med lite filosofi där med hihi. Att plugga på gymmet är faktiskt riktigt bra, en höjdare. Nu har vi tagit oss upp och ska väl snart sätta igång med faktainsamlingen till morgondagens diskussion på allvar och sen får vi se om vi hinner med lite svenska oxå. En pluggkväll med andra ord, fast om jag känner oss rätt kommer det mest bli snack om killar, prag och studenten. Kanske lite tränings- och pengasnack med hihi.

Imorgon har jag bara en enda lektion och slutar redan tolv. Så då ska jag direkt hem till sis och plugga matte så det ryker om pennan! (Eller att pennan glöder brukar man kanske säga? Men om den glöder så kommer det säkert rök efter den med!) Sen blir det middag och mys där hemma på kvällen. Låter som en bra onsdag inte sant?

Nä, nu ska jag läsa lite bloggar innan Josefin hinner ut ur duschen! Puss på er.

DH och betyg!

Åh, riktigt bra dh! Nu är jag ännu mindre sugen på att plugga dock. Vill fortsätta kolla på massa serier och glömma plugget. Räknade ut mitt snitt på nån hemsida och blir så arg när ett vg i franska 3 (där jag fan förtjänade mvg!) ska förstöra hela alltet. Dumma lärare säger jag bara, alla som gick den kursen vet hur orättvis hon var. Och tanken på att det betyget ska förstöra min framtid känns inte så kul.. Om allt håller i sig och jag klarar ett mvg i matte c (inte helt omöjligt faktiskt!) så ska jag nog lyckas komma in på arkitektutbildningen ändå, men det är störigt att ens behöva oroa sig. 19,8 hoppas jag att jag springer ut med, inte perfekt nejdå, men jag har iaf gjort mitt bästa under dessa tre år.

Nu är det väl lika bra att sätta igång med pluggningen då, så att jag som student kan vara stolt och glad över mina sista veckor oxå. För jag vill kunna stå där på flaket och skrika att FY FAN VAD JAG ÄR BRA!

Vadå skola?

Just nu känns det som att skolan är slut. Over. Men så är det tyvärr inte! En ynka vecka kvar av plugg, sen är det slut for real =) Så även om det känns hopplöst nu så får man ha den tanken i huvudet!

Som sagt, plugg nu ja. Men först nya desperate-avsnittet. Man måste ju lyxa till det ibland hihi.

Dagen som flög förbi

Herregud, klockan är redan tio och det känns som jag inte hunnit med ett dugg idag! När jag kom hem från skolan så satte jag mig som sagt i solen på balkongen och läste igenom filosofin lite grann, har ju prov på torsdag. Det var supertråkigt vill jag lova. Sen har jag mest slappat i sängen resten av dagen. Kollat lite på tv, läst lite filosofi. Träning har det blivit nu på kvällen med och det var RIKTIGT najs. Åh jag älskar att träna! Så glad för att min träningsglädje har kommit tillbaka, förra veckan kändes det tungt, tråkigt och jobbigt men nu känner jag att det är på gång igen. Så nu får jag köra hårt innan det blir prag nästa vecka! Shit, vi åker verkligen nästa vecka. Helt sjukt =) Kollade upp priser och sånt för kom inte riktigt ihåg vad allt kostade, och allt är SUPERbilligt så blir nog perfekt!

Nu ska jag ta en snabb dusch och sedan lägga mig i sängen. Går säkert nån bra film så det blir nog braa. Hoppas jag sover lite bättre inatt än vad jag gjorde inatt (kan man säga så?), drömde massa konstiga drömmar. Bla en där jag dammsög upp simon (?) och sen fortsatte han att prata med mig innifrån dammsugaren. Sjukt mysko alltihopa.. Värmen ger mig knäppa drömmar!

Snabbis

Sol, plugg och hawaiin tropic. Ses om några timmar!

Nighty night

Sitter här i sängen och väntar på att simon ska komma tillbaka, han är och borstar tänderna hihi! Har kollat på film och ätit naturgodis, som vanligt då. Snacka om att coop har gott naturgodis, torkade jordgubbar doppade i youghurt är ny favorit =)

Nä, nu klagar simon så vi ska kolla lite tv! Good-night!

Härligt

Åh solen makes me happy! Har legat ute på gräset nu i några timmar med pat och bara njutit =) Blir så glad av sol och värme.

Dagens planer ser ut som så att det blir middag här hemma med mamma, pappa och sis. Det kommer nog bli hur mysigt som helst! Det är tråkigt att man träffas så sällan nu när alla bor på olika håll. Senare ikväll ska jag träffa simon, inte träffat honom på hela helgen nu för han har jobbat och slitit hihi. Så det blir nog braaa. Har hunnit med lite plugg idag, fast inte så mkt som jag hade tänkt mig. Men eftersom solen vatt framme så har det känts viktigare att få njuta av den lite. Får bli mer plugg i veckan helt enkelt!

Nu ska jag nog ta en dusch eller ngt, blir nog ingen träning idag så kan lika bra duscha nu. Ha det bra i solen =)

Shoes!

Igår skulle jag som sagt beställa mina studentskor från asos, jag hade tänkt mig ett par platta gladiatorsandaler för att slippa skoskaven. Men så när jag ska beställa kommer jag på att vafan, jag är ingen platta-skor-tjej! Jag ska fan ha snygga klackar oavsett hur ont det gör! Så jag hittade ett par riktigt snygga klackar som kommer passa till min klänning och mina bruna ben perfekt. 14cm klack är helt enkelt mer marie!


Gah, me love!

Men jag tänkte lite smart ändå, jag köpte ett par söta platta skor oxå så att jag kan ha ett par med mig som reservskor, bara ifall att inte kan stå upp på dessa. Vill ju inte att dagen ska förstöras av ett par snygga skor!


Helt vanliga sandaler, de är guldigare än vad de ser ut på denna bild!

Vet ni vad det bästa är? Jo, att jag gick båda dessa skorna för samma pris som de gladiatorsandaler jag först tänkte mig =) Me love asos.

Stormigt värre

Igår när jag skulle gå hem från patricia i natten så stormade det. Det blåste och regnade och var allmät galet. Där går jag i mörkret och kylan med leggings och en tröja. Det är så kallt att jag skakar och regnet bara öser ner. Samtidigt kan jag knappt röra mig framåt för det blåser så himla mkt! Då får jag en skrattattack, jag tänker på hur fan detta ser ut egentligen? Det är skönt att man kan skratta åt sig själv när man bara vill sätta sig ner och ge upp! Men hem kom jag tillslut, dyngsur och kall. Snacka om att sängen var skön då!

Igår blev det som sagt ikea med sis, pappa och anja. Vi shoppade loss ordentligt till syrrans lägenhet och resultatet blev så himla bra! Riktigt mysigt och hemtrevligt men samtidigt exklusivt. Jag och anja kände oss som värsta extreme home makeover hihi. Blev dessutom ännu mer sugen på att läsa arkitektur till hösten. Inte för att design är allt inom arkitektur utan för att jag älskar att skapa saker och att förbättra saker med små medel.

På kvällen hämtade jag upp pat och vi körde till hemmakväll där vi mötte josefin. Handlade lite tuggummi haha och sedan gick vi en runda i pildammarna och njöt av det härliga vädret, som såklart inte höll i sig.. När det blev kallt och myggigt så gick vi upp till pat och satt där och snackade. Jag traskade hemåt vid tolv-ett tror jag, skönt för var trött som in i.

Idag har jag och josefin räknat matte hela dagen och dessutom har jag letat reda på en kamera jag ska önska mig i studentpresent, undebart. Allt går så snabbt nu så man fattar inte det. Strax ska jag laga mat och ikväll blir det robinson och sen kanske film med pat. Sounds good to me.

Goodbye to romance

Melody Club's nya skiva är BRA! Speciellt she's the girl och the only ones. Checka in den på spotify vetja =)

Hmm

Varför är pojkvännens kläder mycket skönare än ens egna?

Härliga fredag

Fredagar är npg det bästa som finns. Man går lite grann i skolan, snackar skit och räknar inte matte. Sen slutar man och har hela helgen framför sig. Idag har jag hunnit med att sola och att köra hemsk work-out med josefin. Damn vad jag är slut i kroppen! Riktigt skönt faktiskt.

En till bra sak som hänt idag är att jag hittat mitt pass!! Verkligen tur att jag gjorde det, så typiskt mig att slarva bort sånt. Men såklart låg det i en låda under en massa väskor och kläder. Varför i allsin dar har jag tyckt att det var ett bra ställe för ett pass? Jag har rätt konstiga ställen där jag förvarar saker som jag inte använder ofta, men detta tar nog priset. Aja, nu har jag hittat det iaf. Tur man inte har så stor lägenhet, då hade jag aldrig hittat det!

Har precis slukat tre mackor, var riktigt hungrig så det satt fint. Nu ska jag lägga mig i badet och njuta en stund och sen får vi se vad som händer. Ikväll ska jag iaf till ikea med sis och pappa, alltid roligt. Sen blir det att träffa pat tror jag.

Jobbiga minnen

Jag coh simon köpte alldeles för mycket naturgodis så nu kan vi knappt gå, men det är ju såå gott! VI har sett marley and me, jättesöt film men rätt sorglig.. När marley till slut dog (nä ingen spoil för det fattar man ändå att han gör, alla djur dör?) så kom en massa minnen över mig om när vi avlivade våra älskade katter. Det var en jättejobbig stund vill jag lova, att sitta där med sin katt i famnen och bara vänta på att sprutan skulle verka. Usch, jag kommer aldrig glömma det..

Nu ska gråtmilda jag krypa ner i sängen och låta simon trösta och krama mig. Tur man har de bästa omkring sig när det är jobbigt <3


Happyface

Hejhejhej!

Strax ska jag åka hem till simon (eller ja, han kommer och hämtar mig) för lite film eller tv-tittande ikväll. Det är ju trots allt lill-fredag, tycker jag iaf. Imorgon har jag EN lektion, en timme skola, så därför ska jag passa på att hålla helg ikväll. Nu har simon kommit (han är snabb!) så vi hörs imorn, yey. Då blir det ikea med sis och träning med josefin. Hurtig fredag!

Pussar

Nääästan

Ja då var ännu ett prov avklarat! Härligt värre. En dag kvar till helgen och jag lever. Det känns ju bra =)

Skolan idag var kaos. Eller ja, iaf tiden efter skolan. Jag, sanja och marina skulle köra till lomma och skriva på ett papper inför studenten. Jag tror vi körde runt i hela lomma en timme och sen märkte vi att stället vi skulle till låg precis där vi körde från allra första början! Inte lätt att hitta utan karta vill jag lova. Dessutom var det ren slump att vi hitta, sanja skulle vända för vi trodde vi har fel, så körde hon in på en tvärgata och så var det den gatan vi skulle till haha. Sån himla tur!

Efter det så blev jag körd till skolan där jag mötte upp josefin, sen har vi gått i stan och jag käkade china box, skitgott! Nu är jag hemma efter en lååång dag. Får se om det blir träning ikväll, har ingen lust så tror inte. Imorn ska jag iaf hårdträna med josefin och på lördag blir det plugg i massor. Men what the fuck, vi åker om två veckor!

Who cares??

Nu skiter jag i att plugga! Det får gå som det går imorn, jag har varken lust eller energi. Ska kolla lite fotboll istället och sen bara slöa framför nån film. Gör detsamma vetja.

Framsteg

Idag grät jag inte alls lika mycket till ps. i love you som förra gången. Känns ju bra att det går åt rätt håll! Åh det är världens finaste film och den är helt otroligt vacker. Sorglig men samtidigt upplyftande.

Nu borde jag verkligen ta tag i pluggandet, det känns bara inte särskilt lockande! Men ja, en uppgift eller två kan väl inte skada..

Ni som har telia-tv och tv1000, ni har väl inte missat tv1000 play? Du kan se alla filmer som visats på tv1000 helt gratis när du vill. Ps. i love you finns med såklart. Jag upptäckte det igår och jag är glad att det bara är två pluggveckor kvar för annars hade alla mina betyg varit so down there. Men visst behöver man göra nått annat än att plugga oxå? Jag behöver det iaf, lite vardagslyx med film istället för plugg. Fast jag får ju igen nu.. Hörs om nån timme =)

Att vara mätt

Ibland är det inte kul att va mätt. Jag är alldeles för mätt! Mår illa, känner att jag måste sova. Så istället för att plugga ska jag lägga mig i sängen och kolla på s.s i love you. Det kanske inte är så dumt att va mätt nu när jag tänker efter?

Siffror överallt!

Med skallen full av logaritmer och derivata känns det bra med ett avbrott där jag faktiskt får använda bokstäver och inte siffror! Det känns i alla fall jättebra att ha gjort lite i matten och inte bara suttit och glott. Men herregud vad mycket räknande det blivit idag, både redovisningsuppgifter och matten. Ska bli skönt att gå ner till gymmet och bara sätta på hög dunk-musik och glömma allt. Imorgon blir det plugg för fullt med redovisningen så ikväll ska jag försöka hitta på något annat. Kanske träffa simon (marina vill ju inte mysa!!) och se nån film, det känns perfekt iaf.

Men som sagt, läsa lite bloggar och sedan gym!

kissies
kenzas
blondinbella
stinalee

roliga kändisbloggar, sen läser jag lite andra oxå ju!

Hejsan alla glada (och sura)

Idag är en BRA dag! Det känns liksom i hela kroppen. I skolan har jag fått gjort mitt tal (kändes helt okej för övrigt), räknat på mattelektionen (inte det allra vanligaste) och sedan har vi skrivit klart årsredovisningen och delat upp pengarna på uf! 1400kr extra kändes bra vill jag lova =) Pragpengar dock, men ändå najs.

Nu efter skolan har jag redan hunnit se nya gossip girl, jag har lagat middag (korv och makaroner räknas visst det!) och så har jag gjort ganska många redovisningsuppgifter, har ju prov på torsdag. Nu tänkte jag sätta mig och räkna nått tal i matte, lika bra när jag är inne i en sån här effektiv pluggdag. Höres later alligator! Gå in på surfthechannel.com om ni vill se alla nya filmer/serier utan att ladda ner, superb!

Mm sova

Talet sitter inte till hundraprocent men jag får läsa det nån gång imornbitti så ska det nog gå bra. Typiskt mig att inte ha några stödord med mig upp, det går liksom inte för jag använder ändå inte dem. Nu ska jag strax bädda upp sängen (då menar jag inte ta bort överkast och så utan att flytta upp madrassen som ligger halvvägs på golvet..). Fattar inte vad jag gör i sömnen! Ni som sett min säng vet vad jag menar. Det är helt sjukt!

Men ja, sova nu för ska upp till skolan imorn och med min förkylning känns det som jag behöver sova extra mycket. Imorgon blir det nog lite matteplugg men inte så mycket mer i skolväg. Träning ska hinnas med om jag inte är alldeles för förkyld och så ska vi avveckla Carry-me! Roligt för vi får lite pengar hihi, sov gott.

Love is...

Kärlek är det som finns kvar när förälskelsen brunnit ut. En gubbe på teven gav míg precis svaret, otippat.

Beauty

Hur kommer det sig att ibland är saker och ting så vackra fastän man inte har en aning om varför?


What is love?

Sorry but I do not have an answer..


Usch

Förkylningen vill inte släppa. Jag mötte pat på torget för en stund sen, hon skulle köpa lite armband från Carry-me =) Sen stack vi inom ica och handlade lite gott, jag köpte nya malaco truly (bästa godiset som finns) i lakrits-smak. Åh det är underbart gott. Tänkte att jag skulle ha lite att tugga på under pluggningen. Att trycka in ett tal är något av det tråkigaste som finns. Jag vet inte hur många gånger jag läst det högt för mig själv nu och för varje gång jag läser det desto tråkigare och sämre blir det. Men eftersom alla andra bara behöver höra det en gång så hoppas jag att det ska va hyfsat intressant.

Efter halva godispåsen börjar jag må lite illa. Jag är en typisk sådan som trycker i mig allt så fort som bara den, och nu när jag inte ätit godis/sött på ett tag så tar det liksom emot att trycka i sig. Det känns som jag proppat i mig typ fem chipspåsar så nu får det vara nog (för tillfället).

Hm, jag borde verkligen läsa talet en gång till med texten framför mig och sedan en gång med bara anteckningarna. Men det är så fruktansvärt tråkigt! Det börjar nog nån film vid nio så jag får väl hålla ut tills dess.


Att det skulle vara nyttigare med sånt här godis än annat tror jag inte på, men gott är det iaf!

Så jävla bra

Nu är jag klar med UF-rapporten, skönt som fan efetrsom den inte behöver va klar förrän  nästa vecka. Jag har nog aldrig gjort något klart i så god tid hehe. Jag har även lyckats skriva klart mitt tal. Det är inget mvg-tal direkt men det är ett tal. Jag ska bättra på det lite under dagen men nu har jag iag en grund på 4min. Härligt! Nu ska jag sitta här och vänta på god mat, lovely. Ikväll blir det att lära mig talet utsntill och kanske se en film. Sounds good to me.

Bra start, bra slut?

Hårdträningen på gymet var underbar! Nu är hela kroppen genomarbetad och efter duschen känner jag mig fräsh och pigg. Synd bara att mitt huvud är nedtyngd av förkylningen.. Det är så himla tråkigt att vara förkyld! Nu ska jag sätta mig och komma en bra bit på mitt tal, har skrivit alldeles för lite. Mamma ska laga korv och mos idag, jag längtar redan.

Early mornin'

Ja eftersom jag är ledig idag känns det great att vara uppe redan! Dagen kommer att bestå utav plugg dessvärre.. Jag ska skriva färdigt mitt argumenterande tal tills imorn, vilket känns som ett projekt jag skjuter fram till ikväll, inte alls sugen. Däremot tänkte jag skriva klart min UF-rapport nu för det är iaf lite roligare. Så en timmes effektiv pluggning nu, sen ut med hunden en runda och efetr det träning med josefin. Fortfarande förkyld men känns lite bättre nu iaf, så en träning ska nog gå bra. Hörs när jag är klaaar med rapporten!

Bajs

Jag hade glömt hur det var att vara förkyld. Fram till nu. Nu minns jag allt för väl.


Glad björn i djurparken idag.

Förkyld som faraooo

Glöm vad jag sa om bilder, de finns på facebook! Orkar inte att jag har blitt helt jäkla förkyld!!! Det är hur jobbigt som helst och ont i huvudet har jag dessutom oxå. Jag borde borde borde ta och skriva klart mitt svenskatal men jag ligger hellre här och ömkar mig i sängen. Kvällens program är ganska tomt, en träning ska det bli om nån timme och en rapport ska skrivas, annars är jag fri som en fågel som inte sitter i bur.

Sömnigt

Har varit på skånes djurpark hela dagen och nu är jag TRÖTT. Ska vila mig lite nu men lägger in bilder och sånt sen.

Härliga lördag

Underbart väder gör mig glad! Jag har suttit i simons trädgård och solat hela dagen, även skrivit lite på mitt svenskatal. Det känns faktiskt bra och jag tror att det kommer gå super på tisdag! VI har nyss grillat hamburgare så nu är jag jättemätt och sömnig. Egentligen skulle jag skriva in talet på datorn nu men jag fastna i en massa bloggar istället.. Ikväll tror jag att jag och simon ska hitta på nått, se nån film med kompisar eller så. Men först robinson såklart!! Bästa programmet hihi.

Imorgon blir det skånes djurpark, det ska bli riktigt kul haha. Mysigt att gå runt och kolla på djur och snacka. Det är så härligt när sommaren kommer för det känns som man har mycket mer tid för varandra på något konstigt sätt. Värmen och ljuset gör att man vill vara ute och hitta på saker istället för att sitta inne och kura.

Nä, nu kom simon ut ur duschen så nu får vi ta och hitta på något. Hoppas ni har en bra dag i solen =)

Just ja

Glömde berätta att denna kväll kommer att bestå av mys med simon. Han har slutat jobba nu och är påväg hit. Jag ligger just nu och myser med fulhund i full mjukisutstyrsel. Yes, i love sleepy fridays. Det bästa är att jag har hela lör, sön och mån helt ledig!! Livet är najs.


MMSAAMM

Igår lärde jag mig att säga 55 på kinesiska, mmsaamm heter det. Eller ja, det uttalas så! Vad 55 555 heter kan jag inte ens ge mig på att återberätta för det var helt sjukt! Kanske hudgmsmaghdhweidamdwemmmssammm. Tur man inte är kines för fy vad svårt att säga det när man är full.

Alla kan!

Just nu sitter jag och skriver min självvärderingsrapport i UF, alltså till största delen mitt betygsunderlag inför projektarbetet.. Det känns rätt kul att sitta och skriva ner hur duktig man är och hur hårt man har jobbat. Det får mig liksom att känna att shit, jag är rätt grym ibland! (Det blir nog inte lika kul att skriva allt man gjort kasst...)

Det känns bra nu

Pizzan var visserligen god. Men efter en hård träning känns det mycket bättre! Att ha den där tunga klumpen i magen efter en fet middag är jobbigt, man blir seg och slapp. Så att  träna gör allt mkt bättre =)

Jag ska snart ta mig ett bad, det är så skönt ju. Sedan får vi se vad som händer ikväll, ska nog hitta på ngt med simon & co eller josefin, det är ju trots allt fredag så ingen stress. Det är dessutom första maj idag! Dvs allt jag längtar till känns mycket närmre, om bara 19 dagar åker vi till prag och glömmer allt vad heter skola. Åh herregud vad skönt det ska bli. Obeskrivligt!!

På tal om skola har jag typ femtio saker som jag borde få påbörjat nu i helgen.. Blir inget ikväll iaf så får väl sätta mig nån timme imorn, blää. Men aja, är ledig på måndag så ska nog få nått gjort iaf. BADA =)

Pust

Pizzan satt där den skulle. Och då är jag inte ens det minsta bakis på nått sätt eftersom jag hade en nykter och mysig valborg. Idag har det blivit lite sol och städning hos simon under dagen och som sagt god pizza här hemma med m&p. Nu ska jag chilla här i sängen någon timme, sedan blir det träning! Ska bli riktigt skönt att träna idag för är full av energi, bara en aning trött hihi. Pussar!

RSS 2.0