Ojsan sa

Sitter med färg i håret nu. Det kommer bli jättejättejättemörkt, nästa svart. Så har lite panik men det blir säkert snyggt he he.. Hoppas det iaf =(

Cleared my head

Lite träning gör alltid susen! Nu känner jag mig utvilad i huvudet och ska ta ett bad för att få nya krafter. Efter badet blir det att läsa sammanfattningen inför morgondagens prov en sista gång sen blir det nog lite tv-tittande och SÖMN. Jag hoppas verkligen provet går okej imorn, det hade vatt så skönt att gå till långhelg med ett bra prov bakom sig. Glöm inte att det är utförsäljning av Carry-me imorn på borgar, allra sista nu sen avvecklar vi =( Aja, ska bli skönt med de extra pengar vi får iaf!

Hörs senare..

Lika bra att fortsätta...

Nu när jag har pluggstrejkat i princip hela dagen kan jag väl lika bra fortsätta med det! Satsar på ett vg imorn så ska det nog bli ett mvg i betyg till slut ändå. Denna dag som skulle va helt ämnad åt plugg har bestått av ca två timmars solande, nya dh och nya gg samt näsblod. Tja, det känns bättre än plugg iaf. Nu ska jag gå ner och träna sen får vi se vad kvällen bjuder på (kanske plugg?).

Solens baksida

Jag önskar att det inte hade varit såå himla fint väder nu när jag måste sitta och plugga. Vill ju bara ge mig ut och njuta!!

På g!

Nytränad, nyduschad och nyinsmord. Life's good.

Ja, även om mina dagar fram till prag mest kommer att bestå av plugg och träning så känns det bra nu. Livet känns härligt. Jag har några fjuttiga prov kvar, några fjuttiga sista dagar kvar att plugga. Jag klarar det, det vet jag. Ska verkligen fortsätta kämpa för mina betyg nu, känns dumt att låta tre års slit bara försvinna. Men som sagt, jag vet att jag klarar det. Allt går om man bara vill!

Långhelg närmar sig, jag kommer va ledig fre-lör-sön-mån. Det känns ju inte helt fel =) Ska passa på att vila ordentligt och även få gjort lite plugg till kommande veckor så man slipper ha pluggpanik under veckorna. På söndag blir det skånes djurpark! Ska bli skitkul hihi, se på björnungar och andra söta små djur. Att älskling ska med försämrar ju inte saken, ska bli kul att göra nått annorlunda tsm.

Hm ja, valborg. Tror inte jag ska festa så överdrivet mkt. Vill helst av allt ha mysig grillfest med de bästa men ja, vi får se. Känns iaf skönt att inte ha nån panik över det för jag bryr mig inte särskilt mycket. När lund blev omöjligt pga jobbigt prov så kändes det lika bra att skippa hela party-party grejjen.

OH, jag har fixat studentskor nu! Eller ja, jag tror det. Har hittat ett par snygga gladiatorsandaler i guld som jag tror blir perfekta. Har iaf önskat mig dom i födelsedagspresent så får hoppas att de är snygga på =) Tänkte ju först köpa 15cm klackar (som såklart var superheta) men insåg att det skulle döda hela min dag. Så det får bli snygga platta skor under dagen och på kvällen drar jag på mig några klackar jag har hemma. Blir nog perfekt. Nu ska jag bara hitta snygga träsmycken att ha till så är outfiten complete.

Nu ska jag föna håret mitt och sedan bädda ner mig och se gg, dh och greys. Kan inte bli bättre hihi.


Tjena

Kan inte skolan bara försvinna NU och inte om en månad?! Det är hemskt tycker jag. Att plugga känns som det tradigaste i världen just nu. Har iaf fått liite gjort idag så nu skjuter jag upp resten till imorn.

Har vatt hos papi idag och fick hämtat lite kläder som sis inte ville ha. Så nu är jag ett par tröjor rikare och inte ett öre fattigare, underbart snällt. Nu ska jag ta mig ner till gymmet och plugga lite på min sammanfattning, tråkigt men sant.


OH

Farligt värre att leta födelsedagspresenter på asos! Hittar alldeles för mkt men nu tror jag att jag har bantat ner det till tre grejjor, mkt bra. Bla världens coolaste skor som kanske blir för höga till studenten men UNDERBARA till allt annat. MUMS.

Hehe

När jag skriver som minst i bloggen får jag som flest läsare. Är det ett tecken på att jag borde sluta?

Today

Det är bra att ich och och betyder samma sak för när man skriver och så blir det ofta ich. Men det gör ju inget. (I min värld så är ich tyska för och.)

Helgens bravader

Fredagen blev najs hemma hos andy. Vi käkade choklad och kollade på kass b-film. Som det ska va rättare sagt! Snackade massa om studenten och JAG LÄNGTAR. Var kul att sitta och snacka alla =)

Lördagen var mer najs faktiskt. Blev sol med pat på tallriken hela dagen (minns inte om jag skrivit om detta innan men whatever) och framåt kvällen kom simon och hämta oss båda. Vi stack hem till simon snabbt för att dumpa grejjor och fixa det sista. Sen blev vi körda till nicklas där det var förfest. Det var lika sjukt roligt som förra helgen och vi dog av skratt, foton och dricka. Verkligen lyckat!! "Varför tog det så lång tid innan ni kom in?" "Eh, he hehe.." Haha! Vi tog la buss vid halv tolv, in till värnhem och bytte så att vi kom till centralen. Sen gick vi till kårhuset och dansade fett mkt. Det var riktigt roligt och alla var glada och på humör. Underbar kväll =) Blev lite tjafs men det löste sig då allt var missförstånd. Drog till max vid fyratiden och sen körde snälla josefins mamma mig och simon hem till mig.

Igår, söndag dåå, hade jag ställt klockan till elva för skulle se robinson! Det var roligt, älskar det programmet haha. Hejar på nina och anna =) Efter det tog jag och simon bussen hem till honom och var där hela dagen. Grillade och mös i trädgården. På kvällen såg vi dumpa honom, den var faktiskt bra men jag var jättetrött så somna ju nästan.

Idag har det vatt skola, hunnit med lite solande och snack oxå. Nu ska jag ta itu med att skriva en sammanfattning inför provet på torsdag, wiho. Btw så är pragresan nu betald, YEEES!!

20 maj PRAG
26 maj 19 år!!!
3 maj STUDENTEN

Boom boom

Åh vengaboys är för härliga! Verkligen balla sommarfeelingstexter, try it. Har legat och myst på tallriken med pat hela dagen och det har varit underbart. Solen älskar mig =)

Nu ska jag förhoppningsvis snart käka grillspett och sallad, mums. Ikväll är det utgång och jag är så himla sugen, känner på mig att det kommer bli toppen. MJAU

Glad

Nä knappast att jag ska sitta och blogga när det är fint väder. Vi synes när molnen och regnet kommer! UT MED ER OCH NJUUUUT. Ikväll blir det party, YES.


:D

SOL. HELG. SOOOL. Idag åt vi glass istället för att räkna matte. Det känns att det är på väg mot sommaren nu.

Vackert

Har precis sett det nya dh-avsnittet, och fan vad fint det var. Det var skitsorgligt och så, underbart! Men synd att en viss person skulle dö, kommer kännas helt tomt nu ju.

Jag och pat ska snart ut och gå lite och sen blir det träning och nog sleep-over med josefin hihi. Vi ville fira att vi inte hade nått plugg såklart. Wonderful day.

Ohboy

Kan inte fatta att jag faktiskt har skrivit så mkt på svenskan som jag har gjort! Har varit flitig och duktig och nu är jag nästan klar. Ska nog ta och skriva sammanfattningen nu så att jag kan CHILLA sen. Blir träning med mamma och mys med simon ikväll, låter väl underbart.

Shit, skolan är snart slut. Det är verkligen upploppet nu och även om det känns motigt så ser man målet. Ett, två, tre, fyra, fem, sex prov kvar eller ngt, men sen är det verkligen S L U T. Kommer kännas så underbart när vi åker till prag om en månad och bara har ett fjuttigt tal kvar.


Prag förra året var roligt =)

Woho

Idag ska jag plugga hela eftermiddagen och kvällen, jippie!! (Man kan ju försöka vara lite positiv.) En rolig sak finns det dock, nämnligen att man får sitta vid datorn hela tiden för skriver uppgiften där =) Fast hade hellre suttit i solen med en glass...


Sorgligt

Jag lever mitt singelliv genom Josefin. Det är fan sorgligt, både för henne och mig.

Helgens bravader

Herregud. Gårdagen var helt sjuk och den var precis vad jag behövde! En riktig toppenkväll fylld utav överraskningar och trevligheter. Startade hos simon med robinson, fortsatte till nicklas för lite ölspel med tyska inslag, blev rätt crazy. Vid halv elva gick vi in till oscar och hade kul. Han fyllde år igår så var lite släkt och så där, och sen de vanliga killarna såklart. Elin som hade bil körde ett par av oss till möllan vid tolvtiden och där mötte vi upp alla igen. Träffade helt otippat min kusin där, blev att vi hängde på dem resten av kvällen. Vi gick till nån bar där vi drack, snackade och hade sjukt roligt hela kvällen. Det var riktigt längesen jag hade så kul ute, och dessutom spenderade jag inte ett öre på hela kvällen haha. Alltid ett plus ju. Josefins mommy hämtade upp oss vid fyra och jag och simon fick skjuts till honom där vi hämtade chipspåsen och krängde för vi var så himla hungriga, fint.

Idag har vatt segt. Sis kom hem från NY och USA så det har blivit till att catcha upp med henne och så. Fick ett par urhäftiga solbrillor med. Nu ikväll skulle jag egentligen skriva lite på svenskainlämningen men har verkligen inte fått mkt gjort. Blää blir heldag med plugg imorn, not nice.


Jag och älskling är så sjukt töntiga.


Fint ögonblick fångat på bild. (Levent ser lite konfunderad ut)


Oscar with his cusin.


Jag och patrik ville vara söta. Det gick inte alls bra.

Äh, datorn är seg med bilder så jag tror jag stoppar där. Nu ska jag göra en kvällsmacka och försöka skriva nån rad på svenskan. Tjoo.

Torsdagsmys

Ikväll blir det bio, perfekt att mysa lite innan helgen. Lite som en förfest =)

Har målat mina naglar idag, vilken helomvändning. Nu ska jag snart duscha och bli lite fräsch. Roligt att jag nu har rosa fingernaglar och och röda tånaglar. Rätt tjusigt om jag får säga det själv!

Pics

Tog lite bilder från mff-öis i måndags med mobilen, kan lika bra slänga in dem ju!


Häftigt med nya arenan.


Klacken var igång för det mesta.


Jag och pappa!

Det bara är så

När man pratar semesterminnen och planerar sommarplaner så blir träningen så mkt roligare. Men tyvärr blir den nog inte lika effektiv, eller vadå, skrattattacker är ju oxå magträning =)


Ice ice baby

Sol!

Igår kom älskling hem så jag var där på kvällen och umgicks. Det var hur mys som helst vill jag lova, fast fick en nysattack mitt i natten, knepigt. Känner mig ju inte förkyld eller ngt, säkert nått äckligt djur som gick in i näsan!! Blä!

Skolan gick ok idag, fast inte kul med helvetesprovet, blev bara vg på det. Får skriva mvg på nästa då! Nu ska jag lägga mig och läsa shantaram lite och ikväll blir det träning. Låter som en bra dag tkr jag, ciao.

Skolan är igång...

Jag har redan tröttnat. När det blev dags att sätta igång med bokföringsskitet på UF så försvann all skolglädje som fanns kvar, vi hittade inte kvitton på allt och helt plötsligt satt vi och skrev ihop några själv. Aja, ibland får man faktiskt. Det är underbart väder och jag har gjort min läxa så jag ska nog sätta mig på balkongen en stund nu. Trots att jag precis har ätit så känner jag mig hungrig, knepigt. Men som sagt, balkongen för att varva ned, sedan blir det lite träning och kanske solning om jag pallar. Over and out!

Lovet är officiellt slut

Påskgodiset är upppätet och jag känner att lovet är slut. Det ska bli ganska skönt att gå till skolan imorn och få tillbaka sina rutiner, allt blir så slappt när man är ledig. Imorgon kommer simon hem så antagligen blir det skola till fyra, hem och käka och träna och sedan träffa honom. Blir säkert hur bra som helst, nu vill jag sova för huvudet värker. Nighty night!


3-0

Gud vad härligt med vinst! Det var lite segt spel ett tag men sen kom målen =) Jag är dock helt slut i kroppen och det känns som jag ska somna på studs. Det är tråkigt för vill träna men vet att jag inte kommer göra nån nytta där överhuvudtaget. Nä, istället ska jag nog göra mig en macka och slå på teven, går säkert nån film ju. Annars får jag ta och fortsätta läsa min 900 sidor tjocka bok som jag fick i påskpresent, mamma vet precis hur hon ska få mig sysselsatt.


Denna bok läser jag nu, intressant är den!

Idag är det premiär

Ja, för mff såklart. Jag ska strax klä på mig och sen blir det ner till nya stadion och se första hemmamatchen för i år. Är väl inte jättesugen men kan nog bli kul ändå. Saken är att den här påsken har tatt kol på mig. Jag är alldeles slut efter all mat, godis, påskmust osv. Känns som jag kan sova en vecka utan att äta ngt eller göra ngt, bara sova. Man borde ha lov efter påsken istället för före egentligen!

Idag är det en typisk söndagsfeeling och jag är segare än seg. Lär inte va hemma förrän åtta-halv nio ikv och om jag orkar då ska jag ta och träna lite, annars blir det fan sängen direkt. Usch, borde resa mig ur sängen nu och komma på vad jag ska ha på mig. Vet ju inte hur kallt det blir där inne, hatar att stå och frysa. Men tights, tunika och kort skinnjacka borde väl funka.

Måste dra, puss!

Uhh

Allt känns skit den här sista lovdagen. Baby kom hem nu jag behöver diiiiig.


Mornin'

Det var faktiskt jobbigt igår. Det var jobbigt att äta så himla mkt godis! Var alldeles slut när jag vaknade till o med. Men annars var gårdagen hur trevlig som helst. Middag och geni här, jag ÄR ett geni även om jag inte vann. Vid tio tiden stack jag och emelie och hämtade bilen, sen hämta vi upp pat och så körde vi hem emelie till lund. Efter det stack jag med pat till drive-in på mc, hon ville ha en cheese. Det var så ynkligt att det blev pinsamt! När jag skulle slänga fram en tia i luckan kände jag mig som den fattigaste personen på jorden, vilket resulterade i att jag ville komma därifrån snabbt. Så fort hon fått min tia så satte jag gasen i botten (plattan i mattan?) och fick naturligtvis motorstopp. Jag och pat fick skrattattack och hon i luckan såg lite småroad ut med, aja!

Det hela slutade med att pat sov här för hon orka inte gå hem. Det blev en rätt tidig kväll för vi dog av mätthet. Idag har jag redan hunnit träna så det känns underbart! Nu ska jag in i duschen, sen blir det nog att handla med mamma och sedan köra hem till kusinerna för mer PÅSK. Puss!

Härligt

Suttit ute i solen nu någon timme, det känns bra men samtidigt blir det lite långtråkigt. Har lyssnat på samma sommarskiva ca tio ggr så nu får det va nog! Har nog fått lite färg iaf, skönt att slippa solariet tkr jag. Idag ska vi ha påskmiddag här med familjen, tror dte kommer bli riktigt gott. Me like köttbullar, prinskorv och gräddfil =) Och godis såklart!

Drömde att jag fick ett påskägg med 7400kr i, det kanske var lite att överdriva men det kändes najs. Jag gick till zara i spaninen med baby och köpte en klänning för 1200 haha. Härlig dröm! Men pengar är inte allt och snart kommer baby hem så det blir nog braa.

Jag är så glad över att solen har hittat hit. Att sitta med sin hawaiin tropic och lyssna på summertime är verkligen livet. Om ca en månad är det prag, födelsedag och sen om två månader STUDENTEN!! Herregud det är helt sjukt egentligen.

Nä, nu ska jag ta och antingen träna eller duscha, kan inte riktigt bestämma mig. Sen vid halv fem kommer syrran hit så då blir det påsk för hela slanten. Ciao bella.

Sunny day

Solen. Balkongen. Påsk. YES!!

First it goes up, then it goes down

Jahapp. Blir ingen utekväll idag nej, tråkiga saker kom i vägen och störde. Jag tappade humöret totalt vill jag lova. Men jag ska försöka att make-up for it om någon vecka. För de där cocktailsen vill jag inte missa!

Nu ska jag lägga mig i sängen och slappa. Enjoy your friday.

Shake shake

Herregud. Det är sommarvärme och jag är lycklig. Ut i solen och sitt inte här!!

Lovely

Snart är säsong fyra avklarad. Jag pratar såklart om satc! Fastnat här hela kvällen och inte fått nått gjort. Borde ha gått ner till gymmet men helt enkelt inte fått det gjort. Fast jag ska nog ta mig ner efter sista avsnittet här, behöver rensa tankarna. Haft alldeles för mkt att tänka på ikväll, usch.

There's a first time for everything

Idag fick jag min första parkeringsböteslapp. Grattis? Don't think so.

The best

Att känna sig riktigt svettig efter ngt är nog den bästa känslan i världen. Jag menar allt som leder till att man blir svettig och glad är ju bra saker! Att svettas efter ett hårt träningspass, att svettas när man ligger i solen och njuter, att svettas när man är ute och dansar (då kanske man egentligen inte vill svettas men ändå)... Kan hålla på i evigheter. Svett är grymt!


Härliga lov

Nu är jag klar med all städning och måste få säga att det blev hur fint som helst. Trots ett missöde med strömavbrott i ca en timme så tog det inte så lång tid alls ju. Har hunnit med att sitta på balkongen med änglar och demoner och käka kexchoklad och ballerinakex med. Helt underbart väder faktiskt, iaf om man sitter på balkongen i solen.

Strax ska jag gå ner till gymmet och köra ett konditions- och förbränningspass, ska bli ganska kul. Funderar på att ta med boken och läsa lite när jag ändå är igång, den är ju spännande! Jo, så får det bli, hörs senare.

Halvvägs

Åh jag älskar när det blir rent och fint runtomkring mig. Har gjort hallen och vardagsrummet nu och kommit en bra bit i köket. Så bara göra klart köket och sen putsa fönsterna och fixa på balkongen, sen är jag klar. Riktigt härligt städväder, oxå ska man lyssna på the congos - ark of the covenant. Sjukt mysig låt! Ibland är livet bra härligt.

Yes!

Nu jävlar ska det städas! Jag är på g efter en härligt frukost så nu kör vi, får se hur länge det känns såhär =)

Satc

Ikväll har jag mitt egna lilla sex and the city maraton här i sängen. Ligger med datorn i knäet och ser avsnitt efter avsnitt, riktigt mysigt! Jag blir alltid så fundersam när jag följer dessa fyra tjejer, man hänger med i deras tankar och analyserar sitt egna förhållande in i minsta söm. Inget är perfekt, i know, men ibland är det faktiskt näst intill.

Ska se ett par avsnitt till innan det blir till att sova. Har tänkt stiga upp vid tio-elva imorn och sätta igång och städa lägenheten som jag lovat mig själv (och mamma), ska bli skönt att få det gjort och konstigt nog ser jag framemot det litegrann. Det är ändå ganska kul att städa om man inte har nån stress eller press på sig att bli klar under en viss tid, jag har ju hela dagen på mig!

Back to the city that never sleeps, (but i couldn't help but wonder, did the city really never sleep?).

Ibland vet jag varken ut eller in

Jag blir så förvirrad ibland. Jag vill tusen olika saker samtidigt och ändå vet jag att niohundra utav dem aldrig skulle funka. Jag vill bara att vissa tankar ska försvinna ur mitt huvud föralltid, så jag slipper handskas med dem. Jag är trött på att analysera varenda liten känsla jag får och jag är trött på att inte veta vad jag ska göra med dem. Jag tycker inte om att ha oreda bland tankar och känslor.

Ibland förstår jag inte hur jag tänker. Ibland förstår jag inte hur jag ska hantera allt. Ibland vet jag varken ut eller in!

Jag vet en sak iaf, att jag ska ner till gymmet nu och fortsätta med dessa grubblerier.


Ännu en dag

Jag fattar inte var dagarna tar vägen! Nu är klockan redan sex och jag har inte gjort ett dugg idag. Visserligen är det rätt skönt men samtidigt läskigt. Snart kommer ännu en dag vara försvunnen och jag kommer inte ha gjort något alls! Får ta och skärpa mig. Ska strax sticka iväg till biblioteket med mamma och se om jag kan få tag på några spännande böcker, det hade verkligen behövts. Ikväll blir det gym och satc tror jag, lagom ledigt.


Saknar simon lite, men han kommer ju snart hem igen =)

Hidden

Solen har gömt sig bakom molnen och när jag märkte det blev jag rätt besviken. Så nu har jag satt mig framför datorn och planerar att spela sims tills solen kommer fram. Hoppas alla där ute har en lika rolig dag som jag! (Det är detta lov är till för.)

Härliga lov

Känslan av att man får vara hur ineffektiv och slö som helst är underbar. Att veta att hur länge jag än ligger i sängen och kollar på meningslösa filmer så kommer jag ändå ha tid över. Lov is the shit.

Trots all slöhet har jag ändå lyckats med att sola på balkan med en bok och att träna. Sen har det inte blivit mer gjort. Alldeles perfekt enligt mig. Pappa kom nyss hit med satc-boxen så nu är det bara att leta upp nått gott i köket och sedan sätta igång season one. Helt plötsligt känns det som att med alla dessa avsnitt att se kommer mitt lov att springa iväg, men, vem bryr sig egentligen?

(Skulle lägga upp en fin bild men nä, nu krånglar skiten.)

SOL SOL SOL

Behöver jag egentligen säga mer? Jag har redan parkerat mig på balkongen och gick bara in för att få lite skugga. Man blir så himla varm där ute! Ska hämta en bok i hyllan och sedan ge mig ut i hettan igen, hoppas verkligen ni gör detsamma.

Finally

Åh nu har jag äntligen städat! Mitt rum var en katastrof men nu ser det rätt skapligt ut, credit till mig.

Nothing compares to you

Har förresten kommit på hur mkt jag älskar att vara med simon denna helgen, hihi vi är bäst!

My weekend

Fredagen - mysigt med middag, kaos med kb

Lördagen - jobbigt på morgonen, perfekt på dagen, roligt på kvällen

Jag orkar inte förklara mer än så, allt som allt har det varit en fullpackad helg som trots allt ordnade upp sig. Såhär i efterhand har den varit lyckad. Eller ja, den är ju inte slut än. Ikväll ska jag nog träffa simon för att säga hejdå, imorn åker han till Spanien. Annars händer det inte så mkt, det är ju lov!!!!! Hoppas ni har njutit av solen.


Lovesongs

Gud vad jag känner mig seg. Det känns som att dagen har varat i mycket mer än 24h och trots det är klockan bara sju.. Sitter här med dunkande huvudvärk och tunga ögonlock. Det blir förhoppningsvis bättre när jag har tränat, josefin kommer hit snart så ska bli lite träning iaf. Fast vi är nog lika trötta och sega, men men. Efter träningen ska vi hem till simon och se en film eller nått, kan nog bli mysigt. Det är ju lov nu så man får väl passa på att vardagsnjuta, baby åker ju dessutom på måndag så.

Nä, nu ska jag göra mig en macka och lägga mig i sängen tills josefin kommer, puss.

Hejsan!

Sitter nu hemma hos syrran i hennes nya lägenhet. Den är verkligen superfin och jag är sjukt avundsjuk. Vi har hållt på och flytta hela förmiddagen och nu börjar allt komma på plats. Åh, jag vill oxå ha en underbar lägenhet!!!

Strax ska vi laga makaroner och köttbullar, gott ska det bli för jag är jättehungrig. Senare idag blir det träning med josefin och ikväll får jag se vad jag hittar på. Toodles.

Godkväll

Ah. Tränat, duschat, smörjt in mig och klippt mina toppar lite. Känner mig fräsch kort sagt.

Imorn flyttar syrran till sin första egna lägenhet, i lund. Jag ska hjälpa till lite så det blir ingen skola för mig, med andra ord har jag påsklov nu =) Känns ju inte helt fel! Känner på mig att det kommer bli ett bra lov, trots att baby ska till barcelona och inte är hemma på hela lovet.

Nu ska jag lägga mig i sängen och se om det går nån film på tv. Hej hopp!


Festa med bla J i helgen, kommer bli galet bra!

Dags

Lördag, söndag, måndag och tisdag. Vad har de dagarna gemensamt? Jo det är dagar jag varit utan träning! Men idag blir det andra bullar. Jag ska snart bege mig till gymmet och svettas lite, det ska bli skönt faktiskt. Eller vad sägs om lite the offspring, en skvallertidning och massa svett? Det är livet det hihi.

Life as i know it

Mätt och belåten sitter jag här vid köksbordet. Lite för mätt till och med. Känns som jag har ätit hela dagen, och när jag tänker efter så har jag nästan gjort det oxå. Inte fått ngt vettigt gjort heller. Imorn tänkte jag sätta fart och bli duktig igen, men just nu känns det bra att va sunkig, onyttig och helt enkelt lat.

Mina planer för påsklovet:
- städa lägenheten (jag har redan lovat mamma, ett bra tips för er som aldrig får ngt gjort är att berätta vad ni tänker göra för ngn annan)
- äta mängder med godis (mest choklad)
- ta långa promenader med pat
- njuta av att våren är på väg
- sova
- träna

Låter som en underbart lov tkr jag, ska inte plugga en enda sekund! Det är lycka =)


How?

Jag ska klara mig på 278kr denna månad. Det känns ganska jobbigt med tanke på att jag fick pengar igår. Aja, har blivit rätt hajpad på att sega med pengar och leva på ungefär 0kr varje dag utom en dag i veckan då jag festar till det ordentligt och kanske köper mig en chokladbit. Åja, livet är som sagt härligt! Jag behöver ett jobb.

30 dagar kvar till studiebidrag. 278/30 = 9,27. Ha, jag har inte ens råd att ta bussen en gång om dagen. Tacka vet jag min trogna cykel. Damn jag måste lära mig att hushålla med mina pengar lite bättre. Ett jobb hade som sagt suttit fint.

Fast å andra sidan är det lov nu, alltså kan jag vara hemma hela tiden och slipper bli frestad att slösa! Hej påsklov med the sims. Skolan kallar.

Härligt

Idag börjar min skola vid ett, vadå härligt?

RSS 2.0