Friday night

Vilken seg kväll. Inte för att jag planerade att göra ngt men det känns ändå tråk att sitta här i sängen och inte göra ett skit. Kan gå ner till gymmet men det är så jäkla tråkigt ensam så vetifan om jag gör det.. Blä! Anledningen till att det inte blir utgång eller mys på möllan med de andra är att jag ska upp tidigt imorgon och jobba, och jag är verkligen inte förberedd. Kommer inte ihåg ett piss av hur man gör så kan fan inte va trött känner jag. Får väl le till alla så kanske de förlåter min klumpighet =)

Nu ska jag se vad sis hittar på, kanske drar ner till affären och köper ngt gott till oss. Vi får se!

Tja alla snyggaaa

Här sitter jag och funderar på hur lång tid det kommer ta att cykla in till stan i den här blåsten. Roligt huh? Ska in till gustav och fixa med nycklar till jobb, för tro det eller ej men marie ska jobba imorn. Ha, första gången på ett år, undra hur det kommer gå...

Efter det ska jag till lund med sis och fixa lite i hennes lägenhet, sen blir det hem igen. Ikväll blir det nog bara träning eller så för ska ju som sagt upp tidigt imorn och jobba. Känns konstigt! Men imorn blir det iaf utgång, härligt. Var så längesen jag gick ut i malmö så det kan nog bli trevligt faktiskt.

Nä, nu ska jag ta och fixa mig lite och ordna med vad jag ska ha på mig. Är det kallt ute? Ser lite halvt ut, svårt att veta ju. Aja, see ya soon.

Oopsi

Inte sugen på att blogga. Haft två roliga dagar iaf. Skriver om det när jag har lust =)

Härlig dag

Ojsan vad snabbt denna dag har gått. Jag har mest suttit framför datorn och spelat ett nytt spel haha. Får ju passa på att göra nada när man är ledig =)

Vad kvällen bjuder på får vi se. Kanske träffa pat om hon hör av sig, annars blir det väl gym och ngn film. Lika bra båda två. Nu ska jag chilla i sängen tror jag, blir alltid trött efetr maten ju. På tal om mat så har jag lagat  middag två dagar i rad nu, känner mig lite duktig sådär.

Ikväll kommer sis hit, ska bli roligt!

Public Enemies

Åh Johnny är snyggast i världen =)

Filmen var riktigt bra enligt mig. Mkt skjutande och så men det är så det ska va ju! Och att Depp är så snygg gör allt tusen ggr bättre. Men ja, se filmen för den var spännande och underhållande. Nu ska jag kolla på 2 and a half men och how i met your mother, yees. Imorn blir det solande eller stan, får se vad vädret säger.

Nighty

Ohja!

Mitt i städningen fick jag en idé om att kanske möblera om lite i rummet. Så det gjorde jag! Nu är jag nästan klar och jag måste säga att det kommer bli super. Vill hinna klart och hinna laga mat innan mamma är hemma om en timme så nu får jag sätta fart. Puss

Bidrag, lån, lön..

Sitter här med csn och försöker få ihop det med bidrag och lån. Har verkligen ingen aning om hur mkt jag ska ta i lån, om jag ska ta lån överhuvudtaget. Det är inte lätt detta! Bidraget ska jag iaf ha hihi. Får nog be mamma om hjälp när hon kommer hem, detta känns lite för svårt till o med för mig. Nä, tillbaka till städningen! (Jag har faktiskt börjat.)



Bättre sent än aldrig

Har crashat hos simon hela helgen så därför har det inte blivit nått bloggande..

I lördags var det som sagt fest hos kent. Det var hur trevligt som helst trots att jag mådde dåligt och höll mig nykter. Tror jag hade fått i mig ngt olämpligt för började spy så fort vi kom fram så sen blev det bara lite singstar och snack. Sebbe kom och hämtade oss redan vid halv två, men ja det var trevligt så länge det varade.

Igår blev det en heldag med simon, vi stack och handlade kablar till deras tv och så höll simon och sebbe på att fixa med den halva dagen.. Tråååkigt men jag fick kolla på tv istället! Sedan blev det middag och film där hemma, och på kvällen stack vi till en kompis och chillade.

Idag fick jag vakna vid nio och ta bussen hem för simon skulle jobba. Så ja, nu sitter jag här npgra timmar senare. Har spelat lite datorspel hihi. Ska alldeles strax sätta igång och städa mitt rum och sedan blir det träning. Ikväll är det bio!! Public enemies med depp, mumma.

Dags att bege sig

Jadu, jag lyckades fixa till en hyfsad partyoutfit trots allt klagande. Jag ska alldeles strax sticka men tänkte bara slänga in ett inlägg först. Hoppas alla får en trevlig kväll, det ska jag ha iaf. Ska träffa simon som jag har längtat efter, blir säkert mys!!

Nä, nu måste jag skuýnda mig på toa innan babtý kommer. PUSS

Fuck you lala

Låten är bra faktiskt, lily allen - fuck you.

Ligger här i sängen som vanligt, kan inte komma på vad jag ska ha på mig ikväll och därför orkar jag inte riktigt börja fixa mig.. Dessutom måste jag åka buss, ngt jag hatar att göra i partykläder och klackar. Ingen hit alls!

Klagar gör jag ja. Men vafan, ibland får man det.

Egentligen är jag taggad inför ikväll men huvudvärken gör verkligen sitt.. Aja, ska chilla några minuter till sen får jag väl ta och platta mitt krull till hår. Ciao bellos

Tjoho

Jäklar vad kasst det gick att springa! Blev en tre km bara sen dog jag haha, snacka om att det är skillnad på att springa på löpband och ute. Aja, ska tränas upp =)

Jag ska strax duscha och bli fräsch igen, sedan blir det hem till pappa för middag. Ska ta med vin och sätta igång redan till maten. Ikväll är det ju fest! Längesen nu så ska bli roligt, kul att träffa alla. Vad jag ska ha på mig är dock ett stort bekymmer, har inte ens funderat på det. Hrm, får testa mig fram lite senare.

Nu, dusch!

Godmorgon!

Ja eller nästan morgon iaf. Har hunnit med en del sen jag vaknade halv ett men är fortfarande trött som bara den. Nu ska jag ut och springa med sis! Hörs sen =)

Nattblogg

J och elin har precis kört hem. Känner mig ganska skyldig till deras tidiga avfärd men jag är så trött! Vi såg lite film och så, mysigt ändå. Hade nog blitt deppigt att va ensam all night long.

Jag ska alldeles strax släcka ner och sova. Det ska bli så skönt så skönt. Jobbigt dock att mitt tak är fullt av småflugor eftersom fönstret stått öppet och lampan tänd.. Hrm. Fast efter nätter med mygg, myror och andra småkryp ska väl inte några harmlösa flugor vara ett alldeles för stort problem?

Nighty

Lite bilder från vildmarken



Bästa paddel-teamet jadåå


På väg till vårt första övernattningsställe fick vi springa med kanoterna en liten bit!


Underbar solnedgång på vår lilla ö


Dag två, påväg till nästa ställe!

Åh bilderna är så stora att det tar jättelångt tid att ladda upp! Detta får räcka for now =)

Nu kommer josefin och elin strax hit för mys. Vi hörs, puss.

Outback

Nu är jag hemma från vildmarken!

Det har varit tre fartfyllda dagar vill jag lova. Massor av paddling, mygg, myror, mysiga eldar och en helt underbar natur. Men man är ganska så sliten nu, har inte direkt sovit så bra. Hårt som fan och en sten i ryggen!

Ikväll blir det chill med j och elin i think. Kan nog bli lagom för jag håller redan på att somna.

Imorgon ska jag ta och fräscha upp mig. Blir gym och kanske solning, och fest på kvällen. Sounds good to me!

Bilder från trippen lägger jag in senare, sängen kallar =) Ska vila lite innan brudarna kommer. Puss!

Träning är bra för själen oxå

Det är jag iaf övertygad om. Så fort man kommer upp efter ett träningspass så känns allt så mkt enklare och framförallt roligare. Måste vara de där endorfinerna eller vad det nu är som frigörs vid fysiska aktiviteter. Aja, vad det än är så känns det iaf toppen!

När jag gick där på löpbandet i godan tro så ser jag att det är nån jäkla spökserie på tvn. Skrajsen som jag blir måste jag alltid se klart sånna serier så att jag vet att spöket liksom "ger sig" och blir god på slutet. Det var ena läskiga 45 min vill jag lova! Men bloody mary, spöket då va, gav sig i slutet och förlät sin mördare. Shysst =)

Nu är det duschen som väntar!

Nytt

Ser ni nån skillnad?

Jag har ändrat lite på bloggen hihi, personifierat den så att säga. Hittade en jättebra hemsida där till o med jag kunde förstå hur man skulle göra, designadinblogg.se tror jag att den hette =)

Done and done

Har köpt mina gummistövlar nu haha. Gula är dem, jättefina!

En sak som dock irriterar mig är att jag inte kan hitta min regnjacka, den är helt försvunnen. Fattar verkligen inte var den kan vara.. Har letat överallt nu men nä, ingen regnjacka. Blä! Får väl fråga mamma när hon kommer hem om hon kan veta var den gömmer sig.

Resten av kvällen blir chill. Orkar inte hitta på ngt känner jag. Dock är jag rätt seg efter en halv dag i sängen. Gymmet blir det nog om en timme eller så, men annars inget. En bra film kanske eller ngt ikväll, får la se.


Handikappad

Utan min cykel känns allt fel. Jag kan inte göra de saker jag borde. Som att ta mig till coop och handla, jättelångt att gå nu när cykeln har spruckit ju.. Ganska komiskt att jag ska träna på gymmet senare men ändå inte kan tänka mig att gå till coop, när jag antagligen kommer springa/gå några kilometer inne på gymmet. Ja, ibland är man konstig.

Bored

Gud vad uttråkad jag är! Det finns ju verkligen inget roligt att göra. Har suttit och kollat gamla bilder nu ett tag men tröttnat nu. Borde gå och läman min cykel på verkstad, när jag cyklade hem från moblia innan så sprack däcket! Det lät jättehögt och alla kollade, så såg jag att hela däcket där bak var sprucket. Knäppt! Så nu tvingar mamma mig att gå och lämna den själv, ibland är det tråkigt att anses vara vuxen. Men men, det onda med det goda.

Ska nog ta och packa lite till trippen imorn, har inte lagt fram ngt förrutom en sovsäck. Så lite grann har jag ju faktiskt att göra.. Pussar!


Året so far

Kom precis på att tiden bara försvinner. Jag har hunnit med en hel del detta året och det känns verkligen. Året startade i paris, härlig nyårsfest och mysiga janaridagar i världens härligaste stad. Sedan var det hem till skolan. Skola, skola och skola tog all jäkla tid. Men nu efteråt är det verkligen värt det =) Hände väl inte så mkt fram till maj ungefär. Loven var mest rehab från plugget. I maj åkte vi till prag med den bra delen av klass spek3a hihi, det var roligt och galet! Fast inte lika galet som sist haha. När vi kom hem fyllde jag 19, kände mig gammal. Och så var helt plötsligt allt skolarbete över. Helt sjuk känsla när man skrivit sitt sista prov, lämnat in allting och hållt alla tal. GALET! Tiden från sista skolskitet till studenten bara flög förbi. VI hade utsparkslekar (har fortfarande kvar ärr på benet från den dagen), och vi TOG studenten. Roligaste dagen i mitt liv tror jag, sinnes. Efter studenten var det fler studenter såklart, det kändes så otroligt tomt att gå och kolla på allas studenter, det kändes som att allt var över.

När studentveckorna var slut hamnade jag i ett sömnigt tillstånd. Det fanns inget att göra, vädret sög och allt var allmänt tråkigt. Men med studentpengar och stipendium blev det ändå helt okej. Såhär i efterhand har jag räknat ut att jag spenderat 13 000 på mig själv under den månaden efter student. Inte okej ngnstans! I juli fick jag nog och jag och josefin tog en sista minuten till rhodos. Hade en galen vecka där nere med sol, bad och FEST. När vi kom hem därifrån blev allt om möjligt ännu tristare här hemma. Så jag, elin och jasmina drog till ingenstans och festade med galna tyskar haha. Det blev en oförglömlig kväll =)

Och nu sitter jag här. Imorgon sticker jag ut och paddlar kanot i några dagar. Skönt med friluftsliv och fin natur. När jag kommer hem därifrån ska jag se till att fylla sommarens resterande dagar med fest och sol! (Och lite träning..)

Efter sommaren kommer jag antagligen att plugga juridik i lund. Det kommer inte bli enkelt men jag tror att det är rätt för mig. Förhoppningsvis så flyttar jag hemifrån oxå, mm det tror jag.


Lalala

Ska se Harry Potter ikväll, roligt! Såg dessutom Bruno igår haha, det var den roligaste filmen på länge. Nä, nu ska jag duscha för svettig efter gym.. Totalt onödigt inlägg men vet ni, jag bryr mig inte. På onsdag åker jag och paddlar kanot med sis och co, oxå roligt. SÅ, nu är ni uppdaterade om mitt liv =)


Mätt!

Jag och sis har bakat. Det blev jäkligt gott. Städat har vi oxå gjort, mkt fint blev det. Nu ska jag kolla på animal cops houston och mysa med täcket. Pussii

Mjau

Sol och Harry Potter. Life's good today!

Tjo

Nä nu drar jag ut. Det är sommarvärmen och vinet som får mig att må bra ikväll! Okej där tog jag i lite, alkoholistvarning. Men vinet får igång mig iaf, och värmen gör mig glad.


Hur

Hur kommer det sig att man blir tröttare och tröttare ju mer man vilar?

Whatever

Jag är sur för det mesta now a days. Dels kom jag inte in på arkitektprogrammet och dels SUGER det att vara ledig när man inte har några pengar.

Bara så att ni vet. Nu ska jag deppa lite nånstans, hade velat läsa i sängen men min syster ligger där inne och sover så går ju inte så bra! Screw this. Hejdåååå

Läskigt

Inom en vecka avgörs min framtid. Det är fan läskigt! Antingen blir jag arkitekt eller jurist. Gah, jag är rädd.

Aja, rädd eller inte så blir det mysig minisemester imorn med tjejerna. Ska till jasminas stuga och festa lite, blir säkert super! Hur jag ska ha råd att överleva resten utav sommaren blir en kvarvarande fråga dock... Men den tiden den sorgen right? Tänkte väl det. Manana manana =)

Nu ska jag försöka skissa lite, köpte mig ett block idag o´ch vill komma igång! Höres och synes, maybe!




Slö och allmänt trött

Det känns jobbigt att va tillbaka i vardagen igen. Jag har en massa saker jag borde göra men min kropp är kvar i semesterspåren. Sitter här och kollar på privileged istället för att fixa min kamera (som gick sönder på rhodos). Och efter det tänkte jag spela sims istället för att trimma kroppen på gymmet (den gick oxå sönder på rhodos).

Aja, vi får se vad jag hittar på. Vardagen är ju inte riktigt tillbaka ändå, jag har ju lov!

Honey I'm home!

Lite snook-känsla där ja.

Iaf, rhodos var svettigt, varmt, galet och underbart!! Mest svettigt och underbart =)

Är redigt sliten så ska nog gå och vila mig lite nu.. Ikväll får jag se om jag orkar träffa simon eller så, är så trött. Har inte ens packat upp än, bläää. Jag ska lägga in lite bilder på facebook senare, imorn kanske. Til then, ciao!

RSS 2.0