bonjour!

åh jag älskar paris! trivs verkligen här :) idag har jag och josefin sprungit runt på stan och handlat diverse småsaker inför kvällen. nyårsafton firar vi på bästa sätt med middag med massa tjejer och sedan stor fest i en lyxvåning! det ska bli riktigt kul. nu ska jag snart in i duschen och getting ready, josefin är där  nu så.. oj visst ja, vi har glömt handla dricka så får springa ner nu, GOTT NYTT ÅR!!

au revoir

då är det dags att sticka!! HA DET BRAAA :)

äntligen

väskan är packad. pengarna är växlade. kroppen är nysolad. äntligen börjar det kännas att resan närmar sig!! ikväll ska jag nog hem till simon för att säga hejdå, men han jobbar ett tag till så blir lite senare. imorgon har jag en del saker att fixa innan jag ska sticka vid tolvtiden så det blir att stiga upp tidigt. aja det ska nog gå bra. nu borde jag ta och fixa till mig lite, ser lika skabbig ut som jag känner mig just nu. hörs!

åhh

blev precis väckt ur en underbar dröm, så störigt! jag hatar det verkligen, för när man sedan ska tillbaka till drömmen så blir det inte detsamma. dessutom är det för sent för att somna om, okej om klockan hade varit nio men nu är den lix tolv. damp!!

en sista söndag

detta lär bli den sista söndagen på länge som jag kan låta bli att tänka på skolan. måste jag verkligen ta vara på! ikväll blir det bio med pat, vi ska se australia som alla säger är så bra. hoppas det stämmer :)

igår blev det alldeles för mkt chips och dippa här hemma. vi såg en sjuk film och bara krängde. mysigt är det, men snacka om att vi åt för mkt! blev en härlig tur på löpbandet idag för att springa bort ångesten kan jag säga. åh jag borde börja packa. är så dålig på det tyvärr!!! har iaf skrivit en lista så egentligen är det bara att lägga ner sakerna i väskan, vad är problemet?

två dagar

om två dagar är jag i paris. åh det känns overkligt! resväskan står öppen, men allt som är nerpackat är nyårsklänningen. vad fan ska man ta med sig egentligen??

tjo

ikväll blir det mys (aufan) här hemma. mamma jobbar natt så är ensam hela kvällen och natten, perfekt för MEGAMYS då helt enkelt. mina två favoriter, pat och simon, kommer hit så ska vi se film och äta oss feta. mums.


på tal om ingenting kommer här min julaftonsoutfit. körde julig t-shirt möter svart kjol och läderskärp. ngt otippad kombination men man tager vad man haver.

iskallt

gud vad det är kallt ute!! är hos papi nu, har precis ätit. jag och mamma ska snart iväg på teater så innan dess blir det bara chill. ikväll får vi se vad som händer, ngt mysigt blir det iaf. är inne i en non-party-period som lär vara tills nyår!


mormor och jag på julafton!

dagens

om det är nått lov som man verkligen kan njuta av att bara göra ingenting på så är det jullovet. det finns liksom inga krav på att man borde festa, ingen stress över att man borde hunnit med något, ingen förväntar sig att man ska ha tränat. snarare så är det fullt normalt att man gått upp ett par kilo och bara suttit hemma och myst dessa veckor. det är rätt skönt faktiskt.

nu ska jag ta vara på detta och lägga mig i sängen för att invänta min träningspartner. ikväll blir det teater med mamma och sen får vi se. om några dagar är det paris. sinnes.

blä

idag känns som en seg dag. chokladfonduen igår tog kål på mig. snart blir det träning iaf, ska bli skönt.

mellandagsrea

fy fan! malmö blir alldeles galet så fort ordet rea syns på stan. förstår inte tjusningen med det, det som man hittar är ändå aldrig på rea!

i full gång

gud vad det var härligt att träna! hade mina nya träningsbyxor på och kände mig som en maratonlöpare där jag sprang. fast efteråt kände jag mig mer som en utpumpad tomat. skönt var det iaf!

nu ska jag antingen spela sims eller se en film, har inte riktigt bestämt mig.. lov är det bästa i hela världen, utan tvekan. ikväll ska jag träffa älskling, mysigt!

god jul (i efterskott)

då var julafton över. hade en underbart mysig dag som började med älsklingsmys i sängen såklart. vid ett-tiden körde jag och mamma och hämtade upp pappa och emelie, sedan begav vi oss till kusinerna! blev kalle anka och massa, massa mat och choklad! i år lyckades vi hålla oss väldigt länge innan det blev dags för tomten. fick jättemkt fina presenter, blev hur glad som helst! resväskan jag fick fick mig att börja längta som en galning efter PARIS. men snart dags ju, gud vad kul det ska bli.

nu ska jag käka frukost sedan blir det städning och träning. hörs!

lille julafton

ligger i sängen (dah) nu och myser med älskling. vi har bytat julklappar och så, hur mys som helst! fick en jättefin väska så är glad nu hihi. men vi ska kolla på film nu så vi hörs imorgon! god jul :D

sista stressen

nu ska jag snart bege mig ut i julstressen för sista gången detta år. jag och mamma ska cykla in och sedan ska jag leta upp en julklapp till julklappsleken hihi, roligt! får se om jag ska möta upp sis med och fixa lite av detta sista till mum&dad. har även en hemlig julklapp att fixa, kommer bli en av de bästa eftersom jag vet att den kommer göra en speciell person väldigt glad. och det är det viktigaste för mig! nu bär det av..


my gift to you

dan före dopparedan

imorgon är det julafton! riktigt mysigt. tänk så snabbt året har gått, tänk allt man hunnit med. galet!! idag blir det julmys med mamma och så, har ju mkt att fixa inför morgondagen. hörs lite senare!

gammalt är bäst

har haft en jättetrevlig kväll här hemma med pat och sofie. alltid kul att träffa människor som känner en utan och innan och som man själv känner till 100%. det är tryggt! och det bästa är nästan att man kan säga ngt rakt ut och sedan veta att man inte behöver förklara vem/vad/varför för man vet att de förstår vad man syftar på. old friends are the best ones.

det går en gammal film på tv, cutthroath island. komme rihåg den sen jag var liten, det var en av mina favoriter för jag tyckte att tjejen som är en riktig bad ass-pirat var så cool! jag ville va som henne en dag. det vill jag fortfarande. osårbar, självständig, modig och smart. en dag så!

nu ska jag se klart på min piratfilm och sedan blir det nog sova. imorgon är sista dagen innan julafton och den är alltid stressig, det är även nästsista dagen med onyttigheter. för nu har det gått förlångt! hela detta lovet har jag proppat i mig massa gott, men som sagt är det bara jul en gång om året :)


snart!

igår blev rätt mysigt till sist. med baby blir allt bra, han får mig på så bra humör. får mig att känna mig trygg och älskad. idag har det varit lite spring i stan, lite billig solning med. nu är jag hemma och väntar på mat, ikväll blir det chill med pat och sofie ser det ut som. MYS. julafton snaaaaaart!!!!

pissdag

jag är sur för kan inte hitta mina handskar. skulle iväg och sola men det sket sig. regnar gör det oxå. bajs på alla.

mys

sitter här med pat nu. hon ska sova över, riktigt lågstadiemys :) vi har kollat sagan om ringen och ska nu fortsätta med tvåan! woho. det har varit en bra och lång dag idag, men har hunnit med en massa så. nä, nu ska jag leta fram täcke och kudde till bästis, åh detta känns som att återuppleva sjuan!

stress

julstressen når oss alla, även om vi egentligen inte är ett dugg stressade. idag har jag totalt ruinerat mig, men vafan, man måste väl få köpa julklapp till sig själv med?

goodnight

nu är det dags att ringa babe och sedan sova lite. är inte så trött men ändå sugen på att sova. älskar att sova när man inte har någon press på sig att somna tidigt för att man har skola dagen efter! ah, puss.

så det kan gå

en mysig kväll blev det. jag tror jag missbrukar ordet mys men vafan. det innefattar så mkt ju! j och e har precis kört hem så här ligger jag i min älskade säng igen hihi. verkligen min bästa vän under lata dagar. imorn blir det stan och träning med j ganska tidigt så, sen på kvällen får vi se. inte fest iaf! kör stenhårt på min budget nu. det är julafton snart :)


snart åker vi!!

gäsp

har varit och gymmat med pat nu, det gick hur bra som helst! har även ätit en pizza haha, vilken bra kombination.. nu blir det dusch och sedan chill med josefin och elin. mysigt :)

godmorgon!

dagen har börjat perfekt. först massa mys med simon i sängen, bara mysa och kolla på disney channel haha. när han åkte vid ett så kollade jag på the hills (still in bed) och så bara. men nu har jag äntligen segat mig upp till sittande position, fast är fortfarande i min kära säng! har bestämt träning med pat om en timme typ, så innan dess har jag inte tänkt göra nått. ikväll blir det chill med elin och kanske josefin. så what to do now? kanske ska jag bädda min säng, annars inget haha. åh lov är det bästa som finns.


ledighet

detta är ledighet! att kunna ligga i sängen och bara mysa hela dagen utan att behöva känna att du har slösat bort en hel dag.

does it really matter?

åh jag har fått en liten the hills crush. det är ju superbra! har legat i sängen nu nån timme och kollat hihi. men har även trönat idag så jag tycker att jag förtjänat det! nu blir det ett skönt bad och sedan ska jag fixa ngt att äta. ikväll blir det skräckfilmsmys med baby!


sova?

sa jag att jag skulle sova? mm det trodde jag ja. men det är inte så lätt att slita sig haha, så här ligger jag fortfarande. såg i någpn statistik att jag skriver i genomsnitt 19inlägg i veckan, det är nästan tre inlägg om dagen! fast kanske inte så svårt när mina inlägg är ungefär en rad långa... but still;)

har funderat lite över vad jag egentligen vill göra med mitt liv. tyvärr har jag inte kommit fram till ett skit! det jobbiga i min situation är att jag kan bli i princip vad som helst, jag menar jag har betygen för det. men vad hjälper det när jag inte vet vad jag vill? det är ju så mkt svårare att välja när valen är så många. självklart lutar det åt juridik, mest för att det verkar så spännande! det är verkligen något jag hade tyckt var kul att läsa. men lix hallå, cirka 6,5år till i plugg? lockar ju inte direkt.. åh varför ska detta vara så svårt!

arkitektur hade oxå varit kul att läsa. stadsplanering och sånt! funderade ju på att läsa det i gymnasiet redan men blev aldrig av. hur häftigt hade det inte varit att få vara med och bygga upp en stad? riktigt häftigt tycker jag, men så är jag lite utav en sims-nörd också.

nä, nu kan jag inte hålla på att svamla om framtiden mera. borde ta vara på det som är for real, som att jag åker till paris om bara två veckor! åh vad det ska bli skönt att komma iväg, speciellt när det är till paris. ska bli så roligt med en liten semester mitt i nyårsstressen. för visst är det en evig stress, alla dessa "högtider"! alltid ska man på den största festen, ha den finaste klänningen och de högsta klackarna och umgås med de snyggaste killarna. varför inte bara njuta av ett trevligt sällskap av låt säga dina bästa vänner och din familj! (börjar jag bli gammal?)

nåja, nu får det vara slut med nattfunderingar. godnatt allihopa!


här ska jag fira nyår, vart ska du?

so far

en bra start på lovet får jag väl säga. spenderat kvällen med josefin och pat. har paketerat lite julklappar och myst! det känns så bra att alla julklappar redan är klara, nog rekord. jag ligger här i sängen och lyssnar på lite mysmusik men ska nog stänga av datorn nu och soova. imorn ska jag sova ut ordentligt och sedan gå och träna! härligt.


eyecandy!

back in business

kan inte stava det men här är jag igen. trivdes inte på blogspot haha. im a geek. but a happy one! idag har varit en mkt bra dag. tar lite om det sen om jag orkar. see ya (JULLOV NU)

överge

jaa nu lämnar jag denna blogg och fortsätter mitt skrivande på www.mariewendel.blogspot.com

enda skillnaden blir i princip att jag testar blogspot istället för blogg.se eftersom jag alltid har gillat den mer :) så hädanefetr är det den bloggen ni ska läsa haha. puss

oh dear

ännu en säsong till enda. nu har jag bara trean oxå nerladdad sedan får jag fixa fyran för detta är ju kul! men nog om the hills för typ en vecka nu, gud vad jag har tjatat.

imorgon är det tisdag, vilket betyder skola till typ halv fyra. lite blä på det men vafan, snart lov! ska nog sticka hem direkt efetr skolan och chilla lite med mamma och kanske slå in några julklappar som jag har liggandes. har även lite saker att fixa med till min systers present.. (till dig sofie haha) så det blir nog planen inför imorn, ska se om jag tar en runda på gymmet med. sen på onsdag tänkte jag gå i stan och handla de julklappar som jag inte hunnit med. den svåraste blir utan tvekan simons, hmm ska komma på ngt riktigt bra men har verkligen ingen aning. killen har ju inga hobbys förrutom att chilla och kolla på film haha, och i det ämnet har han redan allt. fast jag brukar kunna hitta på ngt så hoppas det ska bli bra. på torsdag har jag en enda lektion, matte C dessutom, så det känns ganska far away att det blir en skoldag utav det. ska nog sjuka mig eller så och njuta av en extra dag jullov. kanske gå i stan en massa och bara njuta av julstämningen lite, inte alls hunnit det hittills.

ja där har du lite av min vecka, eller iaf som jag tänkt den. ska försöka att följa planen för en gångs skull och inte sluta med att ligga här i sängen framför min kära dator.


pat och jag nördar oss gärna


all done

jag har äntligen städat mitt rum! snacka om lättnad. när hunden åkte blev det ett måste eftersom här såg ut som crap med hår ÖVERALLT. men nu är det borta och här är jätterent och fint. det känns otroligt bra.

jag ska ta och se klart resten av the hills säsong 2 nu tror jag, har bara några avsnitt kvar. hörs efetr det!

died and gone to heaven

jag förstår inte varför jag inte valde en skola där man alltid har såhär lite att göra? detta är fan himmelriket! idag har det varit skola mellan 10 och 2, sedan stack jag direkt och tränade och sola. nu sitter jag hemma och har ätit och kollar på the hills. detta är verkligen en perfekt vardag. tänk att det finns människor som har det såhär alltid?!

skolan är onödig!

jag har precis kommit fram till att det är sjukt onödigt att gå i skolan denna vecka. så nu ska inga läxor göras på hela veckan! ah jullov är det. nästan iaf. sitter på redovisningslektionen och chillar för är klar med min uppgift. snart blir det gymmet och solning, yees. sen hem och städa efter hunden och sedan the hills säsong 2. vilken perfekt dag!

don't know how to put this...

förhållanden. en lek eller på allvar?
ibland vet jag inte. vissa dagar känns det som att kärleken är det viktigaste som finns, och man förstår inte hur man ska orka en hel dag utan den man älskar. andra dagar känns det som att ha någon är viktigt, men man behöver inte vara nära den personen utan kan tycka att det finns så mkt annat som behöver ta större plats. och sen finns det de dagar då man helt enkelt inte orkar med sin älskade, då man hellre sitter med tjejkompisarna och bara glömmer allt var förhållanden handlar om. hur fan ska man få det att gå ihopa med någon, när man inte vet vilka av dessa dagar som är viktigast för en? hur ska man kunna berätta för en person hur man vill ha det, om man vill ha allt men inte på en och samma gång? måste vara ett helvete att hålla mig nöjd när mina tankar om förhållanden är såhär. doing a good job baby!!

en säsong senare

herregud jag måste vara den segaste människan i universum idag. bara legat och kollat på tv hos simon hela för och eftermiddagen, så kom inte hem förräns vid fem när de kunde köra mig hem. så fort jag kom hem så åt jag och sedan dess har jag bara legat i min säng och kollat hela the hills säsong ett. håller på att ladda ner tvåan och trean med haha. det är ju detta jag älskar med att inte ha en massa i skolan. att man får göra allt sådant som man aldrig skulle ha tid med annars. åh tänk att jag har haft en hel söndag utan den minsta tanke på skolan. det har nog inte hänt på ett halvår. shit. fan vad skönt det ska bli att sluta skolan!

i fredags var det utgång med pat. vi började här hemma med vin och fixning och drog ut till lilla torg vid elva. där mötte vi josse och några av hennes kompisar. vi satt på lilla ett tag och hade jättekul! andy och sofie joinade oxå. sen drog vi till barcelona, efter ett litet besök på isbanan haha! eller ja, jag drog till barcelona och de andra vetifan, men pat hittade mig iaf haha. vi fixade oss lite gratis dricka och drog sedan till at the club där simon & co var. riktigt roligt hade jag! fast när vi skulle hemåt så halka jag såklart på den jävla isbanan så nu har jag värsta ont i benet.


igår var det gossip girl fest woho! eller först skulle man genomlida en hemsk bakisdag som även inkluderade att sjunga massa luciasånger för mormor haha. usch det var verkligen tur att ingen filmade det... iaf, gg! jag var blair och hade mittbena :( dessutom tvingade jag mig att ha bara ben och min päls. med andra ord så frös jag ihjäl när jag tog mig till festen. askallt var det och inte det minsta alkohol hade jag i mig heller. men iaf så fick jag en filt och mys när jag kom fram så det löste sig! det var en riktigt trevlig fest även om vissa saker fick mig på sjukt dåligt humör under kvällen. blir så jävla lessen när vissa saker händer och då är jag inte direkt på festhumör så efter den saken satt jag mest och surade tråkigt nog. hoppas alla förstod varför iaf!

jäklar nu har jag skrivit om hela min helg. nice work. nu blir det en macka och sedan sängen och kanske lite tv.. imorgon blir det hårdträning och solning, äntligen!!

(skulle lägga upp lite bilder men tydligen så gick det inte..)


söndag

inte alls lika bakis som igår. inte heller lika pepp som igår. mest bara lika trött som igår. baah ska berätta allt sen. nu blir det familytime med mami och papi och mat!

lucia

har precis kommit hem från luciafirande hos mormor. jag, min syster och mamma gick lucia haha. det var verkligen inte så proffesionellt men det uppskattades ändå! nu blir det fixing inför gossip festen, hoppas ni får en lika rolig kväll som jag ska ha! pussa

the hills

igår var roligt. morgonen har inte varit lika rolig. ligger i sängen och äter glass och kollar på the hills. jag fick en flaska vin av mamma i julklappskalendern. toppen för ikv!


utgång

ikväll blir det utgång med pat <3 bästa förfesten pågår just nu. see ya

tusen strålande solar

har precis läst ut en underbar bok. tusen strålande solar heter den. sjukt sorglig men riktigt bra, det var inte för inget man hade tårar i ögonen när man var klar. åhh läs!!


torsdagsfeeling

torsdagar har en sån där härlig känsla över sig. man känner liksom att helgen närmar sig. idag är en riktigt bra torsdag med enormt mkt helgkänsla. åh.

smile on

idag körde min gamla bilskolelärares charmiga kandidat förbi mig. han var väldigt söt i sin nya mössa. han hälsade på mig och log och då kom jag på hur roligt vi brukade ha på lektionerna! tänk att en sån sak kan göra en så glad, ett leende gör verkligen mkt. sen dess har jag varit glad hela denna dagen. tänk om ett leende botar allt. jag tror nästan det. så keep on smiling! (speciellt om ni är söta)

åh jag älskar livet

jag är så glad. så lycklig. jag kan inte fatta att skolan är över. eller ja, den är ju inte över. jag har massa matteuppg i läxa tills imorn men av ren glädje har jag struntat i att göra dem. skolan ÄR slut för min del. och när jag känner så kan de dära mattetalen draaaaa...

jag ser framemot helgen enormt mkt. jag skiter i att jag inte har några pengar att spendera på fest. för i helgen ska det festat ordentligt ändå! på fredag blir det utgång med pat och vem som vill med. på lördag är det fest på upper east med gg! haha.


jag hoppas att charles dyker upp, grauw!

FRI

jag vågar knappt tro det! jag är F R I från skolan. omg! nu ska jag leva livet!!! har idag handlat kläder till blair på lördag haha. skoj:)

die plugg

det blev gossip girl istället för en sista genomgång av affärsjuridiken. och det är jag glad för! snacka om ett underbart avsnitt, ahhh. nu blev jag ännu mer laddad inför gossip girl festen på lördag haha.

suck

att plugga. inte direkt min favoritsysselsättning men tyvärr ett måste idag. det känns otroligt tråkigt att denna kväll kommer bestå av juridikens alla lagar när jag istället hade kunnat kolla på tv. japp, det känns tungt. dessutom har jag redan ätit upp mitt godis i kalendrarna plus två syltkakor. detta kommer gå illa.

bakisdag

bakisdag som i att jag har bakat hela dagen lång och inget annat! detta har varit den lugnaste helgen på riktigt länge och det har faktiskt varit najs. väldigt lång har den blivit hihi. idag har det varit bakning hos mormor heeeeela dagen, från typ 9 på morgonen till sju på kvällen. sjukaste haha. men mkt fick vi gjort iaf! när jag kom hem så kom simon hit så nu har vi precis kollat klart på deja vu, riktigt bra film tkr jag :) nu ska vi nörda oss med datorn lite sen blir det sova!

tråkig blogg

vilken tråkig blogg jag har! knappt några bilder, ingen röd tråd, inget alls. bara en massa snack om mig. och ÄNDÅ läser du den. snacka om att ditt liv måste va tråkigare än min blogg ;)

lealös

mina armar är helt döda. kan knappt lyfta dem! gymet tog musten ur mig, men skönt var det. snart blir det välbehövlig dusch och sedan väntar mat hos papi :)

lördag

åh såg precis pirates 3 på tv, den är fan bra! och bloom och depp är ju itne direkt fula heller... lite sådär glad blev jag allt av den. fick en godispåse av mamma i julklappskalendern idag så har gottat mig lite oxå, perfekt för en lördags eftermiddag. men nu är det väl dags att ta tag i allt och ta mig ner till gymmet. blir en snabb träning för klockan fem ska jag vara hos pappa för middag.

igår var förresten hur mys som helst. josefin kom hit så körde vi till oscar och kollade på vi hade iaf tur med vädret haha. riktigt gammal men rolig film! eller okej, så rolig är den kankse inte men med rätt sällskap blir det mesta kul. vid två stack jag och baby hem till honom och sov. kom hem vid halv ett idag för babe skulle jobba vid halv tolv :( vi har aldrig tid att ligga och mysa på morgnarna, alltid någon som ska upp! är det inte jobb så är det skola eller planer med familjen. men men, den tid man hinner är iaf mys!

ikväll bär det kanske av till elin i klågerup, bara mysa och ha det. annars blir det kanske ngt kul med pat här i stan. för imrogon är det BAKDAG med mamma och mormor så ska upp redan vid halv åtta (!). inget plugg har det blitt idag heller, åh jag suger.

godmorgon!

idag är det en bra dag!

segis

precis sett klart på cars haha. riktigt söt film! disney channel är fan perfekt en dag som denna. josefin är påväg hit, blir en chillkväll som sagt. får se vilka som joinar. hörs imorn :)


ibland så

har varit duktig och lagat middag  till mamma och pappa! det blev skitgott :) ikväll blir det chill, har inte råd att dra ut.. så ska snart sätta fart på benen och ringa nån tror jag. eller så ligger jag här i sängen hela kvällen och kollar på disney channel, hur mysigt som helst nu när man är sjuk.

ledig fredag

idag tog jag verkligen ledigt, riktigt mysigt! har legat i sängen hela dagen och kollat på disney channel hihi. timon och pumbaa och herkules. ganska kul ändå haha. ska väl snart ta mig i kragen och hitta på ngt, men inte riktigt än.. har börjat bli sjuk så det är väl en bra anledning till att sega lite till :)

day two

åh svettig! har precis kommit hem från gymmet där jag körde xtremt snabb träning haha. springa lite, styrketräna lite oxå hem igen. snabb träning is the shit. men det negativa är att man är svett som fan när man kommer hem för allt har gått med sådan fart att man inte hunnit pusta ut. jag älskar att träna och jag älskar att svettas. det är så himla härligt att känna att man blir trött i hela kroppen.

funderar på att ta ledigt imorn, med andra ord skippa min 30min mattelektion som enligt mig är sjukt onödig. då hade jag kunnat sova ut och sedan städa mitt rum ordentligt! det hade varit nått det. men vi får se. det ska iaf bli en lugn helg. har inte råd med annat nu inför jul, alla mina pengar går till julklappar!

flirt a little maybe

snart kommer patsy hit så ska vi slå in julklappar! woho megamys. hon tkr om mig så mkt att hon inte klarar av tanken på att sitta hemma när jag inte är där. lite sorgligt men mest roligt :) har precis rensat min dator, blev jättemkt ledig plats. det behövs verkligen för måste vara förberedd inför sims3! det lär ju ta en stor del av denna lilla dator..


BABY!!!


tired

matteprovet gick väl ändå helt okej. känns skönt att ha det gjort iaf! har rännt i stan med pat och elin hela eftermiddagen och inhandlat julklappar, mysigt som fan. efter det blev det filmchill med pat, har sett moulin rouge och lite fantomen på operan och mamma mia. snacka om musikalfeber! nu ligger jag och halvsover i sängen min. får se vad kvällen bjuder på.

day 1

jag har fått lite gjort idag iaf. har pluggat en pyttestund, spelat sims nån timme och även solat och tränat. känns ganska bra. imorgon ska jag handla julklappar med pat, det ska väldigt roligt! nu borde jag kolla igenom matten lite så tror nästan jag ska göra det.. snart då! för först är det blogg-update ju :)

hmm

träna?
sola?
spela sims?
sova?
plugga?

i have no clue

matteprov

imorgon gäller det. imorgon kan vara dagen som bestämmer resten av mitt liv. mvg eller vg i matte c, thats the question.

this is how you do it

okej små tips här. FÖRST räknar du all matte du behöver, sen kan du sitta och spela sims resten av dagen hihi. jag är grym på matte känner jag idag. kommer nog inte kännas lika bra efter provet dock.

godnatt!

nu borde jag fan ge upp datorn och gå och lägga mig. har två extrema pluggdagar framför mig plus att vi börjar extra tidigt imorn för att vi ska kunna ha extra mkt matte (?). allt detta känns ganska tungt så att få sova länge hade vatt najs. godnatt imorn ska jag öppna paket nr3 i kalendern och det ska bli roligt! änsålänge har jag fått ett par söta mysstrumpor och lite pengar. åh jag älskar julen.

megamys

nu har jag tänt alla mina fina ljus och satt mig i sängen. det är jättemysigt med vinter ju! allt är så mörkt och tyst, man får verkligen ett sug efter att sitta uppkrupen i sängen hela kvällarna och bara njuta av att det är varmt inomhus. men det finns baksidor av allt mys med.

-man blir sugen på att ha ngt gott att äta/dricka
-man blir sugen på att ha ngn att mysa med
-man vill inte gå till skolan på morgnarna
-man vill inte lämna sitt varma, mysiga rum för att tex gå ner till gymmet och träna

fast om jag tänker efter riktigt noga så är fördelarna nog fler.

-man blir varm
-man känner välbefinnande av alla ljus och dofterna de sprider (väldigt fin mening)
-man får sitta rakt upp och ned utan att göra nånting
-man får ta tid till att vara med sin älskling
-man ser snyggare ut i de tända ljusens sken än i tex vanligt glödlampesken
-man blir sömnig av doftljus vilket gör att man kan sova gott vilket i sin tur leder till att man vaknar pigg och förhoppningsvis glad

sådär. nu hoppas jag ni förstår hur mkt bättre det är att mysa än att tex titta på tv. mys is the shit.


perfekt att mysa med!


antagligen oxå perfekt att mysa med! vilket mysobjekt hade du valt?


ny stil

jag tänkte vara lite julig och den enda röda stil som finns på denna skitblogg är tydligen full av mat. vadå ironiskt...

plötsligt händer det

idag har jag ätit så det räcker för hela december!

en macka med skinka
pasta och "chicken"bits och ketchup
choklad från kalendern
kanske fem smickerskolor (dom där små då!)
två rader marabou daim
thainudlar med kyckling
en bit daimtårta med vispgrädde
en hallonbåt

dessutom har jag druckit säkert fem glas juice och ett glas julmust. och ja, jag gör detta av två anledningar. dels så kan ni känns er nöjda med er antagligen inte fullt så onyttiga dag och dels får jag dåligt samvete när jag läser det. så nu ska jag läsa det fem ggr till som straff! (att gå ner till gymet och träna känns inte lockande alls så detta får räcka som straff)

december

december är en mysig månad. men det är tyvärr oxå en månad full av onyttigheter. syndernas månad has begin.

RSS 2.0