En toppenkväll!

Igår var verkligen jättekul all the night. Massa dans, skratt och trevligt folk. Så bra det kan bli helt enkelt. Som pat sa; detta var precis vad jag behövde. Ja, det var det faktiskt för mig med! Blev helt sjuka dancemoves från min och pat's sida haha, kändes som vi va på ett aerobicspass nästan. Aja skitkul va det iaf =)

Idag är det inte lika kul för jag har så enormt mkt att plugga och har knappt satt igång. Tog precis lite mackor och nu ska jag väl börja göra uppgifterna då. Baa PUSS

Lies

Förresten så blev det inget gym idag, huvudet klyddade så det blev en alvedon och sängen istället. Känns som träningen får lida denna helg, aja gör mig inget kan ta igen det på lovet.  (Nu slipper du ångest marina hihi)

Nothing else I can say

Gud vad det ska bli kul med fest ikväll. Känns som jag inte har festat på evigheter! När man går in med en sånhär iställning vet man att det kommer super =)

Pluggandet har gått sådär, är glad att jag fått nått gjort iaf. Men det kommer bli en lååång dag imorn, hoppas man mår hyfsat efter ikväll.

Nu lyssnar jag på lady gaga och ska börja fixa mig lite, tänkte sminka mig och fixa outfiten hemma och sedan fixa hår och så hos pat. Hon ska försöka klippa mig lite, mina slitna toppar är inte att leka med vill jag lova. Byeeee

Ibland fattar man noll

Att plugga en lördag är inte en favorit hos mig men ibland inser man att det faktiskt är absolut nödvändigt. Dels har jag den tråkiga och svåra finansieringsboken och sen även lite redovisningsuppgifter. Nu har jag iaf lyckats läsa igenom all text till provet en gång och även gjort ungefär hälften av uppgifterna till redovisningen. Alltid ngt! Nu ska jag ta paus och sedan blir det ner till gymmet en stund. Ikväll blir det partaj!

Bajs!

Upptäckte nyss att jag glömt en av mina finansieringsböcker i skolan. Så jävla typiskt för har ju prov på tisdag! Bah, har väl ingen annan än mig själv att skylla men det känns ändå jobbigt. Aja, har iaf faktaboken så får väl se till att plugga in all text under helgen och sedan räkna ungefär 50 uppgifter på måndag... Jag överdriver inte om jag säger att jag inte ser fram emot denna helg.

Nu ska jag hoppa ner i sängen och försöka somna. Tänkte stiga upp hyfsat tidigt imorn så jag hinner med lite plugg på förmiddagen. Under dagen ska jag nog till entré med pat och sofie och på kvällen blir det fest =) Kan nog blir hur bra som helst!

Toodles


Onödigt

Skolan är äntligen slut för denna vecka. Helgen ligger framför mig =) Idag ska jag käka hos pappa, sola och sedan träffa pat ikväll. Låter som en perfekt fredag i mina öron. Det jobbiga med situationen är att jag har ont i huvudet och borde försöka träna innan maten. För jag vet att jag aldrig kommer palla ikväll. Alltså borde jag gå ner nuuu, åh jag hatar att göra det där valet. Att bestämma mig för om jag ska träna eller ej. Oftast slutar det med att jag blir arg på mig själv för att jag inte kan bestämma mig och därför går jag ner och tränar bort frustrationen. Antagligen kommer det att sluta så idag med.

Idag fick jag tillbaka mitt matteprov och jag är så glad att det gick bra. Med lite tur på nationella så ska jag nog lyckas med att få mvg i maC. Underbart! Skulle verkligen behövas för mitt snittbetyg.

Nä nu ska jag fantamig ner till gymmet ett tag! Antagligen är freaket där, en tjej som alltid tränar på fredagar. Hon är helt sjuk och tränar i kanske fem timmar (jag överdriver inte). Hoppas hon är där för då blir man alltid helt taggad hihi. Pussar!

My feet!

Gah. Snacka om att vara trött! Mässan hela dagen och jag är så jäkla glad att den är över. Det gick helt okej, vi sålde rätt bra. Mina fötter är helt slut och det är resten av mig oxå. Nu ska jag ta på mig tjocka varma strumpor och parkera i sängen. Vill gå ner och träna lite men det får vänta en timme. PUSS

Åh åh

Det senaste dygnet har varit minst sagt hektiskt. Igår "firade" jag och baby att vi vatt tsm i två år, så vi käka middag på elysée och sen stack vi hem till honom och kolla på film. Hur mysigt som helst fast vi blev så himla trötta efter maten att vi typ halvsov oss igenom filmen haha. Älskar dig babe!!

Imorse blev det upp tidigt och sticka till skolan, fixat med UF hela dagen känns det som. Vid fyra var vi på malmö arena och började med montern, och där blev vi kvar till halv åtta! Hela dagen utan mat och dricka, nästan, och jag trodde jag skulle svimma. SImon körde mig hem och jag tryckte i mig tre ostmackor, en yougurt och typ tre rader marabouchoklad haha. Mums. Efter det har jag mest suttit och försökt få datorn att funka, och nu efter säkert en timme med telias kundtjänst och simon hjälp dessutom så funkar allt på ngt mirakulöst sätt. Förstår mig verkligen inte på sånt här, men glad att det funkar iaf.

Imorn blir det en heldag på mässan igen, sen måste jag försöka träna för jag längtar efter det. Helgen blir fylld av ofrivilligt pluggande och kanske lite fest =)

Nu blir det att läsa lite bloggar och sedan SÄNGEN.

Pust

Jodå, efter fem gifflar och två bondkakor lyckades jag ta mig ner till gymmet. Antar att det krävdes lite snabb energi för att orka hehe. Det känns iaf super nu efteråt! Älskar verkligen att träna, det är roligt och givande. Det enda jag har svårt med är att ta mig neeer dit. Men när jag väl är där så är det roligt och underbart. Det är nog därför jag alltid tränar så sent, har liksom skjutit upp det under hela dagen så det är först vid nio-tio jag börjar få slut på undanflykter. Aja, funkar det med!

Jag är i princip klar med min religionsuppgift, får fila på den lite imorn. Nu ska jag ta en snabb dusch, sedan blir det sängen och tv. Sex and the city börjar om en kvart så det blir perfekt (ja, det är farligt när man börjar lära sig tv-tablåerna utantill).

Jesus christ

Kan väl säga att religionen går sådär. Jag har varit rättså flitig och skrivit fem av sju frågor, men kvaliteten på dem kan ju diskuteras... Det är verkligen bara skit jag har skrivit, men jag har åtminstone skrivit ngt =)

Jag ska försöka hinna med en fråga till innan maten, den sista får vänta dock. Im good, right?

One step closer

Fick min studentmössa idag, underbart! Den satt hyfsat bra, var lite stor men inte så farligt. Kunde vatt värre om den hade vatt för liten ju.

Nu ska jag ta och sätta igång med en religionsuppgift som ska va inne på onsdag, blä på det. Men lika bra att ta tag i det ju. Ska testa hela min studentoutfit sen haha, ni ska få se  :)

Studentfeber


This might be it.

Ja, hur ska man egentligen kunna välja skor till studenten?! Denna skon älskar jag, den är perfekt i höjd och detaljer. Fast kan inte bestämma mig för om jag verkligen vill ha en brun sko eller inte.. Har hela tiden kännt att en färgglad sko ska det va, men så hittade jag denna underbaring och nu är jag totally confused. Den finns i orange/korall med så det gör det hela ännú svårare. En brun fin sko eller en korall fin sko? Hur fan ska man kunna välja?

Prosit!

Är det inte mina nysningar som hörs så är det mammas. Hosta, nysa och snörvla. Jag förstår inte var detta kom från! Var ju frisk som en nötkärna fram till fredagen (simon ditt fel!!!). Aja, hoppas det går över. Till skolan måste jag iaf hela veckan så har verkligen inte tid till att va sjuk. Har en ganska rolig vecka framför mig:

måndag: okej, kanske inte så rolig start... plugga och träna! Fast får ju studentmössorna så ändå helt okej.
tisdag: två-årsdag med simon! ska firas med mat och mys, det bästa av två världar helt enkelt.
onsdag: fixa ALLT inför torsdagens UF-mässa. Dvs tillverka smycken hela dagen och sätta upp montern på kvällen.
torsdag: UF-mässa på malmö arena
fredag: lär va rätt död efter mässan så blir nog en lugn kväll med GLASS som jag redan är supersugen på.
lördag: plugga tyvärr..
söndag: mer jätteroligt pluggande.

Helt okej start, rolig mitt och hemsk avslutning. Så kan man nog sammanfatta kommande vecka.

Nu ska jag alldeles strax slå på teven och sedan krypa ner under täcket mitt. Benen värker efter träningen, huvudet känns tungt och ögonlocken faller ner. Jag är trött helt enkelt!


Besök www.carryme.blogg.se =)

Sjukstuga

Både jag och mamma sitter och hostar och snorar konstant nu. Rena sjukstugan här hemma ju! Hela natten har jag hostat som en galning, och simon likadant. Kommer aldrig bli frisk när jag umgås med massa sjuklingar. Men men, snart lov så får kurera mig då.

Idag har jag och  josefin vatt flitiga och skrivit klart inlämningsuppgiften i svenska som ska in imorn. Känns bra att den blev klar så pass snabbt och enkelt som den blev. Snart ska jag ner till gymmet, känns som att jag behöver röra på mig lite. See yaaa

It's been a while

Hejhopp!

Hur lyckas jag bli sjuk IGEN?? Jag förstår inte, måste ha universums sämsta immunförsvar. Denna gång är det hals och huvud, inte bihålorna iaf. Hoppas verkligen jag slipper det skitet för alltid. Men nog om det, igår var jättemysigt med pat och sofie. Vi käkade mängder av godis, kände´s det som iaf, och såg på gullig svensk film. Hundtricket. Den var faktiskt riktigt söt! Blev en del snack oxå, om allt möjligt som det brukar bli. Vid ett tog jag bussen hem till simon, jättelängesen jag träffa honom så det var mys.

Idag har jag vatt igång hela dagen. Började med att simon skulle göra CAE-test speaking vid elva, så lite innan tio körde vi till lund där det var. Tack vare mina goooda orienteringskunskaper hittade vi jättefint. Jag är verkligen bäst på kartor och sånt (okej vi hade gps men efter att vi parkerat fick ha karta!!). Efter det så körde vi in till malmö och fixa lite på banken och lukta på parfymer tills sanja kom in. Då stack simon och jag, sanja och så småningom josefin köpte massa skit till Carry-me. Vi kom på så sjukt fina modeller, ska lägga ut på bloggen så fort vi har fotat dem. You're gonna love it. Aja, vi va även på ikea och åt korv haha, och köpte 12meter presentpapper... Mysko haha. Nä men det är till vår monter till mässan den 26, hjälp på torsdag alltså.

Sen stack jag och sanja och gjorde lite smycken och sen körde hon mig hem. Jag käka lite, tog ett bad och somnade. Vaknade typ för 30min sen =(

Simon kommer hit om en halvtimme typ, vi ska chilla lite. Båda två är helt förkylda och trötta så kommer säkert däcka i sängen. Jag ska försöka tvinga honom att se robinson med mig, det är ett måste ju!! Fast han kommer bara vilja se skräckfilm, blää.

Så, vilket långt inlägg. Nu vet du vad jag haft för mig hittills i helgen pappa =)

To be

Såg precis det senaste avsnittet av Grey's. Det var supersorgligt och det var nog precis vad jag behövde. Lite sorglighet så att man inser hur bra man har det. Trots att matteprovet kunde gått bättre, och trots att jag precis käkat så mkt kladdkaka att jag håller på att somna så har jag det så himla bra. Alla mina vänner och min familj är friska, jag har aldrig mist någon jag verkligen verkligen älskat. Och det är det som betyder ngt <3

Ibland är allt perfekt

UNDERBAR träning idag. Allt gick skitbra och efteråt kändes det helt enkelt toppen. Nu har jag duschat och rakat benen, smörjt in mig och fönat håret. Har satt på mig mina favvo-mjukiskläder och nu sitter jag i sängen med slumdog millionaire redo på skärmen. Kladdkakan jag bakat står i ugnen och är klar om några minuter. Behöver jag säga att livet är snudd på perfekt just i detta ögonblick?

Äh

Efter att ha kollat på du är vad du äter är jag plötsligt inte längre lika sugen på godis, nu känns det snarare som att träningen kallar. Tänk vad bra tv kan va ibland!

Mattebajs

One out of two. Japp, nu är det bara ett matteprov kvar och även om detta inte gick toppen direkt så är det iaf avklarat. Om det går bra imorn har jag kanske chans  på vg/mvg. Hoppas det iaf!

Idag har jag en riktigt ledig dag. Så jobbigt ledig är jag att jag inte har ett dugg att göra. Och jag är inte den som vill ligga framför teven en hel dag, det känns så meningslöst. Så nu ska jag försöka komma på saker att göra, tror det får bli som alltid; träning och förhoppningsvis solning! Nä, nu plingar mikron så maten är väl klar. Toodles.

Tjoho!!

sol, svett och skratt. Så kan jag sammanfatta denna underbara dag. Det är konstigt egentligen hur mkt roligare och lättare allt blir med lite sol. När jag och amanda cyklade (att amanda cyklar är ett vårtecken i sig) hem från skolan så kom vi på att det är ca två veckor till påsklovet, och när vi börjar igen är det ungefär en månad till prag. Efter prag är det en vecka (!) till studenten! AH, underbart är ordet.

Nu blir det sängen och massa tv hihi, bästa sysselsättningen på kvällarna. Dessutom ska jag plugga in mitt snack till debatten imorn, är debattledare så slipper förbereda en massa argument =)


SNART SOMMAR!!


På beordran av pappa

Sitter och chillar med josefin och matteböckerna. Vi halvpluggar i sängen fast det går inte så bra för nån av oss. Jag har sedan länge gett upp hoppet och josefin gör mest fel hela tiden. Aja, prov imorn och fredag sen slipper man det på ett tag!

Idag har det vatt jättefint väder hela dagen, underbart! Soligt, hyfsat milt men tyvärr lite väl mkt blåst. Frös lite när jag cykla till skolan men hemvägen var underbar =)

Nä, nu ska jag kränga på mig träningskläderna sen blir det hårdförbränning så man kan glömma matteskitet.

Beslut

Hejhej!

Sitter hemma hos pappa och skriver lite. Stack hit direkt efter skolan och satte igång med matten med min syster. Hon lämnar för NY imorn så tänkte passa på att umgås lite. Här har det blivit god mat och en och annan chokladbit, mums!

Idag har jag sett till att ändra min ansökan med, numer står arkitektutbildningen högst på listan. Har läst ganska mkt om det, både arkitekt och jurist och detta känns som rätt beslut. Iaf i nuläget. Men som ni vet så ändrar jag mig ungefär varje dag så vi får väl se vad det blir i slutändan.

Nu ska jag fortsätta med matten (och chokladen)! Sticker nog hem om en timme, får se om jag tar en runda till gymet då. Det känns som det faktiskt, är rätt sugen på det och dessutom börjar jag inte förrän elva imorn. Härliga tider!

Hjälp!

Matten har jag lagt på hyllan, jag orkar verkligen inte räkna mer! Nu sitter jag och försöker skicka en anmälan till universitet i höst, ska kanske läsa juridik i lund. Tänkte iaf anmäla mig, sen får jag se hur jag gör när det väl närmar sig. Men det är inte så lätt att få rätt på allt skit i anmälan så nu känns det som jag ger upp, mamma får hjälpa mig sen istället. Just nu är jag jättesugen på varm choklad och en bra film, problemet här = har varken en bra film eller nån oboy hemma. Aja, får se vad jag kan hitta i skåpen!

Sovmorgon?

Vaknat efter en orolig natts sömn, först hade jag en knäpp dröm om att jag och Simon var förlovade så jag fick en superfin ring. Mysko men det var rätt mysigt haha. Den andra drömmen var dock inte lika trevlig, handlade om en liten flicka som sprang runt och mördade alla. Jag hann inte bli mördad (såklart) men den slutade med att hon kom in i mitt rum och jag låg i min säng och gömde mig. Så när jag vaknade var det lite läskigt för jag låg exakt så som drömmen slutade, som tur var fanns där ingen blodtörstig tjej iaf!

När jag har sådana drömmar känner jag mig inte direkt utvilad på morgonen. Hade egentligen velat sova längre men det gick lix inte! Aja, kanske bäst att stiga upp ändå. Ska strax sätta igång med matten, vill försöka bli klar med ett kapitel till nu på förmiddagen.

Jag har verkligen varit sjukt flitig denna helg. Har tränat massor, städat mitt rum, umgåtts med familj och pat och josse, räknat matte och helt enkelt gjort allt jag skulle göra. Det känns riktigt bra!

Eleven o'clock

Har precis sett en fantastisk film med mamma, Cassandra's Dream heter den. Riktigt bra var den, den innehöll verkligen allt! Att det dessutom snackas härlig brittiska gör ju inte saken sämre. Verkligen en superfilm.

Blir en tidig kväll, jag ska strax lägga mig i sängen och sedan får teven bli min underhållning resten utav kvällen. Känns lite trist eftersom jag är ledig imorn men men, när min plan för kvällen blev sjuk så får man underhålla síg själv =)

Imorn blir det plugg, träning (som jag för övrigt var grymt aktiv på idag) och kanske träffa babe om han blitt lite friskare. Vill ha min studentklänning ju! Den har kommit nu så den är hemma hos simon, onödigt frustrerande att ha den liggandes där.


Ewan McGregor och Colin Farrell i Cassandra's Dream

Det går framåt

Jäklar ja vad jag och josefin har räknat idag. Ett helt kapitel flöt förbi utan några större problem. Jag tror vi är ganska lättade båda två. Har även hunnit med att käka frukost, lunch och middag redan så nu har jag inte så mkt att göra. Ligger i sängen och chillar lite, ska snart ringa simon och se hur han mår. Om nån timme blir det träning, vad som händer ikväll får vi se. Är iaf ledig imorn, sjukt härligt.

Sleepy sunday

Hellu!

Sovit alldeles för länge denna gråa dag. Har alldeles för mkt matte att räkna och har alldeles för lite lust för att göra det. Dessutom är simon alldeles för sjuk för att hitta på ngt ikväll. Jahapp, detta kommer bli en riktigt tråkig dag.

Toodles

Det var helt underbart att träna. Precis lika underbart som jag tänkt mig. Det kan bero på att jag jämför det med att sitta och plugga matte, men vad spelar det för roll. Underbart var det i vilket fall som helst. Nu sitter jag hemma hos pappa och är mätt och belåten. Mycket god mat i form utav ungsstekt falukorv och mos har det bjudits på. Mums! Ska strax bege mig hemåt igen, dumpa av matteböckerna och dra på mig lite trevligare kläder. Ikväll ska jag träffa pat och josse, mysigt. Inte träffat nån av dem på år och dar! Pusshaj


Mycket riktigt en bild som pappa tagit!

Blä

Man blir verkligen matt när man märker att man inte kan någonting alls. Jag har inte ens tatt mig igenom ett kapitel för det blir fel hela jävla tiden och jag har verkligen ingen aning om hur man ska räkna. Attans man borde ha följt med på mattelektionerna trots allt.

What a beautiful mornin'

Helt underbart att vakna upp till en strålande sol! Har redan satt mig på balkongen med solbrillor och mattebok. Känner mig hyfsat frisk så det känns som att denna dagen kommer gå galant. Ska försöka ta mig igenom matteboken nu, chilla lite i solen och njuuta. Vid tolv-ett blir det till att räkna som en galning och ikväll blir det träning! Låter som en helt perfekt solig lördag tycker jag.

Igår var mys. Vi såg twilight hemma hos simon med gurka och morötter och dipp. Åkte hem ganska tidigt för både simon och hans kompis gör det där CAE provet idag. Lycka till babe!

Nä, nu kallar solen bakom ryggen på mig. På med lite gärdestad, fram med matteboken. Ah, vilket härlig dag.

Lite bättre, lite roligare

Fredagkväll och jag sitter och väntar på att josefin ska hämta upp mig. Vi ska hem till simon och kolla lite film eller så. Ska bli riktigt skönt att komma ut lite, så blir nog hur kul som helst. Sova hemma dock, för simon ska upp tidigt imorn och skriva prov. Imorn blir det förhoppningvis träning och massor av PLUGG. Matteprovet börjar närma sig så jag kan nog tyvärr inte bortse ifrån det längre..

Hoppas ni har en rolig kväll, cause i will.

Helg

Jaha, då var det helg då! Inte något jag kommer märka av direkt eftersom jag legat hemma hela veckan ändå, så blir mest bara en fortsättning på det. Idag mår jag iaf lite bättre, var ganska nära på att sticka till skolan idag men det var nog ändå bäst att jag stannade hemma. Har fått hem min mattebok nu iaf, så nu har jag ingen anledning till att låta bli att plugga längre..

Idag ska jag försöka ta mig ner till gymmet en stund, skönt att röra på sig lite ju. Vad som händer ikväll har jag ingen aning om, får se om jag träffar nån eller bara ligger hemma. Imorgon blir det fedeplugg iaf!!

Höres later!

Tråkigt

Det snöar som fan och här ligger jag helt igentäppt i sängen. Planerar att stanna här resten av kvällen med tv:n som enda sällskap. Satc på trean nu, greys på femman snart. Jo, jag kanske överlever ändå.

Sjuk!

Jaha, då var man sjuk igen då. Samma som tidigare, huvudet, halsen och ögonen. Det är så tråkigt att ligga hemma och inte göra ett skit. Hade såklart kunnat räkna matte, vilket behövs, men det har jag inte direkt lust med.. Hoppas jag blir frisk typ imorn så jag kan hitta på ngt kul i helgen. Blir en lång helg för jag är ledig på måndag =)

Nu ska jag lägga mig igen och glo på tv kanske, woho.. Sorgligt, jag vet!

Miss it like crazy


Jag saknar Kreta och längtar till sommaren! (fan vad bleka vi var haha)

UF - ung felaktig verksamhet

Jag skrev ju som sagt ett klagobrev till UF där jag förklarade hur missnöjda vi var med hur man placerat ut oss företag till mässan den 26 mars. Idag fick jag ett svar och blev så arg när jag läste det! För det första verkade de inte överhuvudtaget bry sig om vad jag skrivit, och för det andra skrev de till mig som om jag vore ett idiotiskt litet barn på ca fem år. Och de säger att DE tror på människor och deras entreprenörsanda, att de satsar på unga människor som vill få utlopp för sina idéer och sin energi?! Vet inte hur jag ska driva detta vidare men ge upp ska jag i alla fall inte!


Tummen ner för UF!!

Fettisonsdagen

Grattis sis =)

Vaknade hos baby imorse och kände mig sjuk sjuk sjuk. Så han körde mig hem till syrran istället för skolan, hon fyller ju år idag. Så det blev lite firande sen sov jag vidare där ett tag. Vi har suttit och kollat på kartor hela förmiddagen för hon reser till USA  nästan vecka. Satan vad stort USA är alltså! Alla 51 staterna hittade vi med, duktigt. Visste du att Puerto Rico är en stat i USA? Nej, det visste inte vi heller!

En promenad ner till ribban hann vi oxå med, kallt men ändå ganska mysigt. Efter det har det mest blivit mat och onyttigheter, så nu är jag ganska sugen på att ta mig ner till gymmet och träna lite. Vet dock inte hur det blir med förkyldningen och bihålorna, men kan väl inte va nån större fara! Om det blir skola imorn vet jag inte än, men känns hyfsat bra just nu iaf. Hade verkligen behövt gå dit men ja, vi får se.

Vardagsmys

Snart kommer simon och hämtar mig, vi ska hem till honom och se film eller ngt. Det är så himla svårt att hitta tid till varandra när skola, jobb, träning och kompisar hamnar emellan. Men vi gör vårt bästa! Man får helt enkelt försöka hitta mer tid än vad finns, mer gemensamt ledig tid. Inte lätt men sant.

Imorn fyller sis år så blir firande där, super! Til then, ciao. (Hej pappa!!)

Tjo vad det viftar

Mina ben är så trötta! Förstår verkligen inte varför men det känns som jag inte kommer kunna röra mig på flera dagar. Måste ha sovit konstigt eller ngt.

Imorse var det riktigt nära att jag stannade hemma, kände mig lite halvsjuk och då är det vädigt lockande att stänga av klockan och sova vidare. Men jag valde trots allt att stiga upp och det var nog rätt val, var ju rätt chill skoldag så. Fast en ganska lång sådan med, först vid fyra tog jag mig hemåt. Blev ganska mkt UFsnack och han även skicka iväg ett brev med klagomål till UF, hihi undra vad de säger om det.

Idag ska jag försöka ta mig bort till mobilia och fixa min jacka som gått sönder, utöver det har jag väl inga planer. Får se om jag hittar på ngt kul ikv, annars får det bli gym. Nu ska jag ta och göra en religionsuppgift och sedan kanske sova lite, bye bye.

Frieri?

Läste nyss min mail. Ett mail hette baby och kom från en random kille, lite mystiskt tyckte jag. Öppnade det dock och det visade sig innehålla ett frieri till mig med en frågeställning om jag ville leva ett liv med honom i paris. Haha, ja det kanske vore något... Skämt åsido, men vilket knäppis gör sådant?


Skrattretande

Det är rätt komiskt att läsa amatörmodebloggar. Man kan få sig ett gott skratt när tjejen i parallellklassen tror hon är nya Elin Kling och skriver om alla kläder som är inne, sina nya inköp och vad som är såå hett i sommar. Ah det stör mig samtidigt som det roar mig!

Nu ska jag glo på RAW och sedan blir det nog duscha och sova. Pussaa

Sjuk igen...

Vaknade med jobbig huvudvärk och var alldles svimfärdig. Stack till skolan ändå för att göra min redovisning, men stack he och sov direkt efter. Nu mår jag lite bättre men fortfarande är huvudet tungt och jobbigt. Ska bara stanna i sängen hela kvällen, får se om det blir skola imorn ens. BLÄ på detta!!

Goodbye my lover

Ännu en söndag till ända. Dagen har spenderats ca 90% i sängen, men vafan i like it. Har blivit plugg, greys och käk. Bra blanding! Lite träning hann jag oxå med nu på kvällen, det kändes faktiskt riktigt bra och roligt. Har ju inte tränat fre/lör och jag behövde nog den pausen för nu är all motivation och längtan efter träningen på topp! Lovely.

För en timme sen eller så satt jag och snacka med Josefin i telen. Egentligen skulle vi gå igenom redovisningen till imorn och förbereda oss lite. Men som vanligt gled samtalet rätt snabbt in på annat.. Bla så blev det en lång diskussion om hur en viss person lever sitt liv och det är hemskt hur maktlös man känner sig ibland. Denna personen är  helt underbar, men hon förstår inte alltid det själv. Om du läser detta, vilket jag tror du gör, så tro inte att vi inte stöttar dig. För det gör vi, always. Men du måste berätta för oss hur du känner, annars är det inte så lätt att ordna saker. Du är inte ensam. Du behöver inte fixa allt själv. Vi finns här. Och vi saknar dig!

Slut på funderingar, over and out.

student!


Studentklänningen fixad, nu får den tredje juni komma vilken dag som helst! Ska ner till gymmet och trimma så att man ser fab ut när dagen väl kommer hihi.

Greys

Jag vet, jag borde plugga. Men saken är att jag råkar sitta med greys anatomy säsong 1-3 och då är det svårt att göra annat än att glo på det. Jag försöker dock kompromissa och se ett avsnitt, plugga lite, se ett avsnitt, plugga.. Ja, ni fattar. Planerar att fortsätta såhär resten av kvällen, härligt.

Söndagar suger

Åh! Pluggsöndag igen, i dont want to. Sitter i sängen och försöker få ihop en någorlunda redovisning tills imorn. Den är inte alls bra, och det jobbiga är att jag inte ens har börjat lära mig den än.

Har startat dagen med att slökolla på låt den rätte komma in. Den var inte alls särskilt bra utan tog mest en massa tid från min pluggning kändes det som. Simon ringde precis och sa att han hade mina nycklar, tydligen hade jag lagt dem i hans ficka igår när vi var ute. Så typiskt alltihopa! Har varken extranycklar till cykeln, skåpet i skolan eller huset. Aja, får väl lösa sig på ngt sätt.

Hela helgen har blivit en seg massa. Ätit sjukt onyttigt, varken tränat eller pluggat. Ikväll ska jag nog ner till gymmet iaf, och nu måste jag ta tag i pluggningen! Ses.

Godkväll

Hej hej!
Har lagat mat och efterrätt med mamma och syster hela eftermiddagen. Nu är det strax dax för gästerna att droppa in :) Känner på mig att det kommer bli en helmysig kväll. Får se om jag stannar här ikväll, drar ut eller åker hem till simon. Only time can tell!

Ojoj

Inte blivit mkt skrivande här nu, har helt enkelt haft fullt upp med annat! Sis har ju kommit hem och det är jättekul att få umgås med henne. Idag har vi varit uppe i stan och shoppat lite vårkläder, inte mindre än tre jackor. En till mig och två till Sofie! Jag har ju inga pengar men fick halva jackan i tidig födelsedagspresent så kändes jättebra. Behövde verkligen en ny snygg jacka.

Igår blev en lugn dag, eller ja inte i skolan för där var det fullt upp, men på kvällen blev det godismys med familjen. Åt en massa, spelade kort och kollade på så ska det låta. Riktigt längesen jag bara var hemma en fredag. Idag ska vi ha kalas för sis, så släkten ska komma hit på mat och så. Simon ska oxå komma så blir nog hur bra som helst.

Nu ska jag hoppa in i duschen och fräsha upp mig, puss hej.

Äntligen

Det känns så skönt att denna dagen snart är slut. Inte för att jag är trött på att ha pluggat så mkt som man kanske skulle kunna tro, utan för att jag efter denna dag slipper ha ångest över att jag inte pluggat alls. Imorgon är det lix kört ändå, slipper jag tänka på det. Jag vet inte vad det är men jag kan helt enkelt inte koncentrera mig på pluggandet, så då känner jag att det är bättre att skita i det. Ska gå ner till gymmet lite istället och släppa tankarna på icke-plugg. Det är alltid så skönt att "träna av sig" och man blir alldeles matt och nöjd. Hela kroppen blir verkligen tillfredsställd! Älskar att vara helt svettig och veta att man har pushat sin kropp till det yttersta, det är ett ögonblick då jag är riktigt nöjd med tillvaron. Dags att uppnå det nu!

Another day in paradise

När jag vaknade imorse så var det underbart väder, solen sken och det såg så himla vårigt ut. Efter några timmar i skolan har dock allt förändrats, grått, blåsigt och kallt som tusan. Åh jag hatar det! Fast det är iof ganska bra, för idag är det pluggedag och det är alltid lättare att stanna hemma och plugga när vädret suger.

Ska ta mig en macka nu, sedan blir det plugg för hela slanten! Och btw, sanja har sex på jobbet :(

Goodnight

Jag och mamma har precis sett klart narnia, prins caspian. Den andra filmen i historien då, och den är faktiskt ganska bra. Eller ja, lite fjantig och så men ändå gullig. Och caspian själv är sjukt snygg haha!

Imorgon blir det skola till två, sen är det bara att rusa hem och plugga som en galning. Har slappat dessa dagarna när jag borde pluggat så får ta allt imorn. Aja, ska nog gå bra. När provet är gjort så är det ju nästan helg, underbart. Så ska nog klara detta med. Nu ska jag ta och sova, godnatt.


my own prince <3

Orättvisa och beskattning

Gå in på www.carryme.blogg.se och läs om hur orättvist behandlade vi har blivit! Det är helt sjukt faktiskt. Är arg som ett bi nu. Att man dessutom sitter och försöker plugga inför ett av de tråkigaste och svåraste proven under året gör ju inte saken bättre. Att det inte kom ut ngt nytt avsnitt av gossip girl gör allt ännu värre. Arg, argare, jag! Känns som ett bra tillfälle att kila ner till gymmet, hoppas jag är ensam så jag inte råkar slänga en hantel på ngn. Ses om en timma eller så!!

Tjoo

Låång skoldag, hem och plugga. Har visserligen inte pluggat särskilt mkt men det känns som en evighet av tråkigheter. Borde fortsätta en timme till, sen blir det gym eller tv. Undra vad som vinner...

Kanske är carry-me verkligen för mig trots allt?

Hejhej! Har precis segat mig hem från pappa och sis, skitkul att träffa henne. Fick ett jättefint armband från marc jacobs som jag verkligen älskar. Så nu har jag två jättefina och älskade armband från båda mina jättefina och älskade systrar :) Detta var ett svart läderarmband med en silvrig metallplatta med texten serva me, serva bo te ingraverad. Ungefär rädda mig och jag kommer rädda dig. Blev jätteglad för det iaf! Mitt andra armband som jag fick i julklapp är i lite annan stil, det är ett enkelt charm club armband från thomas sabo. Änsålänge har jag bara köpt en berlock till det, en platta med texten je ne regrette rien som jag köpte när jag var i paris. Det betyder jag ångrar ingenting på franska och det är verkligen så sant. Kan vara bra att bli påmind om det ibland!

Hihi

Titta vilken söt pojkvän jag har!


Sömnigt

Åh nej nej nej!! Somnade när jag kom hem från skolan så nu har en massa timmar gått åt ingenting. Onödigt eftersom jag verkligen behöver sätta igång med pluggningen nu. Fast gör iof inget om jag skjuter på det lite, kan ju ta det ikväll eller så.. SKa hem till pappa om nån timme och träffa sis som har kommit hem från paris. Ska bli kul att träffa henne.

Såg ju som sagt PS I love you igår, och jag måste säga att det var den sorgligaste filmen jag sett på riktigt länge. Grät mig igenom hela, från början till slut. Den var verkligen helt underbar! En riktigt feel-goodfilm trots att man grät så mkt. Se den om du inte har gjort det :)

Jag vill ha Orlando Bloom, mitt beroende börjar komma tillbaka! I typ fyran till åttan  var jag besatt av honom, han är ju så snygg. Och nu är han helt plötsligt snyggare än någonsin, orättvist..


Skola!

Sitter i skolan nu och håller på att skriva ett arbete om Area 51! Det är ganska spännande faktiskt, men inte tillräckligt för att hålla mig koncentrerad... Har ju redovisat med UF idag, det gick faktiskt skitbra :) Vi var grymt duktiga! Nu ska jag strax "ta lunch" haha, makaroner och köttbullar är MUMS!

Kvällsnöje

Kvällen har jag ägnat åt att träna och duscha, och nu ska jag se PS. I love you! Ska bli mysigt, sen blir det sova eftersom jag ska upp tidigt imorn och ha redovisning (www.carryme.blogg.se!)


Världens snyggaste par


Miranda Kerr och Orlando Bloom måste vara två av de snyggaste människorna som finns, vilket perfekt par!

Sommaren

Kom på mig själv med att sitta och längta efter sommaren. Värme, ledighet och sol. Kan inte bli bättre! Kollade lite bilder från kreta i somras och upptäckte att vi bodde i ett paradis! Titta bara på dessa bilder


Havet var underbart!


Den mysigaste gata jag nånsin gått på


Maten var det ju heller inget fel på, detta hade jag kunnat äta varje dag för resten av mitt liv. Med lite tsatziki till då!

Söndag!

Igår blev en mysig kväll med simon, vi bara slökollade på tv, var ju enormt många kassa filmer igår. De bara avlöste varandra! Aja, mysigt var det iaf :)

Mamma och pappa kom och hämtade mig för nån timme sen, och nu har jag satt mig och försöker få klart presentationen till imorn, den med UF då. Det går väl sisådär, men har hela dagen på oss så whatever.


RSS 2.0