Duktig

Har bakat två goooda cheesecakes till mamma nu, hon bad mig innan idag för att hon behövde dem till jobb imorn men själv inte hinner baka. Det var verkligen nära att jag glömde, vilket jag alltid gör, så snacka om att jag är stolt över att jag kom på det! Det var i sista minuten för baby kommer och hämtar mig snart så ska vi hem till honom. Imorn blir det en lång plugg och förberedelse inför vår redovisning med UF. Vi kom ju vidare i tävligen bästa UF så nu ska vi försöka göra vårt bästa. www.carryme.blogg.se kika in och titta vetja :)

Dagen-efter-trötthet

Höll på att somna hemma hos pappa efter maten, herregud vad seg och trött jag är! Inte så konstigt kanske för var ju ute och dansa hela natten och sov bara sex timmar på det. Men jag har verkligen ingen lust att sova för klockan är ändå sju och nått ska jag väl hitta på ikväll. Tror jag ska hem till oscar lite, vill ju träffa älskling och han skulle va där. Jag kommer somna i soffan men skitsamma det kan bli mysigt ändå.

Nu ska jag nog ta och fräsha till mig lite, har solat så är svett. Mitt hår hade behövts tvättas men det får bli en annan dag, jag orkar helt enkelt inte.


Min nya bikini som kom hem med posten igår, visst är den söt?

Gårdagen

Igår var det ju fredag och utgång. Hade riktigt kul hela kvällen, först middag och förfest hemma hos andy som blev riktigt lyckat. Och så småningom blev det kb, hade skitkul! Fast fick stå i kön flera ggr för andy fick inte komma in först. Vakter är riktiga idioter asså, men men han kom in sen så :) Bra folk, mkt folk och bra musik gjorde det till en toppenkväll. Idag mår jag inte toppen tyvärr, mitt huvud är så tungt och allt är segt. Får se vad jag hittar på ikv, no idea!

Svett är härligt!!

Jag älskar att träna! Då känner man verkligen att man lever. Efter en tur på gymmet känns allt så mkt lättare och fräshare även om man dryper av svett. Åh nu mår jag verkligen bra. Hårt träningspass bakom mig, fredagen och pengar framför mig. Kan nog inte bli så mkt bättre faktiskt :) Och på söndag kommer min syster hem från paris med ju, ska bli jättekul att träffa henne. Allt är på topp helt enkelt!


It's just fact

Shopping gör mig lycklig.

Helluu

Vad seg jag varit här då! Senaste dygnet har gått åt att mysa med älskling och äta, i princip. Idag efter skola och träning råkade jag somna några timmar så nu är jag bara rastlös och seg. Kommer bli svårt att somna inatt! Borde egentligen öva på en redovisning nu men får skjuta upp det lite eftersom jag inte har lust. Ska sätta mig framför teven och dega ner mig totalt istället, behövs en dag som denna.

Ibland går det inte

Fyy för skolan, jag har ingen lust alls att plugga. Det går bara inte! Får inget gjort, utan hittar annat att göra hela tiden. Jag borde skaffa ett helt tomt rum där det bara finns ett bord, en stol och en lampa. Inget på väggarna och inget fönster. Det är nog min enda räddning just nu, alltså är jag kööörd.

Får nog köra snabbpluggning, och bestämma mig för att satsa lite lägre på detta provet. Hm, vg är ändå OK!! Nä, ska läsa sista kapitlet en gång och sen göra några uppgifter, sen får det vara nog. Har träningsabstinens, måste få svettas lite snart. Hoppas jag hinner ner lite idag!

 

Ny dag, nya tag

Lång skoldag som fylldes med skratt och sexskämt. Marina är snuskigast :( Nu måste jag fortsätta med pluggandet, sista denna veckan! Höres

Åh!

Det är tröttsamt och tråkigt att plugga, om det var ngn som tvekade.. Nu är jag iaf klar för dagen, jippie. Ligger nerbäddad i sängen och kollar på satc, perfekt avslutning på en jobbig dag. Imorn blir det mer plugg men sen ska jag ha paus!!!!

Har börjat tänka lite på vad jag ska göra efter studenten, det allra bästa hade varit att ha ett jobb under sommar och höst för att kunna resa lite till våren och sedan jobba mer under nästa sommar så att jag kan flytta hemifrån lagom till nästa höst, då jag oxå vill börja plugga igen. Får se hur det går med det, men jag tycker det hade vatt perfekt! Vill försöka resa till asien/oceanien tror jag.

Nog om det, nu ska jag njuta framför teven!

Plugg, lugg, ugg, gg, (gul), (pul)

Tänk vad många positiva ord det kan komma ur ett sådant negativt ord som plugg! Men ja, tyvärr är det det första jag sysslar med, pluggar. Det är segt och blir fel hela tiden! Råkade somna en timme med ju, skönt men onödigt. Så nu är jag seg och i stort behov av att fortsätta plugga, känns som vardagskänslan kom tillbaka på tok för snabbt efter lovet..

Igår var jag på bio som sagt (tror jag sa det iaf),  vi såg Friday the 13th och den var hemskt dålig. Allt som hände var att folk dog, utan någon som helst mening. En psykopat gick runt och mördade dem på alla möjliga vis, och när alla var döda var filmen slut. I princip! Se inte den. Men förrutom att filmen sög var det hur trevligt som helst, vi var ett par stycken och jag älskar den där biokänslan! Att älskling var där gjorde ju allt lite bättre, alltid mysigt att ha ngn att gömma sig i när man ser skräckfilm.

Nä, back to plugg.

Dessa problem

Hur kommer det sig att man har en garderob full med kläder men inget att ta på sig?


Update

Träningen gick bra, jag läste finansiering samtidigt haha. Har hunnit med att äta tacos framför både teven och datorn oxå, grymt gjort! Spillde inte alls hihi.

Nu ska jag kolla på aladdin och sedan blir det dusch! Får se om jag hinner med solningen med, det är ju kallt och blåsigt ute.


Found it!

Jag hittade äntligen min mobilsladd, på ett mkt dåligt ställe nergrävt under alla skolböcker. Precis som jag skulle leta bland dem på ett lov lix!
Nu ska jag fortsätta plugga i MAX en timme till, sen blir det träning och solning hihi. Puss!


Söndag

Det märks att det är söndag idag. Hela känslan av att man har alltför mkt plugg att hinna med, segheten när man borde gå ner och gymma och det där stökiga rummet. Helst av allt vill jag ha onsdageftermiddag nu, färdig med provet och redo för helgen! Men nä, istället borde jag sätta igång att göra uppgifter och skit. Jag är så redo för studenten!!!!

Förresten så har baby kommit hem nu, vi ska nog på bio ikv eller ngt. Mysigt!! Ska pussa sönder honom :)

God morgon!

Så här tidigt har jag nog inte varit uppe på hela lovet, men sista dagen brukar alltid bli sådan. Man ställer klockan för att hinna med allt man borde gjort tidigare på lovet. Själv har jag ju min kära sammanfattning att fortsätta med.. Vill egentligen bara sova vidare, drömde att jag hade fått en egen lägenhet, det var underbart! Men men, back to reality. Idag kommer baby hem oxå ju, perfekt!

Bedtime

Både josefin och elin har kört hem, massa snö på vägarna så de våga inte vänta längre. Bor ju på landet bägge två! Nu ligger jag i sängen och myser, sista natten utan baby! Åh längtar efter att få krama honom hihi. Nä, nu ska jag lägga ner datorn och krypa ner under täcket. Lång dag imorn med plugg, träning, solning och ÄLSKLING.

Ohja!

YES, äntligen klar med att sammanfatta två kapitel så imorn har jag bara ca 10 sidor att skriva samman. Grymt bra för att vara en lördag! 25 sidor blev 4,5 sida, mkt lättare att plugga på ju. Nu ska jag äta tacos, mums. Sen blir det träning och melodifestival med elin och josefin, myyys.

Wtf

Var fan kan min mobilsladd vara??

Har nu kämpat och skrivit sammanfattning på ett av de tre kapitel jag har prov på. Känns helt okej, jobbigt men det går framåt iaf! Ska fortsätta och skriva fram tills maten vid sex tänkte jag, sen får det vara nog oavsett hur mkt jag har kvar. Det finns faktiskt en gräns för hur länge man orkar plugga en lördag. Wish me luck!

Datorn som hjälpmedel

Visst är det smidigt att skriva sammanfattningar på datorn, det går ju både snabbt och man slipper kramp i handleden. Men en jobbig sak är att när man skriver snabbt så blir det alltid felstavningar på orden, bokstäverna byter lix plats. Så när man ska läsa vad man skrivit fattar man knappt nått. Ett ord som blir fel hela tiden för mig denna eftermiddag är ordet kalkyl. Jättejobbigt ord att skriva snabbt på datorn!! Och i just det jag skriver om så används det ordet i typ varanann mening, man kanske borde förkorta det till kk?

Plugg-paus!

Hej allihopa!

Idag har jag bestämt mig för att plugga, det bara måste gå! Änsålänge har jag läst 2 av 3 kapitel en gång. Känns inte jättebra men det är iaf ngt. Det är ju trots allt lördag och jag har nog aldrig i hela mitt liv pluggat på en lördag, så allt som görs idag hamnar på plussidan på ett sätt.

Det tråkiga med hela pluggsitationen är att jag precis insett hur mkt jag har att göra. Och det gör mig lite less, jag menar jag har haft en hel vecka på mig att göra skitet men jag börjar nu?! Att jag aldrig lär mig.

Om ni undrar vad det är jag fasar så inför att behöva plugga så är det finansiering och kalkylering, och ja det är precis lika tråkigt som det låter. Nu måste jag ta tag i mig själv och läsa det sista kapitlet med, sen blir det sammanfattning på datorn! (Varför är det alltid roligare att plugga "på" datorn?)

(har fortfarande inte hittat min mobilsladd!!!!)

Frustrerad

Åh!! Ni vet när man letar efter ngt men inte kan hitta det? En sådan där sak som inte har en riktig plats, ja asså just nu hittar jag inte sladden till min mobil så att jag kan överföra bilder. Var ska man egentligen förvara en sån för att inte bli av med den, ngt skrivbord har jag ju inte. Iaf så brukar jag ha den i en låda vid sängen, men så VET jag att jag har lagt den på ett annat ställe, ett ställe som jag tyckte va bättre att ha den på för jag glömde alltid var den låg. Men nu kommer jag inte alls ihåg var det nya stället är utan rotar i den jävla lådan där den brukar ligga. Frustrerande javisst! Varför ska man alltid flytta saker till bättre ställen när man ändå går och glor på de gamla vanliga ställena????

Fika och umgänge


Nu blir det "fika" i stan med the oldies och sedan hem till andy tror jag. Vill inte ut i kylan dock!

Att lukta vitlök

Det är egentligen mest synd om de man umgås med. För själv luktar man ju inte det! Och det konstiga är att om man själv ätit vitlök, och de man umgås med oxå har ätit vitlök, så luktar man inte att de luktar vitlök heller :)

Gråhet

Det snöar, det regnar och det töar. Vädret kunde inte varit tråkigare! Men, det är ju trots allt februari så man får väl ha lite tålamod med det hela. Tänk att vara utomlands nu, let's say egypten. Verkar helkul där, vill dit i höst. Den som lever får se!

Papi är påväg hit med grekisk mat, mums. Ikväll blir det chill med några stycken, får se vem som fastnar på kroken.

I really should

Åh jag borde verkligen plugga nu. Har jobbigt prov på onsdag som kräver minst tre-fyra pluggdagar, men det ligger lix inte i min natur att plugga en fredag, lov dessutom. Men men, får väl glädja mig åt att träningslusten ökar när pluggverkligheten kommer fram. Så nu ska jag ner till gymmet och svettas, finansieringen får vänta!


God morgon

Igår blev en rolig dag faktiskt, körde till mormor i snöslasket vid halv tio. Städade och umgicks där hela förmiddagen och var väl hemma igen vid tre. Stack och solade innan jag hämtade upp pat för en liten runda, vi körde bara runt och snackade. Alltid trevligt! Sen blev det tyvärr inte så mkt mer gjort hihi, chillade här hemma bara.

Strax är det dags för frukost, gott för är hungrig som fan! Jag och sofie sitter och försöker fixa ihop lite folk som vill spela badminton med oss, inte världens lättaste uppgift tyvärr. Vi vill lix ha folk som kan spela, blir så jobbigt annars. Nä, dax för frukost nu, sen blir det nytt avsnitt av greys, yummie!

Onsdagen

Idag har jag mest suckat och segat. Läst ut en bok, tränat lite, ätit laktrits. En riktigt seg dag som jag ångrar att jag inte spenderat framför läxböckerna.. Men men, inte varit sugen på nått alls idag. Imorn ska jag iaf köra hem till mormor och hjälpa henne lite, blir ett trevligt avbrott i lov-segheten.


Blä

Segisdag, räkna inte med något underhållande från min sida idag.

God only knows what I'd be without you

Kom att tänka på en sak. Igår när vi dansade och så, så ser man vissa människor som är så sorgliga. Människor som är arton år gamla, inne på det nittonde, och fortfarande håller på och dansar/kråmar sig/lämnar ut sig och ser allmänt horiga ut! Det är så man tycker synd om dem! De beter sig om de vore fjorton och det enda roliga i livet var att dansa med så många killar som möjligt. Och jag menar inte dansa i sig, för det är absolut inget fel med att dansa och ha kul med killar. Men sättet dessa tjejer gör det på, det är det som är sorgligt.

Samtidigt så blir jag rädd, för jag menar tänk att jag varit likadan en gång i tiden! Visserligen inte riktigt lika, ja låt mig säga äcklig för det är så jag ser på det, men ändå lika utelämnande. Så patetisk och vilse, så jävla beroende av att få uppmärksamhet. Ja, jag blir rädd!

Jag ändrade inte min livsstil förrän jag träffade baby, han fick mig att förstå att det finns viktigare saker i livet. Herregud jag vågar knappt tänka på hur jag hade varit nu om jag inte hade träffat honom! Förhoppningsvis hade jag förstått alltihopa ändå, i sinom tid, men man vet aldrig.


Long long time ago...

Vardagens jobbiga problem

Sitter här och kan inte bestämma mig för om jag ska gå ner till gymet eller se en film som börjar nu klockan nio.. Jobbigt att ta beslut! Jag vet lix att jag inte kommer orka springa ngt och min kropp är rätt förstörd från igår så, vet inte riktigt vad jag ska där nere att göra. Men sen känns det ändå bättre att ha tränat, hur lite man än gjort. Förstår ni mitt problem? Men eftersom jag inte gjort ett skit idag så borde man ändå gå ner.. Jag vet lix svaret på detta, och jag vet att det kommer sluta med att jag går ner, fast jag drar ut på det som vanligt. Så typiskt mig!

På tal om ngt helt annat så saknar jag baby idag! Han är bäst att mysa med en bakisdag som denna. Så tråkigt att han skulle åka på ett lov, det är ju just då man har tid för allt det där man aldrig hinner annars. Typ ligga i sängen och mysa en hel dag, men hur kul är det ensam lix? Nu kommer han inte hem förrän på söndag, sjukt tråkigt för sen är det skola igen. Så blir inget mys alls för oss, dumma älsk!!

Nu måste jag sluta sitta här och tycka synd om mig själv, gymet NU oavsett vad jag hittar på där nere. Wish me luck, och se på filmen på tv4 film för mig med. Ciao!


Söndagsfeeling

Äntligen börjar gårdagens bravader släppa min kropp. Seg är jag dock fortfarande.. Det känns verkligen som en typisk söndag idag, med segheten, städningen och den där känslan av att man bara vill köpa massa gott och krypa ner i sängen framför en bra film. Får se hur det blir med det dock, är ganska inställd på att ta mig ner till gymet efter maten faktiskt. Ikväll går det ett par filmer så jag ska nog hitta ngn som passar hihi :) Åh underbart seg dag.

Nu ska jag hjälpa mamma med maten, puss!

Gårdagen

Igår var det som sagt fest! Det började med att pat kom hit vid sextiden. Det blev klädval och fixning, tror vi provade hela min garderob haha. Valde kläder till sist iaf och satte igång att dricka finvin och cider. Vid niotiden kom sofie och alex så blev det kortspel och snack, kanske lite väl mkt kortspelsdrickande! Sofie stod i köket och diskuterade omvårdnad med mamma haha, och jag och pat dansade till abba. Precis som vanligt då!

Vid tolv tog vi bussen till stan, knäpp bussresa haha. "Har du ätit paprika?" "Oh, champinjoner?" Hahaha! Vi stack iaf til etage, noll kö vilket gladde oss. Sen blev det dans, dans och mer dans hela kvällen. Riktigt roligt även om fötterna lider idag. Sofie försvann bort i vimlet, och vi andra dansade på. Träffade massa folk!

Knäppaste var nån iddi som frågade om jag ville bli hans lucky-piece när han skulle spela på sån maskin haha. Nej tack sa jag! Iaf så stack körde mattias oss hem vid halv fyra tiden, sjukt skönt att åka bil hem! Satt och pratade om mat hela vägen haha, typ vad vi ville äta och sånt. Allt var ju stängt! Kaos!

Däckade här hemma och sov gott! Slutet gott allting gott. Idag ska jag iväg och fixa med UF, jobbigt är inte alls sugen. Städat och diskat har jag iaf gjort, känns braaa.


just dance

Goddag

Om jag säger att jag mår utmärkt idag så ljuger jag.

Fest ikväll!

Ligger i sängen nu och väntar på att pat ska komma. Vi ska fixa och förfesta här hemma med sofie och alex. Sen blir det utgång till etage, ska bli skitskoj! Längesen jag var där och på loven brukar det va fullt ju. Verkar som alla ska dit ikv, blir ball :) Just nu är mitt problem vad jag ska ha på mig, det är ju cpkallt ute. Hmm.. Får se vad det blir, slänger upp nån bild senare kanske. Puss alla, ses där ute!


Did you expect a lovesong?

Har satt igång en spellista fylld av the ark's alla möjliga låtar, gamla som nya! Det gör mig glad och fylld av förväntan. Jag har alltid älskat texterna och jag gör det fortfarande. Jag fattar inte hur man kan skriva så otroligt träffsäkra texter. Ola Salo är nog den största talang jag nånsin stött på, han är fan ta mig underbar!


Dagens

Det har gått för långt när man väljer skor efter vilka som är bekvämast istället för snyggast.

God morgon

Aningen sen morgon, men god trots det! Dagen har börjat bra med sömn, god frukost och desperate housewives. Kunde inte blivit bättre. Snön faller där ute, om det inte hade varit så grått hade jag nog tyckt det var mysigt. Men nä, jag är sugen på vår!! Jag ska snart ta mig ner till gymet och se vad jag och mina skavda hälar kan hitta på där.. Ikväll är det fest iaf!


Min kväll

Det har faktiskt varit en supermysig söndagskväll idag. Har hunnit med solning, promenad och att chilla med pat. Vi har suttit och planerat morgondagen då det blir etage! Ska bli jättekul faktiskt.

Jag cyklade hem nu för tjugo minuter sen ungefär, och när jag gick ut till cykeln så blev jag förvånad över hur tyst det var. Hela vägen hem kändes det som jag var den enda människan i hela världen. Allt var så tyst och lugnt, fridfullt helt enkelt. Alldeles vindstilla och sakta fallande snö. Det var helt underbart mysigt och allt kändes så öde. Om det ändå alltid kunde vara så, så tyst och rogivande. Det hade vatt nått det!

Nu ska jag och buster sova, godnatt!

Lovie


Pust

Det kändes skönt! Blev ett ganska lugnt pass idag, mest fokus på armar och rygg. Mina skor ger verkligen värsta skoskaven så jag måste hitta ett par nya. Får väl rota igenom garderoberna eller ngt! Hur som helst så var dte jätteskönt att röra på sig lite, mer av det tack.

Klockan är bara tre så jag ska nog ta och chilla lite framför teven. Ska inte göra ngt särskilt ikväll, bara träffa pat lite så. Hörs senare!

Träning

Dags att sätta fart! Nu har jag segat hela förmiddagen så ska dra på mig träningskläder och gå ner till gymet nu. Hoppas det går bra att springa idag för är sugen som fan på det. Håll tummarna för att min hosta väljer att hålla sig borta :)

Bonjour

Jag har inte sovit särskilt bra inatt, dels var det hostan som höll mig vaken och sedan när jag väl somnade drömde jag konstiga drömmar. Hade ställt klockan på tio imorse för jag ville inte missa en solig dag, men nä när jag väl gick upp var det lika grått och tråkigt som vanligt så då kröp jag genast ner under täcket igen. Så onödigt med gråa dagar! Jag vill ha solen.

Det känns liksom att detta kommer bli en tråkig dag. Allt talar för det! Tror att jag ska gå ner till gymet snart och springa lite, hoppas jag inte får mer skoskav bara. Nu helt plötsligt får jag skoskav av alla skor? Riktigt jobbigt.

Oj

Inte märkt att klockan tickat iväg så! Har kollat igenom alla bilder på bilddagboken från år 2007 och typ tre månader på 2008. Jääkligt många bilder ska jag säga! Minnen som dyker upp, både bra och dåliga... Nu är det dags att sova!!

A few words

Hittade några kloka ord som utbytts mellan J och mig.

- vi är helt enkelt bäst på de vi gör! 
- och jävligt bra på det vi inte gör oxå.

Jag ger dig min morgon

Om jag ska toppa de musiker vars låtar ger mest sommar-/må bra känsla så är det följande;

Ted Gärdestad
Håkan Hellström
The Mo
 

So long

Haft en jättemysig kväll här hemma med familjen, det har verkligen varit hur trevligt som helst. Kändes som jag behövde det på ngt sätt. Blir en tidig kväll dock, har varken lust eller ork att sticka hem till pat för mys med de andra. Ska nog leta upp en bok och lägga mig och läsa, det var alltför längesen. En kväll med fam Wendel och du blir pepp på att spela geni, lära sig om gamla musikers död och läsa böcker.

Märkte hur mkt jag saknat min syrra också. Känns som vi aldrig träffas längre nu när vi varken bor, jobbar eller går i skolan tsm. Saknar henne helt enkelt!


Dagens

Det bästa med att inte ha sin pojkvän hemma är att man slipper raka benen så ofta.

Update

Sitter i köket och snackar med A på msn, hon försöker knåpa ihop en liten gullig present till sin pojkvän. Typiskt oss att va ute i sista minuten, jag är nämnligen precis likadan! Men det blir säkert bra, det är verkligen tanken som räknas en dag som denna. Jag är själv sån som hellre får en hemmagjord söt sak än en dyr present, det känns mer real på ngt sätt. Att man inte behöver göra sig till för varandra.

Själv har jag slagit in presenter till mami i tidningspapper, hittade inget annat, och bakat en kladdkaka till ikväll. Känns som en väldigt hemma-kreativ-dag!

Vid sju kommer sis och hennes pojkvän hit så blir det middag för att fira mami. Jag känner verkligen för god mat och lite vin, ska bli gott! Efter firandet ska jag nog träffa sofie och pat och hitta på ngt, vi får se hur sent det blir här hemma dock. Nu är det iaf dags att hitta lite kläder och fixa mig lite, ser ut som crap just nu! See ya

Pics


solen var stoooor på himlen, ah lovely!


med ted gärdestads sommarmusik i öronen blev allt så mkt härligare


hittade denna på mobilen, en av carry-me's nya modeller :) (www.carryme.blogg.se)


åh jag älskar solen!!

Sunshine

Vilken underbar morgon och förmiddag jag har haft! Solen har strålat hela tiden och gett mig så mycket glädje. Har suttit på balkongen och lapat sol nån timme och även varit ute en runda med pat. Fick användning för solbrillor första gången detta året med ju. Åh idag är en bra dag!! Ska strax sätta igång med att baka till mamma som ju fyller år idag, men först ska jag lägga in lite bilder från mobilen som jag tog idag.

Alla hjärtans dag

Egentligen borde man ju glädja sig åt sitt hjärta denna dag, typ vara glad att man är frisk och så. Men eftersom det inte är det man firar så antar jag att man menar att vi ska glädja oss åt det och de som finns i våra hjärtan. Och det är ju en rätt fin tanke om man tänker efter. En hel dag då vi ger kärlek och glädje åt dem vi älskar. Alla dagar borde vara alla hjärtans dag!

Men om den du håller av allra mest inte är hemma just denna kärleksfulla dag så får man ju inte deppa ihop totalt. I mitt hjärta finns det plats för mer kärlek än till bara en enda person. Så när älsk inte är hemma får jag se till att fira med andra loved ones.

Om din största kärlek lämnat dig ensam på alla hjärtans dag (no hard feelings baby)  så se till att njut av dagen med någon annan som har en plats i ditt hjärta. Finns där ingen så är det ju inget att deppa för heller, det är ju lördag! En lördag är aldrig tråkig :)


i love you

Vardag en helgdag?

Nu har tjejerna gått hem och här ligger jag i min säng med favvo-datorn. Har skickat iväg ett sms till älsko, saknar honom redan! Det är konstigt, för om han hade varit hemma hade jag inte saknar honom.. Men nu när jag vet att jag inte får träffa honom på en vecka känns det liksom som att vi ska vara ifrån varandra en evighet! Det har varit så nu de senaste loven, att någon av oss åker iväg en vecka. Och samtidigt som det är tråkigt att vara ifrån varandra tror jag det är precis det som behövs, att få tillfälle att sakna varandra och känna hur bra det känns att få träffas igen. Det är den bästa känslan!

Denna kväll har gått i barndomens och skolans tecken, knäpp blandning. Först blev det godisinhandling på coop, snacka om att jag kände mig som ett barn på kalas när vi alla stod där med våra godispåsar! Härlig känsla det med. Sedan stack vi hem till mig och såg hitta nemo och snackade skit. Blev en del snack om skola och våra uf-företag, snacka om att vi kände oss freaky som satt och diskuterade våra kommande företagspresentationer över en påse godis och animerad barnfilm! Men men, det är väl där i mellan vi är just nu. Mellan företag och tecknad film.

Myspys

Snart kommer J och hämtar upp mig så ska vi ta oss till coop för lite snacksinhandling. Blir mys hemma hos mig med J, Elin och Alexandra. Sitter här och kollar på smarter than a fithtgrader, måste säga att vissa människor är riktigt tröga! Men men, not my problem! Nu måste jag dra på mig lite kläder för det är cpkallt ute, see ya.

Råttatouille

"Kollar du bara på tecknat?"

Ja mamma, det gör jag :(

Kanske inte en jättebra idé...

Kunde inte hålla mig borta från gymet längre! Gick ner med mamma och tog en lugn runda på löpbandet, jätteskönt var det. Men nu hostar jag som en galning så känns inte så bra.. Well well, gjort är gjort!

Kollade precis igenom min mail och det visade sig att mitt UF-företag Carry-me har gått vidare i en tävling om bästa uf-företag. Känns väl både kul och jobbigt.. Vi hoppades att vi skulle slippa gå vidare och göra massa extrajobb men det är samtidigt kul att få lite respons på det vi gör. Gå in på www.carryme.blogg.se vetja!

Hello babes

Detta är orättvist! Jag lever i en orättvis värld. Jag, som i vanliga fall är en riktig shopaholic, har inte shoppat på flera månader (känns det som, men det rör sig iaf om veckor). Det känns förjävligt men jag försöker glömma det, jag vet att jag inte har råd hur mkt jag än vill. Det är bara jobbigt när ens pojkvän shoppar som en maniac. Usch, jag mår inte bra av detta. Säkerligen brist på shopping som gjort mig sjuk.

Friends last forever?

Ibland vet jag faktiskt inte riktigt. Det här med vänskap är svårt! Människor som man tror att man känner utan och innan förvånar en och människor man inte trodde skulle finnas där stöttar en totalt. Jag förstår verkligen inte, it makes no sense. S säger alltid att jag förtjänar bättre och borde sluta bry mig när jag vet att jag känner mig sviken om och om igen, men jag kan inte låta bli att hoppas. Att tro att människor som en gång var allt i  mitt liv alltid ska finnas där. Men så är det tydligen inte. It's too bad though.

Face reality

Nu har jag sagt hejdå till min älskling som åker imorn. Lite tråkigt såklart men får hoppas att han har det kul där nere ju. Vi har bara myst och kollat lite batman, som jag får se klart själv nu. Usch känner mig redan ensam! Jag är en sådan som vill ha den jag älskar nära hela tiden, så pass nära att jag kan ringa när jag vill och be honom komma över eller bara ringa och ligga och prata i timmar. Men men, this is life!

Ska se klart batman, catch up with you'll later.

Torsdagsmys

Var hemma redan kl 12 idag, kändes som att jag hade hela dagen på mig att göra ngt vettigt men den känslan är som bortblåst nu! Har sett lite lippe och det var najs, sjukt bra serie. Nu ska jag spela sims och nörda mig lite, får se vad som händer sen. Pussa

"no matter what you lose, you'll always own my heart!"


Ondska

Sitter i skolan och har fått i uppgift att definiera ondska. Inte direkt ngt som lockar så här på morgonen. Jag är otroligt trött! Ondska är när skolverket tvingar upp mig såhär tidigt på morgonen.

Oj

Shit jag måste verkligen byta profilbild, ser ju ut som en zombie eller ngt. Läskigt!!

Mornin'

Hur kommer det sig att den dag man börjar tidigast också är den dag man har mest tid över på  morgonen? I just don't get it! Idag är min helvetesdag då jag måste stiga upp innan det blivit ljust ute, men ändå har jag tid att sitta här och slöa. Knäppt!

Går i skolan till ett nånting, sen ska jag hem och soova. Är riktigt trött för blev inte så mkt sömn inatt, hosta och telefonsamtal istället.

Nä, nu måste jag nog ge mig ut i kylan, det blåser och ser sjukt kallt ut. Inte inbjudande!

Professionell

(Bortse från ironin att jag inte är helt säker på stavningen)

Jag ska bli prof.. bloggerska! Eller ja, iaf nästa vecka. Då har jag nämnligen lov plus att älsk är bortrest. Jag kommer alltså ha en massa dötid, kan ju lika bra göra ngt "vettigt" av tiden. Så, vad vill ni läsa om! Jag är prof. och kan belysa alla ämnen med hög standard. Njä, kanske inte. Men ngt ska jag väl kunna skriva ihop.

Helt spontana idéer över vad min prof. blogg ska innehålla under lovet:

- Minst en dagens outfit MÅSTE ju va med, ska nog ta den dagen jag ska åka skridskor med s och p, kan bli roligt.
- En to-do-list, får nog bli på måndagen eftersom det är lovet startar
- Länkar till sidor jag finner användbara
- Tips på ngt, typ gör din egen ansiktsmask eller varför inte hur du överlever alla hjärtans dag när du inte är singel och inte kan vara med din partner. Den du, den hade jag själv velat läsa!

Ja, lite sådär. Tycker redan jag börjar bli proffsigare! Gå in häääär www.jaezz.blogg.se  hon är inte lika proffsig som jag hehe, men rolig och bäst!

Utmaning

Jag blev utmanad av J, nån bloggutmaning för oss bloggqueens, ehrm.. 12 sanningar om mig själv!

1. Jag sover med halva min madrass på golvet. (För att jag bryr mig för lite för att dra upp den när den kasar ner, inte för att jag tycker om det.)
2. Jag läser allt. Och då menar jag allt! Tvättråd i jeansen, mjölkpaketens innehållsdeklaration, busshållsplatsskyltar, medlemsvillkor... Ni vet all den där finstilta texten där man knappt kan se vad där står, that's my favourite.
3. Jag tycker om att tro att jag är bra på att avläsa människor, men det är jag verkligen inte.
4. Jag har alltid rätt, även när jag har fel.
5. Jag tycker om att gråta, det är befriande!
6. Om jag fick välja ett godis att leva med resten av livet, dvs det enda jag nånsin fick äta igen, skulle jag välja saltlakrits utan tvekan.
7. Sist jag räknade mina skor hade jag tjugotvå par.
8. Jag sover alltid med mitt gosedjur Buster, förrutom när jag är hos Simon för då har jag ett annat gosedjur som heter hunden. (Eller jag har inte kommit på ett bra namn än!)
9. Jag har inte klippt mitt hår på ett år och fem månader.
10. Jag är otroligt kass på att slutföra saker som jag tycker är tråkiga, det blir i princip aldrig gjort.
11. Jag ljuger läskigt bra och gärna. It's just in my nature!!
12. Jag brukar få andra att må dåligt över sig själva, bara för att när de väl gör det försöka rätta upp allt igen och berätta för dem hur bra de är. Jag tror att jag gör det för att de ska tycka om mig mer, men det är ju bara hemskt! Jag försöker säga att det är omedvetet, men det är det ju inte heller för då hade jag ju inte vetat om det. Fast för det mesta kommer jag på det när jag är mitt uppe i det, och då måste jag ju slutföra annars mår ju alla dåligt av det!

Jupp, egentligen ska man utmana folk med. Men jag är inte så bra på andras bloggnames. jaezz.blogg.se var det iaf som utmana mig! Toodles.

Härligt men farligt

När jag är sjuk så äter jag. Jag har aldrig varit en sådan som går ner flera kilo när de ligger hemma sjuka för att de lever på typ youghurt. Nä, när jag är sjuk så äter jag allt det där jag aldrig tillåter mig att äta annars. Stora frukostar, glass, lunch, lite godis, mackor etc etc. Det bildas liksom massa tomrum under dagen och what else to do än att fylla dem med god mat? Faran här är att massa gott tillsammans med att ligga i sängen inte ger bästa resultatet. Jag känner nu att min kropp börjar bli lite pluffsig! Visst jag är mullig även när jag anser mig vara i form, men inte på detta viset! Helt plötsligt är jag så mjuk och insjunken, alla muskler har liksom gömt sig. Gud vad skönt det ska bli att sätta igång med träning och nyttigheter igen!

Man blir aldrig helt frisk!

Just nu känns det som att denna förkyldningen/influensan what ever kommer sitta i förevigt. Mådde skit i skolan och ville bara lägga mig mer och sova eller ngt, och hosta lite såklart.

Så för att lix protestera lite mot all ondska här i världen som snö, kyla och förkyldning har jag lagt mig i tillrätta i sängen min. Ska strax slå på teven och njuta av inte behöva frysa!


s och jag i fredags. sjukling redan här vilket syns ganska tydligt med blank hy och vattniga ögon. fint!

Opepp

Tryckt i mig massa choklad och kollat på film. Nu känner jag mig spyfärdig och lat! Men eftersom detta blir sista dagen utan träning på ett tag så får man väl njuta lite, även om jag inte vet om det ska kallas njutning... Mår inte bra nu!

Pust

Läxorna tog längre tid och mer kraft än jag räknat med men nu är jag iaf klar och hyfsat nöjd. Nu ska jag sova och imorn får jag se om det blir skola eller ännu en sjukisdag. Puss godnatt!


Pånyttfödd?

Det är konstigt det här med att vara sjuk och skolan. För när man är frisk så är skolan riktigt tråkig, då längtar man nästan efter att få vara sjuk och bara ligga hemma i sängen utan att oroa sig för läxor, prov och deadlines. Men sedan när man väl är sjuk så inser man att man inte slipper undan. Nä ångesten blir bara större för trots att du är sjuk så ska du lämna in alla dina arbeten, uppgifter och helst skriva dina prov ändå. Fråga mig inte hur det ska gå till men du ska klara det. Så här ligger jag i min älskade säng med uppgifter som ska göras efter att baby varit snäll och kört hit dem. Det enda bra med att vara sjuk och ha läxor är att du verkligen har tid att göra dem, och det värsta är att det nästan känns kul eftersom det är det enda nyttiga man gör. Jag tycker alltså att det är riktigt roligt att få skriva och göra läxor bara för att jag är så enormt uttråkad! Man kanske borde vara sjuk lite oftare...

Day three

Blä detta är hemskt tråkigt. Vill bli frisk och tvätta mitt hår!!!

Där trodde jag fel

Bestämde mig för att städa upp här lite, mitt rum blir nämnligen väldigt lätt stökigt :) Så jag tog tag i det för jag kände att jag började bli bättre, men shi fick jag. Nu känner jag mig mer yr och förkyld än jag gjort på hela dagen bara för jag var igång och rörde mig i ca tio minuter. Fan oxå jag som trodde jag började bli frisk!


Ojdå

Fanken oxå! Har ju legat och segat i sängen hela dagen, eller ja, hela helgen rättare sagt. Så när det ringde ett okänt nummer på min mobil svarade jag och helt plötsligt hade jag tackat ja till en jobbintervju imorn. Hur Marie, hur?? Jag är sjuk, har skola imorn, har inte tid att jobba och nämnde jag att jag är sjuk? Aja, eftersom det bara är en intervju kan man ju hoppas att de inte tkr om mig hihi. Typiskt mig alltsammans, lade ju ut lite ansökningar en kväll när jag fick penga-panik men kom sedan på att det bara var massa skitjobb där man får ringa runt till folk och försöka sälja en massa skit. Ah, too late nu iaf. Får väl gå dit och hoppas att jag inte smittar ner dem då.

Jag lever

Usch vilken helg. Legat i sängen hela gårdagen med feber, halsont och bihåleinflammation. Men, nu börjar det bli lite bättre iaf. Ska se greys nu och sen kanske orka med en dusch, wiie.

MGMT

Ja, om det är ngt som kan få även en sjuk mig på partyhumör så är det MGMT! Underbar partymusik, äntligen känner jag att jag skiter i hur denna kvällen slutar bara jag kan stå upp hela tiden och har kul som fan.

Alive

Jodå jag lever, med nöd och näppe! Har varit en jobbig dag men har bestämt mig för att dra ut ikväll ändå, har ju köpt biljett och allt. Bloggar mer senare nu ska jag chilla vid tvn, puss!!


Sjuk

Nu är det bekräftat, jag är sjuk. Detta vet jag eftersom alla mina krafter försvunnit och det enda jag kan göra är ligga i sängen och sova. Kanske låter som en vanlig dag för mig, men nope. Iaf inte när jag har prov imorn, för om  det är ngt som jag alltid gör så är det att plugga tillräckligt mycket så att jag kan allt till punkt och pricka. Men nu kan jag inte läsa i boken eller ngt, mitt huvud dunkar som aldrig förr och min hals har svullnat som bara den. Det värsta av allt är att det är fredag och utgång imorn. Om det hade varit en måndag eller nått hade jag inte klagat men hallå, FREDAG?! Jag ska ut, får väl bedöva min smärta och kraftlöshet med vin. Får ta igen mig nästa vecka, usch. Nu ska jag gå och lägga mig (ännu ett bevis) och sova ordentligt och liksom hoppas på att jag mår toppen imorn!


Utilitarismens bevis

Eftersom lyckan är det enda man faktiskt strävar mot, är också lyckan det enda eftersträvansvärda.

Och detta är vad vi lär oss i skolorna? Precis som den där meningen betyder något överhuvudtaget!

Gäsp

Fan oxå jag somnade! Nu måste jag verkligen ta tag i filosofin. Min hals har blivit värre så det känns inte särskilt bra inför imorn... BLÄ

Gäsp

Fan oxå jag somnade! Nu måste jag verkligen ta tag i filosofin. Min hals har blivit värre så det känns inte särskilt bra inför imorn... BLÄ

Halsont

Vaknade imorse och hade jätteont i halsen, det har tyvärr inte gått över än! Pallar inte vara sjuk imorn när det är utgång och allt. Blä! Måste snart sätta mig och plugga men måste säga att motivationen är på noll, trots att det är mitt sista prov på två veckor. Jag har helt enkelt ingen lust! Vill bara krypa ner under täcket och sova en timme eller två.. Men nej, det har jag inte tid för! Nu blir det plugg i nån timme så får jag vila sen. Sees!

Love is stronger than Jesus

Hm om jag ska sammanfatta dagen so far; plugg, solning och sims. Helt ok dag! Har precis tatt en dusch och smörjt in mig med min chokladlotion så nu luktar jag mums hihi. Om en timme börjar top model så fram tills dess är det tänkt att jag ska plugga lite, för efter toppis ska jag hem till baby. Mys!

Låt just nu; A Camp - Stronger than Jesus


Nu då?

Okej, har läst jätteduktigt idag. Känner att det är dags för paus. Men frågan är vad ska jag göra i min paus? Ska jag bege mig till gymmet, ska jag äta middag, ska jag dra och sola eller ska jag spela sims. Jag kan inte bestämma mig! I-landsproblem javisst.

Doing well

Jadå, detta går ju faktiskt bra! Har redan hunnit läsa allt som var planerat för idag och även börjat med det jag tänkte läsa imorn. Snacka om att vara på topp! Fast nu bööörjar min lust försvinna och jag blir för varje sida mer och mer sugen på att sätta mig vid datorn och spela sims.. Keep on fighting!

Carry-me UF

Glöm inte att kika in på mitt företags blogg, www.carryme.blogg.se Har faktiskt lagt upp nya bilder idag så gå in och ta er en titt :)

Morning

Älskar spontana sovmorgnar! Har ätit en lång frukost och satt mig i sängen nu. Ska snart ta upp filosofin och sätta igång, känns som det kommer gå ganska bra idag. Skriver igen när det är dax för paus (tro mig den kommer).

Så enkelt?

Mah, eftersom man är ledig imorn kan man passa på att ligga vaken och se på lipstick. Verkligen jättesorgligt dock!! Läste min mail precis, ska tydligen på jobbintervju så snart jag kan haha. Om det är så här enkelt att skaffa ett jobb, vad har jag då väntat på?

Should I just give up?

Blir nog ingen pluggning ikväll.. Men, jag har iaf varit duktig och skickat iväg ett par ansökningar om extrajobb! Otippat haha. Blir så när man fastnar vid datorn. Ska snart borsta tänderna och sedan blir det att krypa ner i sängen och se lipstick jungle. Får se om jag läser nån sida i fi, men riktigt tveksamt. Har liksom en feel-good känsla i kroppen och det vore ju synd att förstöra den bara för ett provs skull! See ya babes

Vänta lite här...

Jag sa att jag skulle plugga va? Åh detta går inte bra. Till sängen kom jag men det gjorde tyvärr datorn med... Och med en hel säsong lipstick jungle på den lär det bli svårt att plugga. Jag har några sidor till att läsa på dagens planering, det borde inte ta mer än 40 min att läsa. Så varför gör jag det inte? Den frågan ställer jag mig alldels för ofta. Varför gör jag inte saker som jag vet måste göras?


Jag saknar pat!

JAA

Förresten så är jag ledig imorn, himla trevligt! Eller ja, jag är inte ledig men jag TAR ledigt. Tycker jag förtjänar det :)

Dålig start

Okej, jag ska erkänna att denna vecka inte startat bra! Jag har proppat i mig både kladdkaka, glass och chips all the time känns det som. Men jag har iaf tränat oxå.. Ingen ursäkt dock! Pluggandet har inte heller lett till någon framgång, jag känner mig trött på tränings- och plugglivet helt enkelt! Något jag däremot är pigg på är helgen och lovet. Ah, nu snackar vi! Känner att så fort provet är avklarat på fredag börjar mitt liv. Fram tills dess får jag väl begrava mig i filosofiboken och ta i på gymet, och kanske unna mig en liten kaka då och då. Bara som motivation!
Nu; säng+filosofi

Äh

Tråk-tisdag.

Skola CHECKED
Träning CHECKED
Middag CHECKED
Plugga  ????????

Last minute

Baby har precis åkt hem för kvällen. Han ska på rättegång tidigt imorn så han skulle hem och sova ut hihi! Hoppas det går bra. Vi har bakat kladdkaka och kollat på high school musical, haha känns som det var jag som valde kvällens nöjen?

Nu ska jag snart bädda ner mig och soova. Tydligen stängs vattnet av imorn bitti så jag måste gå upp jättetidigt och typ gå på toa och sånt haha, får väl krypa ner i sängen direkt efter. Ska nog gå bra! Imorn blir det skola till halv fyra och sedan träning direkt efter. Sen har jag väl inget val än att digga in på filosofin... Blä, kan ju inte direkt säga att jag är skolmotiverad just nu, på alla raster idag var det uteslutande prag-snack så vi kan väl säga att alla är redo för prag och studenten nu!!!

Sleep tight bitches

Träningsfreak

Både igår och idag har det blivit hårdträning så ni kan fatta att min kropp är helt slut! Kan knappt röra mig, ligger här helt död i sängen (var annars lix?). Men skönt är det :)

Igår blev det chill med the holiday, världens gulligaste film. Att Jude Law är översexig försämrar ju inte heller!

Nu ska jag snart sätta på tvn och bara sega mig igenom kvällen, detta är min chilldag inför tre hemska pluggisdagar.. Måste ju ladda upp på bästa sätt, och vad är egentligen bättre än sängen och tvn? Naaada!



Kent, Josefine och jag hos Elin i fredags, innan det började gå utför då...

Sleepy sunday

Vad är det egentligen med söndagar som gör att man bara vill ligga och sova hela dagen? Trots att man inte varit ute kvällen innan eller sovot dåligt under natten så är det en sådan söndagsstämning som infinner sig. Det är inte så roligt när man har prov imorn och inte börjat plugga än. Men så är det ju faktiskt Kjells prov vi snackar om och dessutom är jag hans favoritelev så det ska nog gå bra även om jag får kasst på provet haha. Man måste ju utnyttja sina fördelar! Snart blir det mat (YES) och sedan blir det väl att lägga sig i sängen och plugga lite... Skönt att träningen redan är avklarad iaf! Igår åt jag förresten godis för första gången på lääänge (länge för mig är kanske inte länge för dig men skitsamma) och det var riktigt gott!


RSS 2.0