Färgglatt!

Herregud vad jag känner mig färgglad nu haha. Har klätt mig i alla möjliga färger från topp till tå och måste erkänna att det får mitt slitna yttre att lysa upp lite. Var nog vad som behövdes en kväll som denna! Oj måste rusa! Baby väntar där nere, pussss

Back on track

Sådärja nu börjar det likna ngt. Känner mig hyfsat okej efter att ha städat undan på mitt rum (pat vet hur hemskt det var efter i natt hahaha) och dratt på mig jeans och ett linne, sminkat mig lite och fixat håret. Känns som att jag kan överleva kvällen nu! Ska snaaaart kolla igenom vad jag har prov på på måndag och sedan blir det att åka hem till S för lite filmmys. Passar perfekt en kväll som denna! Känns som det blir jobbigt att inte proppa i mig en massa choklad och lakrits idag dock.. Får se hur det går!

Sorry

Igår var en alldeles för hektisk dag för bloggning. Och idag är jag alldels för seg och bakis. Jag stryker ett streck över gårdagen och halva idag. Ikväll börjar helgen för mig :)

Patetiskt

Haha, mitt träningspass (om det ens kan kallas så) som jag nyss kom hem från var så onödigt! Jag visste redan innan att jag var helt trött men ville ändå träna. Gick ner och satte mig på en cykel, läste en skavllertidning och trampade på i 30 min. Sen lite (läs enormt lite) hantlar och sit-ups. Tada. Haha, aja jag gick ju iaf ner? Måste va bättre än inget alls!


Åh

Jag ljög. Jag orkar inte berätta om hela min lååånga dag men tar den i korta drag.

- vakna 07.15 efter fyra timmars sömn
- sluta skolan vid tolv, sitta kvar och skriva rapport till halv fem
- åka hem till sis och sno lite kläder
- blockera vägen för en brandbil under utryckning (gav panikångest ett bra dag efteråt)
- åka omväg till burlöv center och gå runt runt i timmar (kändes det som)
- åka till mobilia
- komma hem och äta jättegod potatisgratäng

Förstår ni att jag är utmattad :(

Bobo

Jäklar vilken dag. Jag berättar senare nu måste jag KÄKA!!!

"We want to swim!!"

Åh pratar med J om vår sjukaste kväll på kreta i somras. Det var den roligaste/fullaste/sjukaste och mest galna kväll i hela mitt liv tror jag. Herregud haha. Jag ska nog inte säga för mkt men jävlar vad roligt vi hade. När man är två tjejer på partyhumör utomlands kan verkligen allt hända! Han smet in bakvägen hahahaha. Nä nu ska jag knipa igen. Detta kan sluta illa!!


BPF, best party friends ;)

Offentligt sex

Häromdagen när jag skulle sola så hade jag precis lagt mig i solariet när jag märkte att radion var sönder. Lite tradigt men det skulle väl gå ändå tänkte jag. Det dröjde inte länge förrän jag började höra vad andra människor i andra solarierum snackade om. I båset bredvid mig befann sig en kille och en tjej. Hörde dem snacka och skratta lite, tyckte inte det var så konstigt. Att sola är rätt tråkigt ibland så kan förstå om man drar med sig sin kille/tjej. Men efter ett tag insåg jag att jag inte låg och lyssnade på ett vanligt samtal utan på ett par som hade sex. Jag kan säga att jag blev ganska glad när fläkten drog igång efter ett par minuter så jag slapp höra mer...


Hatad?

Helt okänd kille på min msn ber mig skicka min visningsbild, jag säger nej. Han frågar varför och jag förklarar att jag inte ser någon mening med att han ska ha en bild av mig på sin dator. Personen i fråga blir lite, irriterad?

' [c=#0071E1] Sebaast1an. [/c] säger:

okej okej

' [c=#0071E1] Sebaast1an. [/c] säger:

pallar int såna tjejer

marie, säger:

vad bra

' [c=#0071E1] Sebaast1an. [/c] säger:

vadå..va bra..va säjer du

' [c=#0071E1] Sebaast1an. [/c] säger:

..

' [c=#0071E1] Sebaast1an. [/c] säger:

hur gammal e du

' [c=#0071E1] Sebaast1an. [/c] säger:

12?

' [c=#0071E1] Sebaast1an. [/c] säger:

13?

marie, säger:

nope

' [c=#0071E1] Sebaast1an. [/c] säger:

11?

marie, säger:

nope

' [c=#0071E1] Sebaast1an. [/c] säger:

10?

' [c=#0071E1] Sebaast1an. [/c] säger:

d verkar så du vet

marie, säger:

mm jag vet, är riktigt mkt som en tioåring

' [c=#0071E1] Sebaast1an. [/c] säger:

aaa

' [c=#0071E1] Sebaast1an. [/c] säger:

hatar dig !

marie, säger:

där ser man

' [c=#0071E1] Sebaast1an. [/c] säger:

du e så

' [c=#0071E1] Sebaast1an. [/c] säger:

' [c=#0071E1] Sebaast1an. [/c] säger:

typ.........skit komplicerad

Jag börjar undra hur gammal denna människa egentligen är. Lovar att låta er ta del av en eventuell fortsättning...


Strö lite socker på mig

Efter 30 min på löpbandet med timbuktu är jag redo att ge upp skånskan och flytta till stockholm eller ngt.

Pump it!

Just nu känner jag mig sjukt lat! Jag har mitt lilla gym ca 50meter från dörren men trots det sitter jag här. Jag skyller det till 100% på min musik på iPoden. Saken är den att jag har all musik som jag lyssnade på för ca två år sedan, alltså inget nytt utan massa håkan hellström och yellowcard.. Hur lätt är det att springa till det? Jävligt svårt kan jag säga er. MAH. Nu sitter jag inför ett dilemma. Gå ner och göra en skitträning eller sitta kvar här. Lika bra att träna även om jag stannar efter 1km och klagar på håkans jävla sorgsna texter.. See ya.

Blä

Usch tror jag fick i mig lite väl mkt glass... Mår nästan lite illa haha. Men men, nu kanske jag lär mig att inte äta en stor tallrik glass två dagar i rad! Fast ska man njuta så ska man, för gott är det. Får se om jag kanske rullar ner till gymmet sen trots allt, hade varit skönt faktiskt. Men nu ska jag se klart top model och heja på analeigh!

Älska mer

Sex and the city och sedan top model. Perfect. Det bästa jag vet efter en pluggperiod är att sitta i min säng och bara slötitta på tv och ha igång datorn next to me. Idag har det inte blivit något gym och tror inte jag ska gå ner där heller faktiskt! Ska snart hämta den där glassen som jag längtat efter och bara njuta av ledigheten. På fredag blir det fest på hög nivå och jag är redan så jävla taggad. Pengar, middag med dem bästa och sedan utgång. Underbar dag!! Nä nu börjar satc, hörs!


Lättnad

Gud vad skönt att provet är över! Kändes som ett sånt "måsteprov" och det gick nog bra :) Nu ligger jag och slappar i sängen (min favoritsysselsättning) och njuter av att inte behöva plugga. Eller jag har fet matteläxa men den skjuter jag upp! Nu blir det tv och glass hihi.

Att orka

Jag får ofta frågan om hur jag orkar plugga så mkt som jag gör. Om jag inte tröttnar och hellre kollar på tv eller så. Svaret är att jag planerar mitt plugg sjukt bra, dvs jag bestämmer exakt hur mkt jag ska plugga, hur länge osv. Det gör att jag alltid har ett mål, och jag är inte den som ger upp på halva vägen! Så oavsett hur tråkigt det är så tvingar jag mig själv att alltid plugga så pass mkt som jag bestämt. Tada!


Happy

Blev en effektiv träning med fokus på magen. Känns super! Har precis snackat med J lite om provet, vi har lite blandad ångest inför det. Antingen kommer det vara skitstort och då har vi pluggat alldeles för lite eller så kommer det vara superenkelt och då har vi pluggat för mkt! Blä. Nu ska jag iaf skynda mig iväg till solariet och sedan snabbt tillbaka hem och duscha. Sen blir det stan :)

Good morning

Härlig "morgon"! Har startat dagen med lite religionsplugg och en god frukost. Känner mig riktigt på g idag. Elin är påväg hit för att gymma med mig, blir lite konditionsträning och sen styrka. Ska ta med mig religionsboken och läsa på uppvärmningen hehe, måste ju ta tillvara på tillfällena! Vid fyra ska jag möta upp mami och papi i stan för restaurangbesök, mysigt värre. Efetr det ska jag försöka hinna med att sola och sedan tillbaka hem för mer plugg. Låter som en helt ok dag tycker jag, hörs i pauserna!


Trött

Usch har slösat bort flera timmar denna dag på att spela sims haha. Jag kommer nog aldrig växa ifrån det, thank god. Har även varit duktig och joggat fem km, kändes superbra. Nu blir det lite mer plugg, bara liite, och sedan sova! Imorgon ska jag nog försöka vakna vid elva iaf, trots att det är studiedag. Måste ju bli klar med pluggandet. Puss och godnatt


Överraskad

Idag har jag pluggat ca tre timmar och ändå hunnit med mkt mer än vad jag gjorde på hela dagen igår. Det är ngt med den där studiedagen imorgon som får mig på bra humör! Nu blir det lång pluggpaus då jag ligger före i min planering (what the fuck) så ska passa på att spela lite sims hihi, får se om det blir tränining eller film ikv. Ciao!

Måndag

Bra skolmåndag, fick tillbaka mvgprov och pluggade på rasten. Åhja hög pluggfaktor! Men mer ska det blir, snart är det dags att sätta sig i sängen (ett måste!) och läsa igenom religionen. Men, det känns faktiskt inte så hemskt med tanke på att det är STUDIEDAG imorn hihi. See ya later..

Vad du inte ska göra när du behöver plugga

  • Lägga dig i sängen, det är så mkt lättare och roligare att sova än att plugga
  • Ha en dator påslagen i närheten, den har en läskig dragningskraft
  • Bestämma saker du ska göra efter du har pluggat klart, du blir inte klar ändå!
  • Lyssna på musik, du blir omotiverad till plugg och sugen på party alternativt deppig
  • Ringa en kompis för att gå igenom provsidorna, ni börjar bara prata om annat
  • Ta pluggpauser för att rensa hjärnan lite, resultatet blir att du fastnar och rensar hjärnan helt bokstavligt på allt du precis tryckt in

Idag har jag nog gjort alla de där felen.


Suger

Jag är inte bra på detta. Får ta och ringa J och se hur långt hon har kommit, dämpa min ångest lite. Ikväll blir det kanske bio, man kan ju inte sitta i sängen och ha ångest för att man inte pluggar en hel dag?!

Tillbaka

Då var man här igen. I sängen med en otroligt tråkig bok, nämnligen religion. Prov på onsdag, bara att sätta igång. Suck!

Känslan idag..

.. känns ungefär som en blandning mellan bakis och ledsen. Det konstiga är att jag är varken eller. Varför denna sorgliga sammansättning?

Oops!

Vilken härlig fredag jag hade! Började som sagt med middag och snack här hemma, hur trevligt som helst. Längesen jag träffa sis ju. Vid nio kom baby och hämta mig så åkte vi hem till Oscar och kollade på blood diamond. Den var skitbra! Drömde om den sen hela natten haha, sjukaste! Nog om det, ikväll blir det antingen mys med folk eller utgång. Svårt val, får se vad det blir. Nu ska jag,mami och papi käka grekiskt iaf, MUMS.

Middag och mys

Mamma står i köket och fixar med middagen, Emelie ska ju komma hit och äta ikväll. Det ska bli riktigt kul för har inte träffat henne på jättelänge! Har varit på gym och duschat så känner mig fräsch. Way to go! Ikväll ska jag nog hitta på ngt med josefin och elin kanske, iaf josefin! Får se vad vi gör, men ngt chill iaf, detta är ju min lugna helg.

Skolan var OK idag, förrutom min mattelärares hemska andedräkt. Det är så typiskt att lärare med dålig andedräkt alltid är dem man behöver fråga om hjälp! Också står dem sådär onödigt nära en oxå. Blä! Blev lunch på, tro det eller ej, statoil idag haha. Äh, man tar vad som finns!

Nu; hjälpa mami med mat och sedan äta den kanske?

FREDAG

Behöver jag säga mer?

Mys

Sitter hemma hos pat nu och har skrivit klart mitt cv. Känns bra! Använde iof det gamla med uppdaterade det litegrann. Imorn blir det jobbsök! Efter jag är klar här ska jag sticka och sola tror jag, upptäckte att jag hade lite extra pengar på kontot hihi. Firar vi med sol. Ikväll ska jag kanske träffa baby, får se hur det blir med det. Annars blir det väl tv och så, inget matteplugg iaf även om jag ligger far far away...

Har kollat massa gamla bilder, hur roligt som helst. Längtar till sommaren som bara den nu. Eller som pat säger; jag vill ha ett jobb så jag kan köpa fina klänningar att ha till en snygg bränna! Precis så är det ju, that's what summer is all about.

Tidiga morgnar

Det är med tidiga morgnar är inte min grej. Hela dagen har känts allmänt seg och lång bara för jag steg upp klockan sju. Så nu när klockan är tre känns den mer som sex. Ska snart hoppa in i duschen iaf, kanske piggar upp lite! Sen bär det av hem till pat, vi ska skriva cv och sedan imorn dela ut dem. Need a job! Btw så gick provet galant idag, grym var jag.

Show yourself

Lyssnar på härlig musik och kollar parisbilder! Plugga? Va? Vad är det? Inte idag, ingen bra pluggdag som sagt.. Klockan är bara halv tio så jag har väl inte gett upp hoppet helt än, men delvis. Fast ett mvg på detta prov och jag är så gott som igenom kursen med högsta betyg så man boorde ju faktiskt skärpa sig. Men det är roligare att sitta här vid fina datorn och lyssna på partymusik. Känns som jag torterar mig själv med att ladda upp inför helgen bara för att jag vet att det inte blir nått festande. Självdestruktiv javisst!

Jag har precis snott lite av en viss persons födelsedagspresent eftersom hon aldrig låter oss uppvakta henne. Är detta fel utav mig?


Take me to the magic of the moment

Jag var inte helt koncentrerad på gymet idag, blev lite slarvigt alltsammans. Men bättre än inget! Jag har ju lovat mig själv att verkligen försöka denna gång, även om det tar emot ibland. Ska bli redigt skönt när pat kan joina dock! Kompis-push är verkligen bästa motivationen.

Om ca en timme börjar top model och det ska jag se, tycker det är så himla roligt haha. Innan dess borde jag läsa igenom redovisningen en gång iaf, och kanske göra en övning eller två. Vet att jag tjatar om plugget hela tiden men saken är att jag har jättesvårt för att plugga på ngt som känns enkelt! Även om jag att jag kommer få tusen slarvfel om jag inte gör det, baah men det är ju sååå segt!

Helgen blir lugn. Min ekonomi tillåter inget annat tyvärr.. Så på fredag blir det dela ut CV i stan med pat och på kvällen kanske träffa baby eller nån. Lördag har jag tänkt planera hur jag ska plugga på reigionsprovet haha, lördag är ju annars en helig dag utan plugg för mig. Men ja, lite tänkte jag göra! Sen blir det träning och mys bara, får se vad som händer på kvällen, kanske bio? Söndag är helbokad till plugg, och så även måndag och tisdag.... ÅH vad mkt roligt jag har att se framemot, visst? Aja, nu kan ni glädja er åt att er helg blir lite roligare iaf, varsegod!

Nu; förhöra j sen dusch.

fyyyy

inte mkt plugg här inte! har iof läst det lite men inte alls tillräckligt, ingen motivation..

faktiskt mer sugen på att gå ner till gymmet nu, blir på så gott humör efteråt. men är inte sugen på att få ont i tårna och lyssna på kass ipod. orkar aldrig ta tag i det och lägga in bra musik eller göra bra listor så springer med kass musik. blir så tradigt! men ja, thats life när man är lat. nä nu ska jag nog ta mig ner ändå, får plugga seeeen (hmm).


vårkänsla behövs nu tack!

duktig

jag och j stannade kvar i skolan för att göra lite redovisningsuppg, det gick superbra! så nu är det bara lite teoretiskt pluggande som gäller för dagen. underbart :) ska ta itu med det nu så jag slipper det ikväll.

don't do this at home

idag gjorde jag ett fruktansvärt misstag. jag tog på mig en bikini och tog ett foto... man kan väl säga att jag är sjukt motiverad till att träna och äta nyttigt nu! det är ju ganska positivt, men jag blev lite less ett tag. nu har jag iaf bestämt mig för att spara bilden (ingen ska få se den utom jag!) och ta fram den lite då och då när motivationen släpper. men jag varnar er, (om ni lider av samma lathets- och chokladsjukdom som jag) gör inte detta om ni inte är redo att få en reality-check.


OBS ej jag på fotot! hehe, men ett mål till beach 12 sisådär?


gossip girl here

idag var gg jättebra, vilket gjorde mig på gott humör! tänk vad lite som behövs. med nya krafter ska jag nu ta tag i pluggningen, det känns faktiskt helk ok. j och jag satte igång vårt inte-äta-godsaker idag, får se hur det går. förra gången gick det ändå rättså bra ju! men det är så jävla svårt i början, men klarar jag denna vecka ut så är det nog ganska chill.

på tal om ngt helt annat så har min syrra börjat plugga nu igen, så igår fick hon reda på att hon har tenta den 4 juni, dvs dagen efter min student! ajaj inte kul, vill ju ha henne på g hela kvällen :(

PLUGG var det ja...

favoritsysslan

idag solade jag på första gången på jättelänge. det kändes det som iaf. och gud vad jag har saknat det haha, det är verkligen en av de bästa vardagssysslor som finns! när man ligger där och blir alldeles varm känns det som man ligger på en strand långt långt bort... det är så skönt och enkelt att drömma sig bort en tjugo minuter för att sedan utvilad och varm återgå till vardagen. det är verkligen avslappning på hög nivå!

nu blir det gossip girl och plugg. höres!

pust

tänk vad lite motion kan göra! en utdragen cykeltur med pat gjorde susen, det var iof inte så mkt själva cykelturen utan mest snacket som var trevligt där men ändå. efter det blev det en runda på gymmet och nu känner jag mig faktiskt riktigt pepp. ska ta en snabb dusch och sedan blir det lipstick jungle, pussa.

shake it away

den där känslan kommer närmre och närmre. jag måste ut och få den att försvinna, ska ut och cykla en runda med pat och sedan till gymmet. har slarvat med både mat och träning nu under helgen och det märks verkligen. jag har en kropp som går upp i vikt så fort jag inte tränar på typ två dagar och äter ett choklad. inte kul men sant. så nu får jag väl ge den jävla kroppen en chans till inför beach 09, går det inte nu så ska jag föralltid skita i hur jag ser ut och bosätta mig på en ö långt härifrån där jag kan sola och dricka goda drinkar dygnet runt och kanske ta en simtur för hälsans skull.

känslan försvann

dh var inte så bra. dessutom hoppade bilden så man dog. inte så kul nej! plötsligt känns livet inte så ljuvligt längre. attans.

oh oh

glömde att dh har kommit ut idag med, ah nu blev livet ännu lite ljuvligare.




fin bild från i fredags, jättefin.

just dance

måste bara säga att spotify är den bästa musikuppfinningen jag nånsin haft. det är ju så sjukt smidigt alltihopa! verkligen en tumme upp där. men vad jag egentligen skulle säga var att jag precis gjort lite övningsuppgifter inför provet på torsdag och jag är väldigt positivt överraskad. klarade dem hur enkelt som helst, känner mig sjukt glad över det! det betyder lix att jag inte alls behöver ha pluggångest idag utan kan skjuta fram den till imorn. ah livet är bra härligt såhär en måndag. JUST DANCE!!

woho

seg helg på bloggen, i know. är en duktig flickvän denna helg förstår ni. idag har jag tex städat hela simons hus, dammsugat och allt! det var fan ta mig duktigt gjort. att jag främst gjorde det för att slippa plugga behöver vi inte låtsas om, huvudsaken är att jag gjorde det, inte varför. såå, idag blir det en mysdag med simon när han väl kommit hem från jobb. usch  nu låter det som vi är ett gift gammeldags par. mannen är på jobbet och drar hem livsfödan, kvinnan är hemma och städar hela dagen och planerar middag :(


kass

kass på att uppdatera. mår kasst. kass på att städa. kass på allting faktiskt. mm, kass är ett ord som passar bra in på mig idag! ska det kunna bli en ändring eller är dagen redan körd?

ps. igår vad jag inte kass!

mysigt

idag tog jag sovmorgon. väldigt bra beslut kände jag, hade liksom ingen lust att stiga upp, så då kan man ju lika bra stanna i sängen och gosa! igår blev det middag och film med simon, såg benjamin button. den var väl helt ok, ingen toppenfilm direkt men ändå sevärd. ganska häftigt om det hade vatt sant ju! fast mest äckligt.

idag är jag lite ambivalent. jag har hela dagen och kvällen fri, inget att plugga och ska inte träffa någon vad jag vet. så här sitter jag. det finns ett par saker jag skulle kunna göra, ex äta, träna eller städa. men det känns liksom som att om jag tränar nu så har jag inget att göra ikväll! klockan är ju bara halv tre.. kanske ska spela lite så att tiden går? låter lockande hihi.


ge mig paris och nyår!

bra dag

snart kommer baby och hämtar mig, vi ska mysa hela kvällen och laga mat! så glad att jag gjorde mitt arbete igår så jag är helt fri idag, underbart. nu blir det miami ink och dusch, sedan gogo. puss

dilemma

ni vet när man är sådär trött i hela kroppen, ja till och med ögonlocken faller ned, men hjärnan är superpigg och inte alls sugen på att sova? känner så nu, det är fruktansvärt jobbigt.

belöning

åh herregud! trodde väl aldrig att jag skulle bli klar med arbetet idag men jodå, nu känner jag mig så himla duktig. ska lägga mig i sängen snart och se det nya gg. sen blir det nog sova direkt för är så satans trött. den andra läxan jag har får jag ta till frukosten, slupluggat för idag!!

goddag!

idag blir det ett snabbt inlägg för har ett jobbigt arbete att skriva :( som jag inte ens har börjat med, fyy!!

skolan har varit OK idag, dagen började med mattelektion där jag var väldigt ensam fram till de sista fem minuterna då maddi och johanna kommer haha. johanna hade fått punka på bilen men inte märkt ngt haha, synd! sen blev det lite tråkig svenska blablabla... startade med en ny kurs idag, den verkar ganska tråkig och seg men jag tycker om läraren för han är rolig hihi, så ska säkert bli bra. på uf så märkte jag och josefin hur långt efter vi ligger så vi satt kvar jättelänge och gjorde bokföring på datorn, bläää. lite träning och solning har jag också hunnit med så detta har varit en sjukt effektiv dag, nöjd med det! nu är det bara arbetet som ska bli halvklart iaf, sen blir det gossip girl!! pusss

struntprat

är ni som jag och avskyr att redovisa onödiga saker? idag fick vi världens sämsta uppgift, att hålla ett kort tal om något vi håller varmt om hjärtat. det får alltså vara precis vad som helst. får jag fråga vad meningen är med att stå och berätta om en sådan sak i tre ynka minuter? för det första hinner man knappt komma in på ämnet innan man ska avsluta det och för det andra är ämnet så fruktansvärt tråkigt. jag hade kunnat gå med på att förklara sin politiska ställning, sina åsikter om något viktigt eller åtminstone få prata om abortfrågan! men detta, nä fy vad meningslöst.

det går inte så bra

ingenting får jag gjort! har ingen inspiration till att skriva så lika bra att skita i det tycker jag. inte lönt att skriva något om det ändå inte blir bra. hoppas jag får en snilleblixt sen!

sitter och väntar på att dh-nedladdningen ska bli klar, typ 3min kvar woho! så blir väl lite chill igen då, sen förhoppningsvis gym idag, really want to. imorn blir det iaf träning direkt efter skolan med josefin, ska bli kul.

annaösterlind säger:

du som kan skolan

annaösterlind säger:

kristendomens skrift

annaösterlind säger:

vad heter den

annaösterlind säger:

e det typ biblen eller nått?

hm ja, det är inte konstigt att man räknas som smart bland sådana här vänner :)


attans

idag fick jag klagomål på mig kära blogg, att jag skriver för tråkigt. jag h¨åller med! jag vill skriva massa skvaller och roliga händelse, vill skriva om alla roliga saker jag gör. så jag får väl börja med det då!

helgen har varit rolig, så vf inte berätta om den? i fredags fyllde pat äntligen 18, snacka om senis. jag och josse sprang runt halva stan för att hitta de rätta presenterna, tror vi lyckades ganska bra! det blev käk och förfest hos pat med alla oldies, det kändes skitbra att träffas igen!! så himla längesen det bara var "vi", vi som hängde ihopa i säkert varje dag under två-tre år. så kändes det som iaf. sentimentalt ja. men men, sen stack jag, pat och josse till kb, dansade tills jag dog ungefär. sen blev det massa serious talk med en person efter att pat och josse lämnat. vid halv tre tiden fick jag den korkade idéen att gå hem (?) eftersom jag fått för mig att bussarna slutat gå. så jag och mina klackar begav oss hemåt, höll på att frysa ihjäl men what the hell, där spara man en tia!

lördagen blev lite mer stillsam, sov i princip hela dagen och på kvällen stack jag och pat till oxie för lite gangstamys. blev film och lite sims hihi, alltid trevligt! dock fick jag cpont i magen och har det fortfarande, inte lika mkt men ändå, och har ingen aning om vad det är! simon tror jag har fått en alien i magen, jag skrämmer honom med att det är vårt barn :) skämt åsido, jag tror jag är intolerant mot ngt, ska bara komma på vad!

igår blev en riktigt chill dag, först sims hela dagen och sen hem till simon på kvällen, vi spela monopol med sebbe och jag var GRYM. vann jättestort förstås, simon blev lite sur. rätt åt honom! jag har iaf kommit på att monopol är min grej, do you dare challenge me?

skolan idag har varit helt ok, slutade redan halv tolv men satt kvar för skulle göra läxa men blev mest skitsnack och så. så är väl bara att ta tag i läxorna nu istället! en redovisning imorn och ett arbete tills torsdag, ohja skolan är igång!


pat med några av sina fina presenter!


behöver jag nämna att jag var på g?

saturday night

segis idag så blir chill hos andy borta i far far away oxie. kan v'äl ändå bli helt okej lördagssysselsättning! jag borde dock hoppa in i duschen nu, för skabbigare än såhär kan man knappt bli. tänk er en utekväll en dags slöande i sängen och ett gympass, så sitter jag nu. enormt skabbig med andra ord! see ya

dada

det är rätt skönt när en lördag känns som en söndag

när man egentligen inte vet

ibland får jag för mig att skriva ngt riktigt bra och smart, men jag kan aldrig komma på ett ämne som verkar roligt nog att fördjupa mig i. så därför blir det bara en massa tråkiga och korta inlägg om min vardag. men om du kan komma på ngt som är roligt nog för mig att skriva om så feel free!

känner mig så duktig för att jag har tränat idag, det känns liksom lite extra speciellt eftersom jag inte tränat på hela julen och så. det är så snabbt som man blir stuck i dåliga vanor och en tur till gymmet känns helt omöjlig, ska bli så skönt att ta mig ur den svackan!


at least we're happy

toodels

skolan var ingen hit. det är verkligen skitdrygt att behöva stiga upp på morgonen och ta sig till skolan för att sitta och halvsova sig igenom alla lektioner. ge mig studenten nu!!!!
fast en mycket trevlig sak är att det är fredag imorn, trots att det känns som måndag idag. alltid trevligt med sådana saker. imorgon blir det firande av pat som fyller hela 18 år hehe, det ska bli jättekul verkligen. har ju inte träffat henne på flera dagar heller. sinnes!

nu lagar mami och lite jag mat, och efter det ska jag ta mig ner till gymet för det behövs verkligen. några nyårslöften har jag inte i år, men man behöver ju inte lata ner sig totalt för det! lite spring och stryketräning ska bli skönt efter all vila. SEE YA

samma gamla visa

nu känns det att man är hemma igen. har legat och kollat på gg och dh och känner mig precis som vanligt, seg trött och lat! but i like it. ikväll ska jag nog städa rummet och sedan lägga mig och se en film, träning får vänta tills imorn! har matteläxa jag borde göra men den kan oxå vänta till imorn, idag är för mig den sista på lovet.


ojdå

äntligen utvilad! när vi skulle ta flyget hem från paris så visade det sig att alla flygningar var inställda pga dåligt väder. så det blev till att sitta och vänta i ca 17h på flygplatsen, snacka om segt! när jag äntligen kom hem, ungefär 30h försent så blev det att träffa familj och älskling. somnade redan vid tolv helt död och vaknade nu, klockan tre. missade allt som heter skola, visserligen hade vi bara en lektion men ändå. nu känner jag mig hyfsat pigg så ska nog packa upp min resväska och sedan se gossip girl och dh!

bye bye for now

nu är det snart dags att lämna paris och allt vad det innebär. om en trettio minuter ska jag och josefin kila ner till metron och ta oss till flygplatsen. det småsnöar lite och är allmänt kyligt, så ska bli skönt att resa hela denna dan. ikväll händer nog inget för är inte hemma förrän midnatt, segt som fan eftersom det är sista kvällen före skolan.. verkar som många ska ut men blir nog för sent att joina när man väl är hemma, blä!
bisous!!

åhja

igår var hur roligt som helst. verkligen en toppenkväll! den började med hemmalagad tacos och vin här hemma, sedan blev det fixing och mer drickande innan vi drog in mot champs och en skithärlig bar där vi drack världens godaste drinkar, verkligen mums på det! efter det stack vi hem till tjejerna för lite mer vindrickande.. vid två halv tre tog vi en taxi till ett disco nere vid seine, sjukt roligt var det! hade verkligen riktigt kul, längesen man var ute och dansade så. men fötterna fick lida :( nr det stängde där så gick vi hem i kylan, verkligen inget jag kan rekommendera för var väldigt kallt men hem kom vi. idag har varit en seg dag men ikväll blir det pizza och film, yes!

godmorgon!!

åh en härlig dag ligger framför mig. jag, sofie och josefin ska ta oss ner till hallarna och SHOPPING. ikväll ska vi käka goda burgare på anjas jobb och sedan får vi se. blir iaf ingen est ikv för både anja och sofie jobbar imorn, men på lördag blir det partaj!


j and me på förfesten! (nyår då alltså, ett litet smakprov!)

gäsp

nu börjar det bli dags att sova.. idag har varit en supermysig dag med massa gottis och promenad. skriver lite mer imorn

jävlar ja

nyår var perfekt! orkar inte skriva mer nu men kul var det. puss!

RSS 2.0