Passion is everything

Ja då sitter man här igen. I sängen med datorn i knäet. Fick en sådan plöslig längtan efter att skriva något så då passar väl det här utmärkt.

Har tänt två ljus här i rummet. Få saker sprider lugn så bra som levande ljus. Hela jag fylls av lugn och en brinnande längtan efter att göra något kreativt. Jag fylls av juliga känslor och minnen. Jag älskar levande ljus och ett höstruskigt väder där utanför fönsterrutan. Att sitta inomhus och titta ut, det är det bästa.

Samtidigt som jag känner mig rofylld så är jag orolig. Jag vet inte vart mitt liv är påväg, vart jag är påväg. Vad ska pluggas? När ska det pluggas? Hur ska jag kunna motivera mig till att plugga igen? Jag blir helt slut inombords bara genom att tänka på att sitta med en bok och känna stressen och ångesten över att aldrig känna sig färdig, att aldrig känna att man kommer klara av ett prov galant. Att inte ens kunna känna lättnaden efter ett avklarat test för att man redan har ångest över nästa. Hur ska jag orka med det igen?

Just nu vet jag inte. Jag försöker att inte tänka på det, men det är svårt. Jag kan aldrig helt släppa tankarna, för jag vet att jag måste tillbaka till skolan snart. Tiden går alldeles för snabbt, jag hinner inte med.


Trött och frusen

Efter en lång dag på jobb så ligger jag äntligen nerbäddad i min älskade säng. Finns knappt något som är bättre än att ligga i sängen när man är såhär trött och frusen.

Igår var superkul!! Hade verkligen en jätterolig kväll och tror att alla andra oxå hade det. Det var som sagt förfest hos simon först, blev massa mys och tjejsnack. Vid halv ett tog vi bussen in till stan och kb. Var bra med folk där så blev dans och dricka. Helt perfekt. Jag hade riktigt roligt även fast jag blev lite smått läppstiftsberoende där inne.. Vi drog och käka och tog sedan taxi hem till baby vid kanske halv fyra eller ngt.

Idag gick jag upp vid tolv och tog bussen till stan och mötte josefin och emily. Vi tog en lunch och snackade lite, oxå mys. Sen började jag ju jobba vid tre.. Hrm. Jobb är fan inte kul ibland asså!

Nu ska jag ringa baby och säga godnatt. Ska ju upp alldeles för tidigt imorn så får bli sömn nu. Slutar vid fyra imorn, sen blir det träning och solning och på kvällen mys med pat mfl.

GODNATT MINA SMÅ KYCKLINGAR. Och grattis till stina som vann årets bloggveteran, verkligen värd det.

Btw

Ska man köra på röda läppar ikväll kanske?

Ojsan

Jag glömmer liksom bort att denna blogg finns ibland. Jag jobbar, tränar, sover, umgås och inte så mkt mer. Men det känns bra. Hösten är iskall och jagh fryser som en dåre för det mesta.

Idag har jag avtt och spelat badminton med simon, mamma och pappa. Det var riktigt roligt, riktigt jobbigt och riktigt svettigt. Jag förlorade båda matcherna. Vi körde dubbel, först jag och s och sedan jag och m. Som sagt förlorade mitt team båda gångerna.. Men det var kul ändå!

Klämt en pizza precis. Välbehövligt. Nu ligger jag i sängen och ska strax sminka och fixa lite. Snart. Ikväll blir det kb faktiskt, så längesen att jag inte ens minns när jag var där sist. Eller jo, det var när patrik fyllde år vilket va typ i augusti. Alltså längesen. Men ja, det kan nog bli skoj tror jag. Om jag bara orkar dra på mig lite festligare kläder en den sunkiga tröja och smutsiga mjukisbrallor som just nu utgör miin outfit.

Hm, sminket jag kan väl börja med. Det är ändå minst ansträngande. Pussas mer folk.

Hejhej, går allt bra idag?

Har jobbat som bilfixare idag. Fixat olja, spolarvätska, kylarskit, bensin, lufttryck i däcken, torkarblad.. You name it! Trodde aldrig det skulle gå, jag menar jag kan knappt köra en bil än mindre fixa den!? Men jo, tydligen. Kände mig som värsta bilmekanikern emellanåt. I'm good!

Dock var det jäkligt kallt så är fortfarande helt frusen fastän jag slutade för fyra timmar sen.. Illa! Smutsig är jag dessutom. Nu fattar jag varför det kallas dirty mechanican, man blir fan dirty.

Börjar en film snart så ska se den och sen sova. Blir jympa imorn kl tolv så vill hinna sova ordentligt. Inte sovit mkt denna helg känns det som.

Ny vecka imorn ja, bjuder på tre jobbdagar så inte särskilt farligt. Blir nog helt okej faktiskt. Tre jobbdagar = fyra träningsdagar. Me like! Nä, nu blir det tandborstning och sen film. Mumma mys, puss!

Funny fun fun

Livet 'r bra härligt ibland. Som när man vaknar upp med världens bästa brevid sig. Det är fan det bästa =)

Skönt att va hemma igen

Det blåser så jäkla mkt ute!! När jag cyklade till friskis var det inga problem, hade ju värsta medvinden. Dock var det värre hemåt, kom för fan ingenstans. Tog nog 25 min att komma hem igen. Men hem skulle jag inte, utan stack till pappa och solade och matade hans fisk (ja han har bara en..). Men nu är jag äntligen hemma och har hunnit äta, mata mina djur/gäster på farmville/fish world/café world/happy aquarium/../../. Facebook kan verkligen döda en!

Nu väntar ett bad och ikväll blir det bio, final destination i 3d ska det bli. Kan nog bli skoj!

Smile like you mean it

Nu är jag äntligen taggad inför träningen! Hatar att känns mig seg innan för då vill man inte riktigt. Men nu känner jag det ska bli roligt så då kommer det att bli det oxå. Är ni oxå sådana som skrattar och ler er igenom ett träningspass? Man står där på jympapasset och alla gör exakt likadant, det ser lix så roligt ut! Man svettas och håller på att dö, man klarar inte vissa övningar och det blir helt fel. Då skrattar man lite och tänker, hur fan ser det här ut egentligen? Älskar att träna när man kan ha roligt samtidigt! Människor som ler fastän det är jobbigt är fan något av det bästa här i livet, oavsett om det gäller ett tufft träningspass eller något mkt värre. Ett leende skadar aldrig, tvärtom!

Tror jag ska sticka och sola efter träningen, kan behövas japp! Fast det blåser så jäkla mkt ute så får se om jag kommer någonstans på min lilla cykel. Hope so! Nä, nu ska jag packa väskan och klä på mig. Ciao!!

Lite halvsegt sådär

Igår var mysigt. Verklígen. Riktigt god mat och trevliga människor hihi. Men såå mätta vi blev, det var helt sjukt!

Är fortfarande inte alls sugen på ngn frukost för tänker bara på hur mätt jag var igår haha. Så får bli en sen frukost om nån timme. Ska försöka städa undan här hemma idag för mamma kommer ju hem imorn. Kl fyra är det iaf jympa på heleneholm så får va klar tills dess. Japp, på med musik så köör vi städning!

Update

Tjejmiddagen hos freja igår var trevlig =) När tjejerna drog till hipp så åkte jag hem och sov hihi, upp tidigt idag ju. Vaknade och såg en massa regn och blåst. INTE kul! Fick dra på mig regnbyxor, gummistövlar och hela alltet. Vilket dock var smart för var typ helt torr när jag kom fram, impressive.

Jobb var som vanligt, tråkigt men helt okej. Massa nya tidningar att läsa så gick väl ganska snabbt. Nytt bamsenummer hihi, läser alltid den! Läste alltid när jag var liten så är ganska roligt att läsa den nu med. Barnasinnet sitter där det ska med andra ord!

Nu ska jag alldeles strax ge mig ut i stormen för att ta mig till coop där jag ska möta pat, sofie och josefin. Eller ja, josefin ska hämta upp mig och sen ska vi möta de andra där. Gå i detta vädret? Nej tack! Hur som helst, vi ska handla mat och sen laga middag här hemma. Blir mysigt vill jag lova. Har ifört mig oversize-tröja, leggings och mössa, med andra ord är jag redo både för kyla och mys.

Hm, imorn blir det nog jympa igen. Eller så tar jag spinning men känner mer för jympan. Senare på kvällen ska jag träffa simon, alltså en perfekt söndag där med. Ska nog försöka hinna med att städa lite här hemma oxå, m&p kommer ju hem på måndag.. Fan det är ju så jäkla nice att vara ensam hemma!

Nä, ska dra på mig stövlar och halsduk nu, kanske vantar oxå. Oh, och min klocka såklart. Min älskade, fina klocka hihi. Me like.

Ciao bella

Nu är det dags för mig att promenera till mobilia, ska gå runt och kolla lite och sånt innan jag ska till freja. Bussen går därifrån så tänkte att jag likabra kan gå dit. Nä, läsa bloggar snabbt sedan vandra ut i kylan. Puss på er =)

Oseriös

Det är just vad den här bloggen är. Jag skriver när jag har lust, om vad jag vill och hur jag vill. Så, nu vet ni det.

Har börjar träna på friskis igen och jag älskar det. Idag var det medeljympa och det gick väldigt bra faktiskt. Känns underbart att ha kommit igång igen, hösten är verkligen en perfekt träningsårstid! Nu ska jag käka lite lunch, ta ett bad, fixa mig lite och sedan dra in till stan och slutligen hem till freja på tjejmiddag. Perfekt fredag!


RSS 2.0