"Hon ser ut som ett spräckt rövhål!"

Tjoho. Här sitter jag efter jobb, sömn, mat, dusch och solning. Känns bra! Ikväll ska jag träffa simon och byta julklappar hihi, undrar vad jag får? (NOOT! haha) Men ska bli skoj trots att jag valt klapp själv =) Hoppas iaf det är det jag får haha!

Kollade anna ankas jul på tv3play innan, haha hon är fan dum i huvudet. Nu märker man att hon verkligen bara försöker skapa fler och fler rubriker och driver med sig själv ju. Men roligt är det ändå! Speciellt när hon kommenterade några kända brunetters utseende, åh måste se det igen sen haha. Sjukt!

Fast jag föredrar utan tvekan kalle anka till jul, det är klassikern. Även om jag kommer att missa det i år för jag jobbar så ska jag spela in det (okej simon ska, inte jag) och se det dagen efter. Kalle är liksom ett måste oavsett hur tjatigt det är =) Traditioner ska man hålla på, dem är mysiga!

Saker som hänt, händer och ska hända

Hej hopp i snön!

Fjärde advent och fråga mig inte vad som fick mig att skriva här (eller okej, det var josefin som påminde mig i fredags). Julen närmar sig sjukt snabbt, vad hände med att december var årets läääängsta månad? Var det bara jag som tyckte att varje dag i december var som en vecka? Nu känns det snarare som att varje dag är en timme. Jag fattar inte vad som hänt!

Inte skrvit något för att det inte funnits ork. Jag jobbar ganska mycket nu och känner mig helt slut. Känns som att jag inte suttit i sängen och chillat med datorn på riktigt länge. Det har väl ändå hänt en del sedan sist, var en rolig festhelg förra helgen, även mys med pat, mys med simon har hunnits med. Oh, även julfirande med familjen. Syster har ju åkt iväg på skidresa så fick bli en tidig minijul för henne =)

Ikväll blir det bio. Ska se Avatar med mamma, sis och simon. Hoppas den är bra för jag behöver avkoppling! Upp tidigt imorgon igen för jobb. Suck. Just idag känns det sjukt tungt men är ledig på fredag så får väl längta tills dess, jul och ledig, MUMMA.

Nu ska jag nog smörja in min bleka kropp (jobb tär på solningen vill jag lova...) och dra på mig socialt fungerande kläder, dvs ngt annat än den statoiluniform jag numera lever i, tjohopp!

 


Animale

Vad gör jag om dagarna?
Jobbar
Sover
Äter

Ja det var väl ungefär allt. Eller har hunnit med lite julklappsinköp med, det är fan mysigt! Bara simon kvar nu men han är kass på att komma på ngt så det får vänta.

Nu ska jag iväg till jobb, synd att det ösregnar ute bara. Drar mig för att sticka iväg märker jag. Aja, sex timmar kommer gå snabbt =) När jag kommer hem ska jag läsa min älskade bok, den är ritkigt bra och har blivit helt spännande nu! Imorgon blir det mer jobb men sen är jag nog ledig två dagar, hoppas på det iaf.

Nä, på med jacka och iväg med paraply i handen. Kommer bli fint. Pussis


Mörkt hår is the shit

Jag är lite smått beroende av att färga mitt hår. Minst en gång i månaden så färgar jag det även om det inte behövs. Verkligen inte bra för håret men jag kan inte låta bli! Aja, feels good nu när det är gjort iaf =)

Har för ovanlighetens skull (ja faktiskt nu för tiden) lagt mig i sängen med kära datorn. Fan vad skönt det är! Sett nya dh och gg, båda två var skitbra! Det gillas vill jag lova.

Imorgon blir det solning och jobb, ändå okej. Fan vad tråkig jag är, godnatt.

Ohoh

Nog dags att färga håret ikväll. Urtvättad färg känns inte så fresh. Dessutom borde jag sola, tappa myskilona och klippa mig! Men vafan, man får väl börja nånstans?

Idag är en riktig seg dag. Jag känner inte för att göra någonting och därmed gör jag heller ingenting. Fint. Nåväl, i med hårfärg och få nån slags ordning på mitt liv.

RSS 2.0