Jul!

Nu har jag julpyntat och gjort det mysigt här i mitt rum, verkligen jättemys!! Älskar julen och alla ljus. Synd bara att det är så brunt och tråkigt där ute. Lite snö hade inte vatt helt fel! Aja, tur att det blir mörkt snart så kan man mysa ordentligt med tända ljus och slippa se allt där ute hihi. Dock jobbar jag ju ikväll så får njuta av mitt julrum en annan dag.

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på fram till jobb, börjar ju fyra. Ingen lust att sola och pat ville inte ut och gå. Tvn är ingen favorit och datorn är tråkig! Får väl ta en dusch snart iaf, jippie.

Jag är trött

Inte i kroppen eller så utan mer trött på allt. Samma gråa dagar vecka in och vecka ut. Snart har det gått ett halvår sedan jag tog studenten! Jag behöver ett mål nu, behöver ha något att ställa in siktet på. Att bara jobba, festa, sova och chilla passar mig inte. Behöver något att längta efter.

Sitter här och deppar för mig själv. Patricia gick hem för knappt en timme sedan och sedan dess har jag hunnit ner på gymet och vända efter 20min (gym är så jäkla tråkigt!!!) och duschat. Imorgon får det nog bli inddorwalking, spinning eller jympa. Det är helt klart att jag har kommit över gymstadiet, fan ingen motivation! Behöver nån idiot som säger åt mig vad jag ska göra.

Känner dock ingen motivation till träning heller nu för tiden. När det känns så går det oftast inte att träna. Man gör allt halvhjärtat och det känns bara skit. Usch, fan vad deppig jag låter! Har en sådan dag helt enkelt. Ville till babel ikväll men ingen ville med, känns tråkigt! Klarar inte av att sitta helt ensam såhär, behöver vara omkring människor och musik. Aja, nog om mitt tråkiga. Have a nice day.

Jag vill ha en förändring!

Jag är trött på mitt datorliv. Orkade inte ens skörda på farmville idag, tror det bevisar att jag inte orkar med det längre. Varför gör jag inget vettigt om dagarna istället för att sitta framflr datorn?

Aja, igår var det som sagt bio. New moon var riktigt bra tyckte jag. Inte alls dålig som många sagt! Dessutom hade det inte vatt helt fel med en varm varulv som kunde värma en i kylan =) Hellre det en en kall vampyr iaf, jag hatar kyla!

Jag är lite utav en twilight-nörd. Har läst alla böckerna, vissa mer än en gång, och sett första filmen måånga gånger. Dock gillar jag inte att bella tar tillbaka edward så snabbt i new moon, jacob förtjänar henne mer! Och nej jag tror inte att det finns nån sådan kärlek som den mellan bella och edward, och helt seriöst vem fan vill ha det så?? Palla vara så beroende av någon. Aja, som tur är är det bara en saga hihi.

Idag på väg hem från simon hann jag med en liten tur i stan. Fixade busskort (helt idiotiskt att man inte kan betala kontant längre) och köpte en väska som jag suktat efter länge. Fick även med mig en jättemysig kofta och ett par snygga örhängen. Me like! Nä, nu ska jag laga mat med mamma och ikväll blir det fotboll och att sova tidigt. Jobb imorn 5.45...

Bara tankar

Är sömnig! Hur är det möjligt när jag inte vatt vaken mer än sju timmar? Aja. Fick mina lönespec. idag, får ut ca 1500 mer än jag trodde så det känns ju bra. Får väl passa på att spara lite extra denna månad då, om det nu ska bli ngt new york till våren. Vilket jag hoppas på =)

Ikväll ska jag på bio. Ska se new moon med pat, simon och några till. Hoppas den är bra! Vet ju vad som kommer att hända i o med att jag läst boken men det är ändå skoj att se filmen ju. Fast kommer nog störa mig som fan på alla tjejer/kvinnor/tanter som suktar efter killarna med sina ÅHH. Jag hatar sånt när man är på bio!!

Idag har varit en långsam dag. Har bara badat, solat, handlat mat, lagat mat, ätit mat och fixat mig. Nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska bli åtta eller ngt så att man kan dra in till stan.


Jag just nu. Myser i simons tröja! Vet dock inte vad jag ska ha på mig ikväll så borde kanske leta i garderoben nu..

Regn

Som kontrast mot allt det här gråa, regniga och trista ska jag gå och sola. Då känns helt plötsligt allt lite bättre och man kan nästan känna känslan av att jo, sommaren kommer att komma även nästa år.


Glöm det jag sa vava

Hellu. Sitter här vid mitt bord och chillar hihi. Jobbat idag så är trötter. Även träffat pat, vi såg film och mös. Saknat henne, vi har så roligt tsm men hinner typ aldrig träffas =( Eller ja, hinner och hinner vi är rätt lata bägge två haha.

Hann med lite shopping idag efter jobb, underbart för kände liksom hur all deppighet och trötthet försvann och jag blev mig själv igen. Två veckor utan shopping sänker verkligen mig till botten! Men nu är jag fine again ;)


Köpte bla domma skorna (jo det heter domma!! eller inte.). Men tyvärr är dem lite för stora så vetifan hur det blir med det. Snygga är dem iaf och jag blir lång som en flaggstång, vilket jag gillar =)

Nu ska jag nog spela lite sims, eller sova. Inte bestämt mig! Men ja, ses och så. Imorgon blir det fest.

Sista tjockisdagen på ett tag

Jobb gick super. I like. Nu har jag sett nya gg och käkat ben and jerrys goda glass. Nöjd och mätt! För ett bra tag sen skrev jag att jag skulle gå ner 5kg till sista december. Hittade den lappen idag. Har inte gått ner ett enda kg sedan dess (inte direkt försökt heller) men nu får det nog bli fart på fläsket om det ska gå! Hihi inget är omöjligt om man bara försöker och vill tillräckligt mycket. Så lets give it a try.

Ledig imorgon vilket är härligt. Ska nog köra lite spinning och solning, sen inga fler planer. Åh underbart! Kanske se twilight och läsa new moon en gång till så man är uppdaterad på den fronten. Blir väl dax för den filmen snart.

Nu ska jag spela farmville och cafe world på facebook, sen blir det sängen (sitter ju vid bordet nu!) och sova. Godnatt lovers. (heja på mig i min kamp mot tjockisheten, har svårt för att släppa min glass och min lakrits)

Nu kan det bara bli bättre

Usch! Har varit en hemsk dag på jobb. Började med att en äcklig gubbe kom in och rånade mig (ja tydligen kallas det rån när det är stöld person mot person, han snodde cigg och försökte dra cigarrer ur handen på mig, tur man är stark!! fast han fick ju med sig ciggen...). Alltid dessa missbrukare, fan andra gången nu! Känns ganska obehagligt om man säger så. Sen blev det bara värre och värre eftersom jag mådde illa och hade yrsel typ resten av dagen. För lite sömn och för lite mat låg nog bakom det. När jag väl kom hem trodde jag att jag skulle spy, men gick och vilade mig och käkade och nu efter ett bad mår jag mkt bättre!

Ikväll ska jag på bio, se 2012. Hoppas den är bra! I vilket fall som helst ska det bli skönt att gå på bio, känns som jag inte gjortt ngt annat än jobbat den senaste veckan. Och förresten så är jag klar med mitt rum nu, fått upp bordet (känns konstigt att sitta upp och skriva hehe) och fixat allt. Blev super!


Mitt hår lever sitt eget liv =)

Bland skruvar och stolar

Jobb om en timme. Inte jättepepp direkt.

Försöker skruva ihop ett bord som jag ska ha på rummet. Känner att sängen inte duger till skrivbord längre. Det går inte jättebra, får inte in skruvarna och det värker i fingrarna. Aja, pappa får väl fixa sen. Så nu är det kaos på rummet. Spegel och fyra stolar och ett icke isammansatt bord står mitt i skiten. Blä!

Jobb igår var roligt! Jag och gabi satt mest och snacka för vi va supersnabba på att fixa allt. Sen när jag slutade kom simon hem till mig så kollade vi lite på tv och sånt mysigt. Idag vaknade vi vid tolv (perfekt tid att stiga upp) och chillade. Nu har jag precis duschat och ska väl strax käka ngt, fixa mig lite (ytterst lite) och sedan cykla till jobb. Slutar tolv idag igen så blir väl inte så mkt mer roligt att berätta här. Ciao!

Hihi ändå bra

Gabi från jobb ringde precis och sa att hon oxå ska jobba ikväll så det blir nog kul! Hon ska hämta mig strax så jag slipper cykla, snällt =)

Blir nog ändå okej att jobba ikväll, jag menar vad ska jag annars göra i skitvädret? Blir samma sak imorn men på måndag är jag ledig så då ska vi på bio och se 2012. Kommer bli awesome hihi!

Nä, nu ska jag röra på mig. See y'all.


Så segt detta är

Vaknade halv ett. Nu är klockan två och jag börjar jobba om två timmar. Kan väl inte direkt säga att det är något jag ser fram emot men det får gå. Sovit sjukt bra har jag gjort iaf, förutom alla konstiga drömmar! Ormar var det i en, och den sista var riktigt sjuk men nu kommer jag inte ihåg den alls haha. Fattar inte varför man alltid glömmer vad man drömmer?

Ska chilla i sängen hela tiden tills jobb har jag bestämt, sätta på tvn och hoppas det finns nått kul. Hörs ikväll när jag slutat, eller ja, inatt.

Godkväll allesammans

Hemma från jobb. Hunnit chilla lite i sängen oxå. Det gick bra med stängning idag, kände mig på topp! Nu ska jag alldeles strax bädda ner mig och sova riktigt länge. Imorgon väntas mer jobb så förtj'nar sovmorgon imorn, blir nog ingen förmiddagsträning. Godnatt på er!

Off to work


Tjoho!

Hunnit med ett besök i tvättstugan (verkligen inte min grej) och ett spinningpass redan. Känns bra! Nu ska jag strax laga lite mat och se greys, sen blir det jobb till tolv. Jadu, där har ni min fredag. Hur ser er ut ? =)

Btw..



.. långt hår, chokladfondue och ett glas vin hade inte vatt helt fel nu.

Godkväll allesammans

Vilken bra kväll det blev! Badmintonen gick super, det var så jäkla jobbigt för vi är jämnbra allihop. Stenhård match med andra ord. Dock lite sur för att jag och sofie förlorade i tredje set.. Men det är nu glömt (not) och förlåtet! Vi tar dem nästa gång ju, det lovar jag =)

Efter matchen, hehe, så cyklade jag och pat hem till mig. Slängde oss i soffan och satte på änglar och demoner. Riktigt spännande och komplicerad film. Jag har ju sett den innan men kom fan ändå inte ihåg allt haha. Aja, värd att se iaf.

Imorgon blir det nog jympa vid tolv och sedan hem och förbereda inför jobb. Börjar halv fyra imorgon och slutar tolv så blir inte så mkt annat gjort. Kommer nog bli så hela helgen eftersom jag har kvällspass alla dagar. Men det känns ändå helt ok, jobb på helgkvällar är ju bra pengar =)

Nu ska jag kika lite bloggar och sedan blir det att sova. Kan man föresten säga så? .. att sova. Låter knäppt men har alltid sagt så så får väl fortsätta med det! Kom på att det nog ska va sen blir det till att sova. Men whatever! Det är precis som att jag alltid säger domma istället för dem här. Jag vet att det är helt fel men jag tkr om att säga domma haha. Och ändå är jag alltid den som rättar andra!

Godnatt!

En seg dag

Känns som de flesta dagar har startat såhär segt på sista tiden. I sängen med dator och tv.

Igår kollade jag film med simon, vi såg surrogates. Den var lite konstig men helt okej! Blev en mysig hemmakväll =) Vaknade dock inatt av att knäppisen letar efter ngt på golvet med mobil och allt. Fattade aldrig vad det var och imorse när vi vakna så hade han tydligen drömt ngt om att han skulle leta upp nån sak. Helknäppt iaf!

Ikväll ska jag spela badminton, wiie. Det är verkligen askul! Efter det blir det änglar och demoner med pat. Ska nog bli bra. Nu ska jag fixa middag till mig själv, tror jag värmer nån rest bara. Att laga mat är väl inte direkt min grej..

Godkväll

Efter en lång dag på jobb så somnade jag nån timme. Nu känner jag mig hyfsat pigg igen! Har hunnit sola och duscha oxå, fräsch är jag nuu.

Går inte kul på tv, tradigt. Simon ska komma hit ikväll så hade ju inte vatt helt fel om det gick nån bra film men icke. Aja får ta nån här hemma eller nått. Är ledig imorn, superhärligt. Hoppas på sovmorgon!


right now

GÄSP

Trött efter en tidig morgon och jobb.

Hmm

Blev ingen solning. Hade liksom ingen lust att ge mig ut i skitvädret. Istället började jag skriva lite. Vet inte vad jag ska kalla det men någon slags historia blir det ju. Jag älskar att skriva och det är bra tidsfördriv så varför inte. Får se om det blir något utav det eller om det som vanligt slutar med några sidor i datorn men aldrig ett avslut. Fått till en hyfsad början iaf. Alltid ngt =)

Nu ska jag snart slå på tvn och se om jag hittar nån film. Ska upp lite innan fem imorn så måste försöka somna ganska tidigt. Ha det bra, pussar!

Tidsfördriv







Nu ska jag nog pallra mig ut i världen. Blir ett solariebesök och promenix!

Segare än segast

Halvsitter här i min säng. Inte klätt på mig ens. Kollar på viasat nature och småläser lite bloggar på datorn. Fan vilka idioter det finns där ute i cyberspace.

Måste nog ut och röra på mig snart för börjar få den där instängda känslan som kommer när man bara sitter på samma ställe en hel dag. Kanske beger mig till solariet lite senare, det kan nog pigga upp!

Denna vecka kommer nog inte bli så händelserik. Jobb imorgon och sen kommer jag nog bara chilla. Torsdag blir det träning och kanske hitta på ngt med baby eller kompisar. Sen jobbar jag kväll fre-sön så då händer det inte direkt ngt. Blir väl bara träning på förmiddagarna, hem och duscha/luncha och sedan jobb till midnatt.

Jag saknar skolan lite. För allra första gången! Vill sätta mig och skriva ett arbete eller göra en uppgift. Saknar dock inte att plugga till prov!


Vaccinerad och frisk

Ja, mitt enda symptom är lite ont i armen. Men jag menar, det kan man väl klara av?

Har köpt en ny dator oxå, me like a lot. Behövde uppgradera mig lite så det blev perfekt när mamma sa att hon kunde köpa min gamla utav mig. Så nu sitter jag här i sängen fast med en annan dator i knäet hihi.

Idag blir det en riktigt lugn dag. Kan inte träna med ont i armen (liksom good luck att göra en armhävning) och ska jobba tidigt imorn så inte lönt att göra ngt ikväll. Däremot ska jag dammsuga mitt rum och rensa ut lite i garderoben. Känns som jag gör det varenda dag nu!

Om ni inte sett det nya gossip girl än så GÖR DET. Omg på trekanten lix!


Rehab never looked so good

Tjo. Då sitter man här i sängen med datorn i knäet, som så många gånger förr. Ikväll blir det fest men just nu är jag så otaggad att jag inte orkar sminka mig. Ska chilla nånna minuter till sen får jag fantamig sätta fart.

Idag har jag hunnit med en del. Vaknade hos simon vid nio, körde hem och käkade frukost. Hämtade upp pappa och sofie vid elva sen körde vi runt till en massa second hand-affärer och även netonnet. Sis hittade fina saker och köpde en likadan mobil som mig =) Sen satt vi och pilla med den halva dagen hihi, och när jag kom hem så blev det dusch, solning och middag.

Nu ska jag alldeles strax skölja av mig efter solningen och smörja in mig. Sen sminka, fixa och så småningom bege mig till simon. Ha det fett. Imorgon är det jobb...


Helgen har anlänt

Godmorgon!

Igår blev det som sagt EMA, var ganska kul ändå. Men hemskt med folk som försöker va roliga så skrattar ingen =( Too bad.

Nu ska jag snart sticka till friskis för lite spinning. Inte jätteladdad men sugen på att träna så får nog bli det eller jympa. Får se när jag kommer fram! Efter det ska jag handla och baka kakor till mamma hihi. Blir nog skoj, jag tycker om att baka! Vad som sker ikväll har jag ingen aning om, men är ledig imorn så allt kan hända. Någon idé??

Härlig torsdag

Har hunnit med lite grann idag. Först solning, så jäkla skönt. Me love. Därefter till friskis för lite indoor walking med marina, det var superjobbigt men det gillar vi =) Cyklade hem och färgade håret, så nu är det äntligen gjort. Mörkt som det ska va! Om en timme ska jag ge mig iväg och spela badminton med pat, sofie och marina. Roligt!

Ikväll blir det att kolla på EMA, blir nog bra underhållning.

På måndag ska jag vaccineras mot svininfluensan. Tror inte det är nödvändigt men man kan ju lika bra göra det, tror inte det skadar iaf. Hoppas man itne blir sjuk bara, ska ju jobba på tis eller ons. Kommer aldrig ihåg vilken dag det är.


When I see you

Det har varit en mysig helg tänkte jag, fast sen kom jag på att det har varit mån-tis-ons. Men det har känts som helg! Började med bio i måndags, såg som sagt trubbel i paradiset. Den var faktiskt helt okej, skrattade som bara den emellanåt! Sedan åkte jag hem till baby och sov där. Igår, tisdag, så blev det bara mys hos älskling hela dagen, lagade mat och åt där, tränade till och med lite hihi. På kvällen såg vi zombieland med johannes, den var dock riktigt dålig. Ingen story eller ngt. Nä, en riktig skitfilm! Idag har det inte blivit så mkt gjort, vaknade hos simon, läste ut min bok medans han var på jobbet. Sen körde han mig hem vid två typ. Det snöade!! Helt sinnes.

Nu ska jag nog spela lite sims, var jättelängesen. Ikväll ska jag va med pat, funderar på att färga håret faktiskt. Blir nog bra, är jättesugen på sagan om ringen och det var hon oxå så blir antagligen det. Underbart. Älskar att vara ledig =)

Hur länge kan det regna egentligen?

Har inte hunnit med så mkt idag. Hade visserligen inte något att hinna med heller.. Har mest legat i sängen och läst i min bok, bara femtio sidor kvar nu! Vill bara läsa ut den men ska på bio ikväll så det hinner jag inte. Ska se trubbel i paradiset med josefin, simon och johannes. Blir nog hur bra som helst!

Mamma är inte hemma så jag är ensam här i lägenheten. Spelar lugna favoriter på hög volym och bara njuter. Jag ÄLSKAR att vara ensam hemma, lyssna på mysmusik och känna värmen som finns inomhus på hösten. Det är så skönt att vara inne i ljuset och värmen och titta ut på den regniga omvärlden. Samtidigt som jag älskar det så känns det lite sorgligt när jag tänker på alla de människor som inte har ett hem. De som tvingas vara ute i det kalla och mörka. Världen är fan inte rättvis.

Måndagslugn

Helgen är över och en ny vecka har börjat. Fast det känns nästan tvärtom för mig eftersom jag har jobbat hela helgen men är ledig nu i veckan. Ganska skön känsla =)

Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Känner mig lite småsjuk, förkyld och sådär, så ligger fortfarande i sängen och chillar. Känner för en solning idag men det regnar och blåser ute så väntar nog lite med det. En lugn dag med andra ord.

Det nya avsnittet av desperate housewives är snart nedladdat så blir mys med det snart. Sen blir det nog att läsa lite i min bok. Gäsp, sömnigt inlägg.


RSS 2.0