Walla

Haft en najs helg med massa skoj. I fredags var det mys med pat hela dagen, verkligen behövligt! Vi såg hitta nemo, lekte i snön och käkade nachos. Underbart. Igår blev det utgång, eller ja vi satt på möllan och drack lite (vilket var övernajs jag har fan saknat det, möllan då inte drickan haha) och sedan blev det retro och slutligen nattamat. Lyckad kväll!

Idag har jag chillat med baby hela dagen och faktiskt köpt mig en tv. Det behövdes så lika bra att få det gjort. Blev en samsung som är jättefin! Nu på kvällen har jag lagat mat till familla och städat mitt rum. Dammsuga, dammtorka och hela köret. Så skönt efteråt =)


Solig vinterdag

Var såå nära på att ta skinnjackan idag. Men nu i efterhand är jag glad att det blev vinterjackan ändå, sjukligt kallt i skuggan! Har varit på mobilia med pat och sofie, handlat lite på body shop och annat som behövdes. Puder, inpackning, underkläder. Ja lite sånt roligt.

Nu sitter jag och uppdaterar mig lite här vid datorn. SKa ju jobba kl 18 så ska inte göra nått spec innan dess. Eller jo, ut med hunden! Vi passar mina kusiners pudel i typ två veckor så får väl ta och rasta honom lite. Han är rätt söt faktiskt =) Seees!

It's a beautiful mornin'

Solen skiner faktiskt idag. Känns härligt! Att det sedan är pissekallt är en annan deal.. Men liksom hallå, solen?! Lön har jag dessutom fått så ska strax fixa mig och dra in till stan. Har lite småsaker att handla och sen kanske man kan hitta ett par skor eller två. Hade vatt najs! Men först ska jag ligga i sängen och läsa lite, det måste man ju oxå unna sig. Är ledig hela dagen så kan ta det hur lugnt som helst. Vilken härlig känsla =)

...

Ibland är det jobbigt. Alltihop. Idag är det jobbigt. Jag vill inte förklara men även om jag hade velat tror jag inte att jag hade kunnat. Suck.

Lagom stressad

Jag är fan mkt bättre på allt när jag är under stress. Som idag, vaknade vid tolv och har redan hunnit träna, duscha, käka och göra mig i ordning inför jobb! Och då vaknade jag ändå hos simon. Fett grym är jag.

Var och såg snabba cash igår ju och den var faktiskt rätt bra. Inte riktigt min typ av film men ändå bra. Sen efter filmen stack vi hem till älsko och småslöade vid tvn. Bästa! Imorse ville jag verkligen inte stiga upp utan bara ligg kvar i sängen och kramas hela dagen. Men så kan man ju inte ha det.

Nu ska jag sticka till jobb! Slutar vid tolv så händer väl inte så mkt mer idag hihi. Nä, nu måste jag bege mig.. Segt. PUSS!! Och alla som ska till smuts får ha så kul ikväll, lite avundsjuk är jag allt. Men får tänka att när ni spenderar era pengar så tjänar jag mina ;)

Shobre

Nanana. Idag har jag hunnit med att träna och äta mandelmusslor. Ja, ungefär det bara. Eller jag har sett nya DH oxå! Det var lika bra som alltid hihi. Kvällen ser ganska lugn ut, väntar på att mamma ska komma hem så jag kan höra vad det blir för mat. Sen ska jag träna med sis vid sju. Eftersom det är jobb (ja minsann!) tidigt imorgon så ska jag nog bara vara hemma ikväll och försöka lägga mig hyfsat tidigt. Får väl se hur det går...

Imorgon ska jag på bio på kvällen, ska se snabba cash. Tror dock inte den kommer va så bra för har läst typ halva boken och gillade inte den så mkt. Men man vet aldrig! Kan ju va en bra film ändå. Kommer ihåg att jag läste den när jag jobbade på pressstop triangeln. Satt alltid och läste för var ju knappt några kunder haha, det var tider det!

Jäklar vad mina fingrar luktar clementin btw.

A picture


Me like a lot

Helgen har varit härligt lång.

I fredags var jag på spinning på förmiddagen, lika skönt som alltid. Och sjuukt jobbigt! Sen mötte jag pat på mobilia och fixa lite inför kvällen. Stack hem och duschade, fixade lite och mötte pat på kvarterskrogen för käk. Sen blev det vin och fixning hos henne innan vi tog bussen till oxie. Hos andy var det förfest och vid tolv tog vi bussen till kb. Det var ganska kul men vi stannade inte länge. Baby kom och hämtade mig och jag fick nattamat hihi, gott!

Igår var det segisdag hela dagen. Älsk var helt sjuk på morgonen och spydde och sånt och jag var väl lite bakis så blev sängliggande. På kvällen var jag hemma och såg robinson, åt mandelmusslor och läste. MYS! Denna dag har väl startat likadant, bara chillat och så. Men pat ska komma hit snart så ska vi kolla scream haha. Blir nog bra!

Imorgon ska jag på indoorwalking vid ett och sen spinning med sis vid sju. Så blir härlig träning! Känner verkligen för att träna nu, jag älskar det. Synd bara att det är så fucking kallt ute.. Men går bra =)

Mot ghettot

Eller ja, oxie som det oxå heter. Jag växte upp i oxie, bott där i 15 år, men när jag åker dit nu så känns det så främmande på nått sätt! Det har verkligen förändrats mycket där på de fyra åren jag bott i malmö. Så nu får det heta ghettot även om det är hur fint som helst där :)

Ska iaf möta upp pat om 20min och sedan gå med henne till sofies jobb och ta bussen till oxie. Ska chilla hos andy ikväll. Riktigt längesen jag var med och gjorde det så det ska bli mys. Tänk, för nått år sen gjorde vi det varenda dag. Vi var verkligen ALLA dagar i veckan och gjorde absolut ingenting. Nu är det helt förändrat men det är minst lika roligt att träffas!


P.S guess what?

Åh. Mina ögon är alldeles röda och tårfyllda. Precis sett klart P.S I love you för tionde gången. Det är verkligen världens finaste film och jag bölar lika mycket varje gång. Så himla fin film.

I'll love you till the end.


En lugn morgon

Hejsan hej! Har varit en lugn och skön morgon här hemma. Älskar att bara sega och njuta av att inte ha något alls planerat. Så har blivit tv, dator och sömn i en salig blandning! Men nu börjar jag känna mig lite rastlös och funderar på att gå ner till ica och köpa soppa. Är jättesugen på tomatsoppa med korv och ost i! Haha, ja lite ketchup oxå såklart ;) Mm, godaste som finns.

Ikväll ska jag nog till oxie och mysa. Och imrogon är det utgång! Life is good.

Kurs och träning

Hellu. Idag har jag varit på servicekurs med statoil hihi. Var lite nördigt när alla satt där i sina statoilkläder, eller ja sin "uniform" som det kallas. Speciellt när man skulle berätta var man jobbade och sånt. Kändes som det var lite väl hög töntfaktor på det men men. Annars var det helt okej, fick göra lite övningar och sånt. Chill för man fick ju betalt ;)

Snälla Pernilla skjutsade mig så jag slapp cykla så jag var hemma redan vid kvart över fem. Så har hunnit käka och kolla på tv. Ska träna klockan åtta så funderar på att dra ner och sola nu innan. Tror jag gör det faktiskt! Blir indoorwalking ikväll, ganska skoj! Blir dock roligare när sis är hemma från berlin och vi kan träna tillsammans =)

Nä, nu ska jag tvätta bort mitt smink, packa träningsväskan och dra ner till solariet och sedan friskis. Ses!!

Ordning och reda

ÄNTLIGEN städat mitt rum! Så glad nu hihi. Snacka om att det blev fint, nu längtar jag ännu mer till min egna lägenhet. Kommer bli awesome att flytta. Det enda sorgliga kommer bli att jag inte kommer ha råd att shoppa särskilt mycket. Det kommer bli svårt som fan vill jag lova..

Älskar att shoppa, det måste jag erkänna. Tyvärr är jag ganska dålig på att hålla koll på pengarna. Det måste jag verkligen bli bättre på!

Smått och gott

Min middag blev riktigt god, är faktiskt bra på att laga mat! GI-mat iaf hihi. Tycker det är ganska roligt att köra med GI, det passar mig. Fast blev ju lite godis på bion igår.. Ibland får man unna sig =)

Har precis bokat in mig på indoorwalking imorn och spinning på fredag. Tror jag behöver boka innan för annars hittar jag bara ursäkter för att inte sticka dit. Är alltid så innan man kommit igång ordentligt! Älskar att träna men lata jag sitter gärna framför datorn istället för att ge mig ut i rusket. Men ändring är på gång.

Mitt rum är katastrof och jag borde verkligen städa det. Ta bort julpyntet och så. Men nä, känner ingen lust alls! Så får väl leva i skiten ett tag till. Hihi. Jag är fan äcklig =(

Sherlock Holmes

Gick ju på bio igårkväll med baby. Vi såg sherlock holmes och den var sjukt bra! Precis en sån film jag gillar. Så den borde alla se =) Du med josefin, den utspelar ju sig faktiskt i london. Ändå fett.

Efter bio blev det hem till älsko, vi bara kollade tv och jag somnade direkt som alltid. Fattar inte varför jag är så trött nonstop nu? Aja. När man vaknade imorse var det snöö och snö. Inte kul! Blev iaf körd hem så var skönt, nu sitter jag i mjukis och nya hoodien, ganska najs. Måste dock ner till affären snart för ska laga middag till mamma och mig senare. Först ska jag se nya dh, om det har kommit, och kanske spela lite sims (bästa sysselsättningen under kalla tråkiga dagar). See ya!

Red

Jag är helt varm om kinderna. Det är jobbigt för blir helt röd då ju! Detta är baksidan med solning, man bränner sig lätt i ansiktet. Buuuh!

Nya skjortan! Och mitt stökiga rum i bakgrunden...


Shopping!

Hejhej!

Varit i lund hela dagen, eller ja malmö först men denna stad suger ju, med baby och letat jacka. Hittade ingen alls!! Men hittade som tur är en massa annat =) Jeans, en skjorta, en hoodtröja och det bästa; blueberry body butter. Underbar doft! Inte hittat nån annanstans och var dessutom på rea, luktar som en blåbärspaj hihi.

Nu ska jag lägga mig i badet, jag är helt frusen. Ikväll blir det bio med älsko. See ya.


Vi är lika sega vi

Suttit och diskuterad med pat i tele. Vad ska göras ikväll/när ska det göras/hos vem/hur blababa! Vi är lika sega och omöjliga till att bestämma nått. Men nu är det nog fixat hihi. Så jag ska strax tvätta bort sminket och sticka ner och sola. Sen hem till pat och se inglorious basterds, blir nog braa!

pat jag och josefin på nyår!

Imorgon blir det jackletande och sherlock holmes, perfekt kombo =) Pussis


Städtant här ja!

Hejsan!
Kommit hem från jobb nu. Varit fullt upp med städning hela dagen för chefen är tillbaka imorgon efter semester, så fick ju se till att det va extra fint. Har ändå gått hyfsat snabbt att jobba, blev ju ändå över nio timmar. Men nu är jag ledig i två dagar iaf, blev frågad att jobba imorn men tackade faktiskt nej. Jag orkar fan inte! Måste få sova ut, träffa mina kompisar och träna lite grann. Städa mitt rum hade ju oxå behövts...

Nu ska jag ta och läsa bloggar. Bästa nöjet!

Puh

Nu har jag suttit och trixat med färger och skit här på bloggen ett tag. Det är fan mycket som går fel när jag ska vara teknisk haha. Men får fortsätta imorn för nu orkar jag inte mer =) Ska glo lite på tv och ringa baby och säga godnatt, men sen är det sömn som gäller. Börjar kvart i sju imorn bitti så behöver allt sova lite. Godnatt!

This is for all of you



Ska försöka blogga lite mer now a days. Tror det kan bli bra! Det händer ju ändp en del roligt som kan vara skoj att läsa tillbaka om sen hihi.

Igår var jag hemma hos simon på kvällen. Eller ja, jag somnade direkt medan vi kollade på tv. Lite synd om baby men vafan, jag var riktigt trött efter jobb! Men det var ändå trevligt =) Tydlien pratar jag i sömnen oxå.. Sa att jag satt i en liten korg? Verkar helskumt iaf!

Åkte hem vid tolv idag för simon skulle jobba. Så jag och sis bestämde att vi skulle åka lite skridskor på pildammarna, det är ju helt fruset där nu. Blev någon timmes åkning och det var riktigt skoj. Ska lätt göras om snart! Riktigt härligt med sol, iskyla och massor av skridskoåkande människor. Tycker det är najs att se att så många är ute trots att det är kallt. Känns som att alla sitter inne och glor på tv eller nått men lyckligtvis är det inte så!

Efter åkandet handlade jag och sis mat till middagen och jag lagade GI-mat till familjen haha. Blev riktigt gott minsann. Har ju några kilo att gå ner så mat utan kolhydrater blir det ett tag framöver. Träning oxå såklart! Spinningen igår var välbehövlig och svettig. Ska träna tre-fyra dagar i veckan precis som förr. Kommer bli awesome! Dock är det jobb imorgon och sedan mys med pat som fyller år idag, så ingen träning då.

Nu ska jag lägga mig i badet och tvätta håret. Känner mig ofräsch som satan. Och jag menar, liiite fräsch vill man ju va på jobb ändå.

Fresh start

Jag känner mig riktigt glad idag. Allt känns perfekt!

RSS 2.0