shopaholic?

pust. sprungit runt i hela stan idag känns det som! men roligt har det varit, jag älskar paris. hunnit med lite shopping oxå ju, tror jag har råkat överstiga min budget lite... men vafan det är inte var dag man är i paris. ikväll blir det mysig avskedsmiddag på anjas jobb, jag ska äta hamburgare!!!! hihi nu ska jag kolla flugbiljett till december för ska tillbaka då;) puss och smek

livat!

gah idag regnar det. och jag kan inte hamina stövlar för min fot är cp haha. värsta köttsåret, okej nu överdrev jag lite men ont gör det iaf. jag ska snart åka till le louvre alldeles ensam, kul och läskigt! borde gå bra eftersom jag förstår mig på metron nu. men iaf. jag och papi ska kolla på mona lisa såklart haha, sen får jag se om jag drar ut och shoppar upp lite mer pengar, alltid trevligt ju! nä nu måste jag fixa till mig lite, dags för sista dagen i paris ju :(

update

tjoo! regn var det här. men fan, jag bryr mig inte! im in paris juu. idag har det varit en mysig dag i min nya päls :) först var det baguettefrulle här "hemma" innan jag anja och sofie tog metron till moulin rouge där vi mötte mami och papi. sedan blev det vandring i montmarte (kan ej stava?) där vi besökte sacre coeur. sjukt fin kyrka med sjukt fin utsikt! najs. nu har vi kommit hem och tinat upp, så jag sa nog snart duscha inför kvällen. här får ni lite bilder hoho!


vi i våra pälsar


moulin rouge!


sacre coeur, fint


sis et moi på ett litet mysigt café i montmartre

sådär ja, nu var jag väl duktig!

äntligen

idag har jag shoppat. fan vad efterlängtat! hinner inte lägga in några bilder för ska snart ut och äta middag med alla. jag har redan bestämt mig för att fira jul och nyår här, UNDERBART! vill ngn skicka lite mer pengar? :)

a paris

tjoo. nu sitter jag här i min syrras lägenhet i paris! sjukt najs fast lite kyligt. har gått och blivit förkyld förstår ni... en what the fuck, im in paris! har varit och gjort lite sightseeing de två dagar jag varit här och idag blir det shopping och barrunda! ska bli mkt trevligt. jag har egentligen inte mkt mer att säga förrutom att livet leker, ha det så kul hemma hoho. SMACK!


byebye

nu drar jag till paris! Au revoir ;)


hur ska jag orka?

jävlar. idag kommer bli en tung dag säger jag bara.

man får intr lalltid som man vill

gah ibland blir jah sur nåär det inte gå r som jah ivll. denna kvälle kan fucka sig ordentligt för allt siger balle. skånsk balle då. jävla skit gåoch regna sönder GODNATT

im good (god?)


åh trevligt

haha sjukt rolig och konstig kväll igår med bästa josefin!! jag vet inte riktigt hur jag ska förklara men kan sammanfatta med skratt, busschafförer, sprit och bönder!

finally

om tre dagar åker jag till paris. underbart! idag blir det en hinna-med-dag. alltså har jag tusen saker som jag ska försöka hinna med, bäst att starta nu kanske? först blir det att fixa mina skor, laga dem lite hos nån skomakare. sen ska jag möta elin i stan och shoppa lite, träffa emelie och fixa med drickan till ikv (party ikv förfan) och sedan ska jag till pappa och käka där. hoppas hinna med solning oxå! vi hörs babes


what evaah

<a href="http://www.bloggkoll.com/blogg/105205/mariewendel?claim=7p5hwx8hdwz">Följ min blogg med bloggkoll</a>

ibland får man kosta på sig

damn det är fredag imorn! och jag ska vara ledig från praktiken, yes. så imorn blir det shopping som gäller och FEEEEST på kvällen. skiter i vem som ska med för fy fan vad jag ska partaja. e så sinnessjukt sugen så inget kan stoppa mig haha. PARTY WOHO! och på lördag blir det oxå fest tror jag, lön imorn ju;) sen på måndag är det paris, lovely. ibland älskar man livet.



my partygirl!

ibland så

jag är bäst i hela världen

trevlig överraskning

när jag hade stigit upp så kom mamma fram till mig och frågade om jag inte skulle vara ledig idag med. så nu är jag ledig! ska läsa lite i min svensk-bok och sedan blir det frukost och träning. mys på det!


sånt händer alla

deppkväll!! varit en mkt bra dag men kvällen går åt helvetet. så nu ska jag drunkna i mina sorger så ses vi imorn hihi.

hmm

nu ska jag iväg till stan för UF-möte. med partykitten ni vet;) haha äsch tror vi får komma p åen ny idé idag, igen. vi är verkligen inte bra på detta. lite ångest eftersom det är vårt projektarbete... varit duktig idag på gymmet iaf, får glädja mig åt det!


what a day

åhh seg dag idag! eftersom jag är ledig så sov jag till elva, skönt men gud vad seg jag är nu då. om en timme ska jag ta mig ner till stan och träna med elin, antagligen det enda vettiga jag kommer göra idag. eller nä ikv blir det möte med mitt UF oxå ju haha, damn vad vi ligger efter. jag är lite stolt över mig själv eftersom jag faktiskt har läst igenom ett kapitel i redovisningsboken, och just nu borde jag skriva ihop ett CV så har jag ju faktiskt gjort ngt bra utav denna dag. får se hur det går, ska dra med mig datorn till sängen nu tror jag. man måste vila upp sig lite ju!

hahaha

En kille ~20 kliver på bussen med två stycken påsar från systemet i handen. Busschauffören tittar misstänksamt mot hans åkkort - som antagligen är 'reducerat' - och hejdar honom.
Busschauffören: Hur gammal är du?
Killen: Jag är 19!
Busschauffören: Hur kommer det sig att du får handla på systemet?
Killen: För när de frågade sa jag att jag var 23...
Busschauffören brister ut i skratt och släpper förbi killen.

tjock och glad eller smal och olycklig

just det, var ju på 500 igår. den showen som de från hipp hipp gör. det var rätt så kul fast inget speciellt. älsklign var oxå med så det blev mysigt men tila tequila och choklad här hemma sen hihi. jag har kommit på att jag är mkt gladare när jag äter vad fan jag vill och inte tänker en massa på vad jag stoppar i mig. jobbigt men sant.


bra dag

hejsan alla glada! idag är jag glad och känner mig pigg hihi. inte alls vanligt! har varit på case på sjukhuset nu till halv tre, var ganska spännande och lärorikt. håller på att ladda ner gossip girl och det är såklart en bidragande faktor till mitt humör. ska se det, käka middag och sedan träna. det är dagens program, älskar att inte gå i skolan! imorgon är jag ledig från min praktik så ska försöka skriva ett cv eller shoppa, har inte bestämt vilket av dem än men vet ju vad det lutar åt...  det är typ 40min kvar tills gg är nedladdat så nu vet jag inte vad jag ska hitta på, kunde ha städat men det är inte riktigt my thing om man säger så. att plugga redovisning känns inte heller kul. kolla tv kanske?

ge mig mat

hungrig. trött. ont i huvudet. så känner jag nu! men jag har tvingat mig själv att träna idag så ska alldeles strax bege mig ner till gymmet. skriver lite mer ikv, glöm inte att nya desperate housewives kommer ut idag!

happy ending

damn nu har jag sett två romantiska filmer på en och samma dag. det blir bara för mkt! nu kommer jag gå runt och vara sådär hopplöst romantisk och skicka gulliga sms till simon och bara vara allmänt jobbig. åh ge mig en krigsthriller eller ngt så man kommer tillbaka till verkligheten!


ihh min egna baby (jag är brunare än dig!)

update sunday

idag har varit en sån där mysig söndag UTAN pluggångest. alltså en helt perfekt dag! sov hos simon inatt så fick vakna upp med min lilla bakisbabe. vi låg och snooza ett bra tag innan frukost. sen kollade vi på sex and the city the movie, jag tvingade både simon och sebbe att kolla hihi. sen åkte vi och handla mat och lagade middag, gott blev det! simon körde mig hem sen för han skulle på bio ikv med sina kompisar. faktiskt varit en riktigt bra chillhelg, fast den har gjort mig enormt sugen på FEST. så till helgen så ska det festas galet mkt. det sjuka är att jag har en vecka kvar i sverige, för på måndag nästa vecka drar jag till paris!! ska bli så jäkla najs. ah ibland älskar jag livet :)


jag suger

jag erkänner. jag suger ju verkligen på att blogga! borde lägga in bilder från roadtrippen och kvällen och massa sånt där. borde berätta om min roliga dag och vad jag gjort hela helgen. men nä, jag suger på det. det får bli en annan kväll för jag har ingen lust. nu ska jag tappa upp ett bad och läsa lite redovisning tror jag. ikv blir det megachill i sängen.

mysigt



mys med tjejerna ikv hihi


sömnig

varit en väldigt rolig och flummig dag med bilen haha. har tagit fiiina bilder som jag lägger in senare. nu ska jag chilla i sängen och kolla high school musical :D

ohja

nu ska jag snart ut och köra med mina homeboys. ska bli mysigt trots det äckliga vädret! synd bara att jag inte har en aning om hur man använder vindrutetorkare...

konsten att se fram emot det vardagliga

idag ska jag sminka mig, platta håret och ha hårspray. jag ser fram emot det jättemkt. att få göra vid mig och känna mig fräsh. det är alltid så roligt att få göra vid sig efter en vecka utan några "skönhetsprodukter" alls. man borde göra såhär alltid, att göra inte göra vardagliga saker varje dag. då blir det ju så mkt roligare! synd att det inte funkar för städning av rummet.. jag gör det aldrig men tycker ändå att det är lika tråkigt var gång jag måste. men kul att det funkar på vissa saker iaf :)


snart sprängs jag

jag är så sinnessjukt mätt

hell yeah

fått mkt gjort idag, är mest stolt över att jag tränade! det behövdes verkligen. snart är det dags för tila tequila hihi, sjukt underhållande program. efter det ska jag nog sova för jag börjar kvart i sju imorgon, helt sjukt :(


kurr kurr

så låter min mage nu, den är hungrig!! aja har varit på praktiken idag med, fick kolla på lite mindre ingrepp det var rätt coolt faktiskt. fast tror inte doktorsyrket passar mig trots allt, tycker det verkar lite läskigt att ha en människas liv i sina händer.

planerna för dagen består av möte med UF och förhoppningsvis lite träning. har verkligen försummat träningen nu denna veckan, inte alls bra! men det blir så när jag är på praktiken för jag kommer helt ur min vanliga rytm. plus att det inte är så kul att ge sig ut i ösregnet när man precis har kommit in.


doktor? njää tveksamt

usch då

problem med blogg.se

back on track

då var jag tillbaka från praktiken nu då. har fått lära mig hjärt-lungräddning så om ni får hjärtstopp är det bara att kalla på mig ;) sedan har jag fått vara med och övervaka patienterna, för mig blir det mest att just kolla på eftersom jag inte får lov att göra ngt speciellt med dem. blev iaf helt trött så nu är jag seg som fan! vill verkligen gå och träna med vet i sjutton om det blir så. först är det iaf dags för lite blogg-update och så, hörs!!

sovmorgon

jag älskar att mysa med min älskling!!

nya planer

det hade blivit ett missförstånd på min praktik så blev ledig idag hihi. inget fel med det! men nu sprack ju hela min plan för dagen så nu får jag göra en ny. klockan fem ska jag hämta mamma på sjukhuset så ska vi till mormor men innan dess har jag inget speciellt att göra. så vad tycker ni? antingen kan jag chilla vid tvn eller sticka och träna. gissa vilket som låter mest lockande!! sola ska jag iaf göra men det får bli lite senare. tror jag hänger här i sängen ett tag innan en snabb träning. lite av allt vill säga, bäst så!

good morning

då var det morgon igen då! börjar inte förrän tolv idag på praktiken så har sovit ända tills nu, jätteskönt. håller på att ladda ner gossip girl så hoppas det blir klart innan jag måste dra. nu är det dags för frukost :) ha en bra dag!

 

dagens tanke

är det fel att ha lite lagom ludna ben?

just to meet me in the morning

igårkväll så kunde jag inte sova. så jag satte på min iPod pch lyssnade lite, det är ju rätt mysigt. så fick jag upp några rader i hjärnan på en skitbra låt, men såklart kom jag inte ihåg vad den hette. typiskt ju! jag har 1433 låtar på min iPod. jag hittade låten på 1176. men det var fan värt det för jag älskar den låten. first day of my life - bright eyes ((http://www.youtube.com/watch?v=zwFS69nA-1w))

kände mig som superwoman

jag var på väg till gymmet för att träna med elin, cyklar skitsnabbt för har värsta medvinden. PANG! min kedja hoppar av, och inte hoppar av lite då nä, ni vet där bak lix. utan nejdå, hela jävla kedjar hoppar av och bara hänger där. jag hade bråttom så blir lite irriterad, men vänder på cykeln och börjar fixa. det tog kanske tio minuter (kändes som en evighet) men sen helt plötsligt så bara va den på igen. jag hade alltså satt på den jävla kedjan igen med mina bara och nu mkt svarta händer. gosh im good.



boven i dramat!

greys nästa!

nu är jag hemma från praktiken! det var rätt så lugnt idag ju för jag skulle bara gå med på en liten rundtur eller vad man ska säga och kolla igenom alla apparater och så. snacka om att det är tekniskt med intensivvård! jag tror det kommer bli sjukt spännande att få hänga med där två veckor.

har precis sett desperate housewives and i love it! verkligen ett superprogram hihi. snart blir det nog att käka lite lunch och sedan ner till gymet en stund. hörs senare

first day

japp nu ska jag bege mig till sjukhuset för min första praktikdag. ska bli kul och spännande vi hörs senare!

att vara kär

ni vet känslan. hur det spritter i hela kroppen och man blir alldeles nervös bara man ser på honom. hur man inte kan sluta tänka på honom och hur man kan sakna honom trots att han gick för en minut sedan. hur man kommer på sig själv med att skriva hans namn över blocket om och om igen när man pratar i telefon. hur en enda kyss av honom läker alla dina sår. den känslan behöver jag.

dagens tanke

man kanske skulle bli prostituerad så man kan träffa en rik snygg man?

ibland är det bara jobbigt

hade en trevlig kväll igår med simon, oscar och levent. men idag så känns allt helt hopplöst. ni vet när man har en sådan dag, allt känns tungt, trist och onödigt. så ska inte tråka ut er med mina idiotiska tankar, see ya.

jag vill oxå känna mig viktig!

såhär ser helgens planering ut

[ ] planeringsmöte med Partykitten UF

ja det var väl ungefär det, nu känner jag mig precis som blondinbella! fick sms av en av de andra delägaren i PK UF ; Hör upp alla Partykittens UF- ägare! Söndagen, imorgon alltså, är det möte som gäller i stan vid sextiden. Vi tar det över en fika :)

Känns kul för jag tror verkligen på det här företaget, ung styrelse, fräsha idéer och en mkt begåvad VD. Ska bli kul att se hur långt de kan nå! Ni ska få uppdatering under de kommande veckorna för ni vill verkligen inte missa en investering som denna. PK behöver ju få in lite likvida medel såhär i starten så det är bara att säga ifrån om ni känner för att investera i lite riskkapital, det ska jag iaf göra och jag lovar att ni kommer tjäna en förmögenhet!

(detta inlägget är sjukt oseriöst, men den jävla fikan är iaf for real)

man tror man vet

åh ligger nerbäddad i min säng och har inte ork till att ta mig upp. mitt rum ser ut som en SVINSTIA och då överdriver jag inte för fem öre ens. måste ta tag i det hela men tänkte ta en snabb power-nap först. gårdagen var riktigt lyckad, hade så jäkla kul :) fick sms av amanda precis, hon hade tydligen tappat sin mobil på kb igår men nu hade nån vänlig själ lämnat tillbaka den haha. finns bra typer där ute!



ikväll blir det nog lite mys. känner iaf inte för att partaja!!

suck

ibland är det jobbigt att leva

full när man vaknar?

varför vaknar jag alltid så tidigt dagen efter? förstår inte tanken bakom det riktigt. nu kan jag iaf inte sova, LÖNT! ska kolla greys istället hihi.

den tiden den sorgen

jag kommer ihåg när man drack rebenshoppen för att bli full. sorgliga tider! ikväll blir det partaj med girlsen från klassen för att "fira" att vi ska vara ifrån varandra i tre veckor/ INTE GÅ I SKOLAN!! ikv blir det galet, fast utan reben :) ses i vimlet

fredag

behöver jag säga mer?

gosh



älskar mina nya skor! (mobba inte mina ben det är inte lätt att fota sina egna fötter från sidan)

mysigt

nu ligger jag i sängen och kollar på the day after tomorrow. har sett typ halva innan  så kan väl tänka mig att se den nu! har inte pluggat någon matte idag så det känns inte så bra, men whatever! det får gå som det går helt enkelt, orkar inte bry mig längre. en dag, ett prov kvar. sen är det SLUT.

sjukaste!!!

shit sitter här i köket och kollar ut på balkongen, vet ni vad jag ser! jo en liten fågel som flyger runt inne på balkongen! helt sjukt ju haha. som tur var så flög den ut av sig själv så jag slapp agera räddare.



såhär såg den ut!


tips

måste förresten tipsa om världens härligaste blogg. den handlar om sex såklart. jag kanske oxå ska bli sexbloggerska?

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.7129'

LÄS OCH NJUUUUT

roligt!

jag fick en rolig kommentar om mitt inlägg igår:

X om dessa killar:
får du något då?

haha men ja det får jag, jag har pojkvän förstår du ;) och idag insåg jag det igen! man tänker sjukt mkt på killar och sex. och shopping såklart. där har du livet i ett nötskal. killar-sex-shopping-fest-vänner.

dessa killar

jag älskar killar. män. hela grejen. jag vill ha en riktig man vid min sida när jag blir gammal. killar is the shit. godnatt nu är det seinfeld. och ja, tjejer tänker fan på sex var femtonde sekund.

las vegas baby

sitter och kollar på las vegas, sjukt bra serie! det är snart dax att cykla ner i stan. ska möta josefin innan teatern och handla lite godis hihi. allt för att uthärda!


äckligt

förresten så har halva min tånagel ramlat av.

äntligen

en hel dag utan plugg. fan vad det känns bra i hela kroppen! skolan var rolig idag, vi spelade kort och hade oss. jag var lätt bäst :) efetr skolan stack jag och elin och tränade, så sjukt grymma är vi! fast nu är kroppen stendöd så blir snart ett bad och sedan får man väl dra på sig lite kläder för ikv är det teater med klassen. ser ju inte fram emot det så jättemkt men kanske roligare än att sitta här hemma i smutsen. för det är verkligen smutsigt. mitt rum är katastrof. vill ngn snäll själ städa?

booring

tråkigt att allt jag skriver om är plugg. mer plugg nu för har prov imorn. återkommer när jag skaffat mig ett liv.

trötthet

vad gör man när man är sådär riktigt trött i ryggen efetrsom man suttit böjd över böcker hela eftermiddagen/kvällen och ens hjärna bara vill stängas ner och ögonen slockna? för så känner jag nu. har tänkt ut lite alternativ...

- lägga undan alla böcker och ta mig ner till gymmet. träna en liten stund och sedan ta en dusch och lägga mig och se på det nya desperate housewives.
- läsa igenom religionen en gång till, sedan ta en dusch och sedan dh
- kolla igenom matten, gå ner och träna, duscha och sen dh.
- skita i allt som heter plugg och bara kolla på dh direkt.
- ta ett bad med religionsboken (gash dö jävla bok) och sedan kolla dh.
- försöka lösa de uppg i matten som jag inte klarat efter 500 försök och sedan dö lite sakta.

hmm vet ju vilket som låter mest lockande.... fast iof, har fyra skoldagar kvar, tre prov innan det är skolfritt i tre veckor! kanske är lika bra att plugga satan ikv då? hjälp mig :)

matteplugg!

idag blir det plugg för hela slanten. redan räknat alla uppgifter typ men måste kolla igenom de svåra som jag inte kunde en gång till. hoppas verkligen att jag hinner med lite religionsplugg med! wish me luck :)

jävla huvud

slog i huvudet i typ en marmorbänk igår så har så satans ont!!! hoppas verkligen det lägger sig för är rätt jobbigt när man ska koncentrera sig på matteplugg.hade en jätterolig kväll igår hos marcus. mkt folk och mkt dricka, alltid kul. idag har det blivit massa plugg (iaf lite) och inte så mkt mer. ska kanske hem till simon ikv annars blir det lite mer plugg och sen sova! får se.

    
 tre små knäppisar

ändrade planer

hejhej!
det blev inget matteplugg på biblioteket idag. istället ligger jag i sängen och läser igenom religionen som vi ska ha prov på på onsdag, matten får bli imorn! har snart läst igenom allt en gång och tagit lite anteckingar så det känns bra. när jag är klar så tror jag det bär av hem till pappa för att rota igenom syrrans garderob och sola lite. härligt! det är jättekallt ute så ska kanske ha min vinterjacka sen, myyysigt! ska uppdatera mig på lite bloggar nu sen blir det att läsa klart religionen. pusshaj

god morgon!

vilken underbar morgon. gick och la mig rätt tidigt igår så är hur pigg som helst nu. ska äta en god frukost och sedan blir det av till stadsbiblioteket för att plugga matte med josefin. vi har lite ångest för den kommande veckans äckliga matteprov hihi. efter det ska jag försöka träna och sola lite, sen hem och fixa mig för kvällen :) BRA DAG!! 

sorry!

har inte hunnit eller tänkt på att skriva idag. men nu gör jag det iaf, bättre sent än aldrig! igårkväll blev det bio, tropic thunder, med josefin simon oscar och några till. hur trevligt som helst även om filmen inte var så jättebra. åkte efter det hem till älskling och mös. var i skolan tidigt idag och förberedde mig för svenskuppsatsen. jävla skituppsats :) blev inte nöjd med den, eller slutet blev helt okej men resten skit. ville bara få den gjord och pallade verkligen inte sitta kvar längre så drog utan att fila på den ordentligt. stack ner och tränade med mami sen, var skönt och snacka om att magen och armarna är dead! efter det mötte jag upp pat på coop så handla vi hårfärg till mig, underbart! äntligen är jag mörk-mörk igen, finast så ju. kl sex mötte vi sofie på gustav så käka vi china-box, gott som fan såklart. promenad hem hit efetr lite icabesök, vi såg på doobidoo med mamma haha. sjukt uppfriskade program! sen såg vi på sanning eller konsekvens, en skitgammal ungdomsfilm typ. haha sjukt ball att se sånna gamla filmer, säger bara omg på kläderna ja. och till att röka och dricka i sexan :( hemskt.

nu ligger jag här under täcket och lyssnar på blåsten. mamma jobbar natt så är helt ensam, lite läskigt ändå. fast ganska mysigt oxå. imorn blir nog en bra dag, ska försöka hinna med träning, plugg och solning. på kvällen blir det fest, ska bli riktigt kul. nu ska jag läsa lite i en bok jag lånade idag sen blir det sooooova. ciao


äntligen!

äntligen har jag fixat en vinterjacka. skitglad är jag!!!

sjukt

idag satte en liten etta fälleben på mig. han försökte alltså fälla mig! jag blev skitarg.

shopping = lycka

jag älskar att shoppa. gah finns inga ord som kan beskriva känslan av att ha inhandlat precis de där kläderna man velat ha. nu är det dax för att beställa från h&m katalogen :D

godmorgon!

vilken härlig morgon! känner mig helt pigg och glad, var uppe lite tidigare än vanligt imorse och duschade och åt lång frukost. mysigt! börjar inte förrän kl elva idag ju, verkligen sjukt härligt att ha dt så mitt i veckan. idag är det prov i affärsjuridik, blä. jag tror iof att det kommer gå bra fast borde ju läsa igenom anteckningarna en gång nu. men men, ska ta mig ner till körskolan och hämta ut lite pengar hihi. sen blir det skola till två och sedan stan! måste verkligen shoppa lite haha.


RSS 2.0